Ексминистрите Андреева и Терзиева също влязоха в листите на БСП

В левицата не съжаляват, че техни министри са предпочетени от други партии
Обновена: 29 авг 2014 20:08 | 29 авг 2014 18:47, Камелия Цветанова
27
Ексминистрите Андреева и Терзиева също влязоха в листите на БСП
Атанас Мерджанов Снимка: архив, БТА

Бившите министри в кабинета на Пламен Орешарски Таня Андреева - на здравеопазването, и Десислава Терзиева - на регионалното развитие, намериха място в листите на БСП.

Андреева е на трето място в листата с кандидати за депутати в Велико Търново, а Терзиева е трета в листата в 23-ти МИР София, съобщи говорителят на партията Атанас Мерджанов, след като социалистите подредиха окончателно листите за предстоящите избори.

Още по темата
Вече стана ясно, че ексминистърът на образованието Анелия Клисарова е втора в листата във Варна.

Националният съвет на БСП нареди на четвърто място в листата в 23-ти МИР София бившия началник на отбраната генерал Златан Стойков.

Водач на листата в Хасково ще е Чавдар Георгиев, съобщи още Мерджанов.

По-рано стана известно, че водач в 23 МИР София е Жельо Бойчев, в 24 МИР - Стефан Данаилов, а в 25 МИР София Михаил Миков, който води и във Видин.

Кирил Добрев пък повежда листата на БСП в Габрово. Той беше номиниран от местните структури, след като бившият депутат Йордан Стойков, който трябваше да води листата в района, претърпя тежка катастрофа и е в кома.

БСП на тези избори се явява в широка коалиция. Не всички претенции на партньорите могат да се удовлетворят, но пък заради това са преференциите, коментира Мерджанов.

Относно кандидатурата на финансовия министър в кабинета на Орешарски Петър Чобанов в листите на ДПС, Мерджанов обяви, че няма притеснение.

„Нямам нито притеснение, нито съжаление за „наши“ министри, които са предпочетени от други партии. По отношение на управленската визия на Чобанов имахме сериозни разминавания през последните два месеца, заради което не подкрепихме и актуализацията на бюджета, която беше разработена от него“, заяви говорителят на Левицата.


 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още по темата: БСПлисти
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
3
 
! Отговори
видинчанин преди 9 години
Който иска да види как управлява БСП нека да дойде във Видин.Градът е разкопан,мръсен,прашен и изглежда по зле от бобардираните от НАТО сръбски градове през 90-те години.Безработицата е тотална-по скоро човек в Сахара ще си намери работа отколкото във Видин.На фона на тая мизерия кметът ни от БСП е организирал панаир и платилдесетки хиляди левове на певци всяка вечер да пеят до 2 през нощта.Направо Видин е като назидание на тези дето мислят да гласуват за БСП.Гледката е неописуема.
18
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ще влязат я, трябва им спешно имунитет и на двете! Партията ще ги защити!
17
0
 
3
 
! Отговори
Коки преди 9 години
Тая Андреева я видяхме що за експерт е в управлението.Що не ходи да лекува хората - какво по-социално от това?
16
0
 
1
 
! Отговори
4epa преди 9 години
DA SI SMEN FAMILIATA NA ZAZov PO 6TE MU OTIVA!!!!!!!
15
0
 
1
 
! Отговори
4epa преди 9 години
ZA6TO MERDJANOV SE KAZVA A NE MOSKVI4OV !!!!!!!!!!!!PO MU PASVA--XAXAXA
14
0
 
4
 
! Отговори
12345 преди 9 години
Каквото и да направите ,когото и да включите в листите си вече сте аутсайдери.Процентите ви ще падат главоломно,а тези на Герб ще растат и вие червени *** нищо не можете да направите за да ги спрете.Продължавайте да плюете срещу Бойко Борисов .Отивате на сметището ,за да ви затрупат с ***.
13
0
 
3
 
! Отговори
видинчанин преди 9 години
Който иска градът му да заприлича на Видин нека да гласува за БСП.Акойто има мозък в главата си нека да е гласува за БСП.Иначе градът му ще заприлича на Видин.
12
0
 
3
 
! Отговори
Преминаващ преди 9 години
Защо ми се струва, че ско накой иска да ги съсипе, изобщо няма шанс да го осъществи тооолкова успешно. Определено друг им не трябва- те са си самодостатъчни за самоунищожение! Жалка история... Кахо в приказкста "Царят е гол ..."
11
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тоя откакто се изказа , че БСП стояли само зад "добрите " рещения на правителството/зад лошите стояли ДПС/ , направо съм му фен!" Нямал притеснения"...че то *** притеснения има ли?
10
0
 
2
 
! Отговори
затворник преди 9 години
Днес реших преминавам от страната на социалистите,,, утре излизам от затвора тук съм за кражба на пари от фирма ЕООД ... Отивам при моите другари по професия..........Професията ме професионален крадец......
9
8
 
2
 
! Отговори
Garibaldi преди 9 години
До DSK47 Ти бе представителю на десняшка България на колко магарета мажеш да разделиш сеното, на три,четири или пет.Много сте печени тиквите на Боко пожарната!
8
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Андреева де си *** оффсо ... С промяна в медицинския стандарт по акушерство и гинекология, приет чрез наредба в Държавен вестник, за живородени деца вече се смятат родените с тегло над 800 г и/или родените от 26-а гестационна седмица нататък.
7
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
чакат ги в затвора какви листи
6
4
 
2
 
! Отговори
Зелю преди 9 години
Много говориш. Дълги коментари и ме мързи да ги чета. Занимавай се с нещо друго, пастарма такава.
5
4
 
17
 
! Отговори
DSK47 преди 9 години
КонстантиновАко са им такива бъдещите депутати като двете "отличнички" Таня Андреева и Десислава Терзиева, БСП "ще избие рибата". Щеше да е смехотворно, ако не беше трагично. С тези попълнения на парламентарната група БСП за пореден път доказа крещящата липса на капацитет на комунистите. "Лява България" е по-скоро "левашка България", но това им е капацитетът на БСП - те не могат на две магарета сено да разделят, а се напъват за министри и депутати. С други думи - "Гола вода и кал по гърба!"
4
3
 
13
 
! Отговори
Винету преди 9 години
Ама те ще влизат в затвора, в какви листи ги бутате.
3
2
 
6
 
! Отговори
Рали1 преди 9 години
До janМалко и за женската аудитория, не може все мъжете да плакнете окото. Може да е по-фотогеничен от онези двете.
2
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
струва ми се че днес bg няма посетители както преди
1
1
 
8
 
! Отговори
jan преди 9 години
Този на снимката - Андреева или Терзиева?