Бареков на "изборен дуел" срещу Борисов в Пловдив

България без цензура представи управленската си програма
Обновена: 30 авг 2014 17:07 | 30 авг 2014 16:44,
98
Бареков на "изборен дуел" срещу Борисов в Пловдив
Снимка: България без цензура

Лидерът на ББЦ Николай Бареков излиза на изборен дуел с Бойко Борисов в Пловдив-град, а в 25-и МИР в София битката с Борисов ще води зам.-председателят на партията Росен Петров. Там той ще мери сили и с водача на БСП Михаил Миков.

В Кърджали листата на коалицията ще ще води зам.-председателите Рада Коджабашева и Росен Петров, следвани от световната шампионка Тезджан Наимова.

Зам.-председателя на ББЦ Светлин Танчев ще води листата в 24-и МИР в столицата, а в 23-и начело е Любен Дилов-син. Светлин Танчев ще води коалицията и в Благоевград, където ще се изправи срещу зам.- председателя на ГЕРБ Цветан Цветанов.

В Бургас водач ще главният секретар на ББЦ Стефан Кенов, в Добрич – Виктор Лучиянов.

Председателката на „Евромайки“ Калина Крумова ще води четата на „България без цензура“ в Ловеч, а Георги Балабанов – в Сливен. В Перник начело на листата е Димитър Колев, в Разград Димитър Аврамов, а в Пловдив-област Мартин Иванов. В Хасково водач ще е Борислав Иглев, а в Шумен – доц. Христо Бозов. Във Велико Търново водач е Илия Димитров, а във Видин - Десислава Тодорова.

Водачите бяха обявени на II-ия национален конгрес на „България без цензура“ във Варна днес. На форума лидерът на партията Николай Бареков представи и управленската програма на ББЦ.

„Програмата, с която кандидатстваме на тези избори носи ясно послание – Работа, европейски доходи, справедливост“, каза лидерът на партията и коалицията Николай Бареков на II-ия конгрес на формацията във Варна. Той обяви, че програмата, написана от най-добрите експерти на ББЦ, има 30 основни точки, с които да се създадат условия за повишаване на доходите на българския народ.

Бареков заяви пред делегатите, че ББЦ отива на тези избори като алтернатива на партиите от статуквото. "Предстои ни най-голямата битка за превземане на политическото пространство в център-дясно, ето защо трябва да победим ДПС, само ББЦ може да го направи. Едно трябва да се знае, че няма да има легитимно управления в следващото Народно събрание, без ББЦ", отсече Бареков.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


98
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
68
1
 
3
 
! Отговори
вложител преди 9 години
върни парите на хората -вложителите от КТБ .няма да гласува за теб никой.Вложители ето Ви парите при този са!!!
67
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
За когото и да гласувате ще сгрешите .Всички са ясни и се налага да избирате по малкото зло.Всичко е така направено да крадат без да им се търси сметка,това е доказано,и отново да избирате тях престъпниците и да ги правиме по алчни и по богати.А народа той е толкова *** и заспал че и да иска някой да го управи,ще е невъзможно защото самия народ ще скочи върху него с пословичната си тъпотия за народа мор,и само гърч и да плаща!А политиците винаги ще са добре и добре си постилат!
66
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
КЪДЕ СИ БЕ ,ЧОВЕК?СКЪСАХ СЕ ДА ТЕ ТЪРСЯ ПОД ЗЕМЯТА ПРИ МИНЬОРИТЕ В БОБОВ ДОЛ А ТИ СИ ТРЪГНАЛ ПО ЗАЛИТЕ ДА СИ ПРАВИШ ПРОПАГАНДАТА.НАЛИ ОБЕЩА ЧЕ ЩЕ СТОИШ ДОЛУ ДО КРАЯ НА КАМПАНИЯТА.Е, ПАК МЕ МЕТНА!ЗАЩО БЕ КРАСАВЕЦО,ЛЪЖЕШ ЕДНА ОБИКНОВЕННА ЖЕНИЦА?СИГУРНО ТАКА ТЕ Е ПОМОЛИЛ НАШИЯ ПРИЯТЕЛ С ГОЛЕМИТЕ БУЗКИ? И МЕЖДУ ДРУГОТО ЗНАЙ ЧЕ ПЛОВДИВ НЕЕ САМО СТОЛИПИНОВО.
65
0
 
5
 
! Отговори
BOI преди 9 години
,,***,, MAZEN.............
64
1
 
10
 
! Отговори
DreamTheater преди 9 години
Психиатрията да се самосезира! (Не искам да наричам Бареков циркаджия,за да не обидим цирковите артисти!)
63
0
 
4
 
! Отговори
ODESSA преди 9 години
Бих глаувал, ако можех, за патриотичен фронт. Няма да дам грешни пари ,за дизел след като пак ще изберете мафиотите.
62
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Дайте му маймунка и го пращайте по кръчмите и бардаците тоя циркаджия Бареков.
61
1
 
15
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
"БЪЛГАРИЯ БЕЗ ЦЕНЗУРА = БЪЛГАРИЯ БЕЗ МОРАЛ" " ГЛАСУВАЙТЕ" ЗА МАФИЯТА И МАФИОТИТЕ ОТ ББЦ
60
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимена другарят Дилов-син, в смисъл синът му на Дилов, може би той ще добави един два процента за нови 1..., момент пак да прочета лозунга, един милион нови работни места, с таблети и тениска на Че в дясното дясно до лявото дясно на левия център по средата
59
0
 
13
 
! Отговори
БЕБЕ преди 9 години
Интересно какво ли включва"ПОРНОГРАМАТА НА ББЦ" Само 1."ОБЕЩАВАМ" 2.ОБЕЩАВАМ3.ОБЕЩАВАМ..............................................................ЧЕСТНА МАФИОТСКА!!!!!!!!!!!!!!!!!! Само да докрета до парламента и да си вземе субсидията и всички обещания отиват в кошчето за ***.За кой ли път !!!!!!!!!!!!!!!!
58
1
 
13
 
! Отговори
Ани преди 9 години
Аз мисля че този *** е креатура на *** който ни разиграваше със СерГея. България трябва да се вземе в ръце и да вкара в затвора Барековци, Цацаловци и Мая Костинбродска
57
0
 
17
 
! Отговори
Глас от народа преди 9 години
Политиката е сериозно нещо и такива циркаджии не бива да се допущат
56
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бюрека няма никакъв шанс, а редник Петров още повече!
55
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Гласувайте за мен,ще ви дам 10 000 000 работни места,ще ви изкопая океан,ще раздам на всеки по 5 ки,злато а тротоарите по които се разхождате ще ги направя от диаманти.Борисов е *** ,като всички останали,но това вмирисано мазно маане за какув се взе.В Пловдив за него ще гласува само Столипиново.
54
33
 
4
 
! Отговори
Стамболов преди 9 години
Българи, прогледнете... Новият Левски и Ботев са пред Вас, покрепете ги... Стига стари лица в политиката, стига кръвопийци обвързани с банки или с имоти... Бареков И Петров са новите лица в политиката, чисти и неопетнени, рожби на поколението на прехода, успели, млади и умни хора. Нека поне на едни избори подкрепим качествения избор...
53
1
 
21
 
! Отговори
sallaadin преди 9 години
Я надуй Соколе ***, *** Соколе Барека, след теб да викне запее и Сергейчо Гея, песни юнашки гладнишки, за Боко стар хайдучага, синът на Симеончо бандита. - по Хр. Ботъов.
52
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Как може в нормална медия да се пише за Бареков? Как може в нормална държава такъв да работи друго, освен пезевенк?
51
16
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Борисов не може да дебатира. Когато няма какво да опонира, репликата му е" Ще се махнете ли от тука?". По определени причини обаче, той се харесва на доста българи. Те се отъждествяват с него. Малко тарикатщина, леко намигване, намек за бабаитлък. Класика, наречена Бай ***. Борисов не е решение, а диагноза за проблемите в нашето общество.
50
1
 
20
 
! Отговори
БГ преди 9 години
ТАЗИ КОМУНИСТИЧЕСКА *** И МАША ОЩЕ ЛИ НЕ Е В ЗАТВОРА. КАВО ПРАВЯТ КОМУНИСТИТЕ ОТ ДАНС,КОЯТО НИЕ ПОЧТЕННИТЕ БЪЛГАРИ ИЗДЪРЖАМЕ??? КОГА ЩЕ ЗАПОЧНЕ РАЗСЛЕДВАНЕТО ЗА ИЗТОЧНИКА НА МИЛИОНИТЕ КОИТО ТОЗИ "ПОЛИТИК" ПРЪСНА . ИЛИ МОЖЕ БИ ПАРИТЕ СА ОТ ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО И НАШИТЕ "ЧЕКИСТИ" САМО КОЗИРУВАТ. ТА НАЛИ СА СЕ КЛЕЛИ ВЪВ ВЯРНОСТ КЪМ "ГОСУДАР ИМПЕРАТОР !!!! 1 000 ООО /ЕДИН МИЛИОН/ РАБОТНИ МЕСТА ???????????? ТЪЖНО Е НО *** НА ТАЗИ ТЕРИТОРИЯ /ЗАЩОТО ТОВА НЕ Е ДЪРЖАВА/ НЯМАТ СВЪРШВАНЕ !!!!!!!!!
49
3
 
11
 
! Отговори
info. преди 9 години
костов!Вземи си прибери лай..а които дробиш с твоите авери от бkп вече 25год.То бяха куневици,драгановци,борисовци за капак на всичко и барековци.КОГАТО И ДА ТЕ УТРЕПЯТ ВСЕ ЩЕ Е КЪСНО!!!!