Не желая Василев да ме ползва за оправдание, каза Пеевски

Бившият депутат обяви позицията си с писмо до медиите
Обновена: 17 сеп 2014 16:36 | 17 сеп 2014 16:14,
24
Не желая Василев да ме ползва за оправдание, каза Пеевски
Снимка: архив Булфото

Бившият депутат от ДПС Делян Пеевски обяви, че не иска името му да се използва от Цветан Василев за оправдание да избегне срещата с прокуратурата. Пеевски излезе с писмо до медиите, в което коментира думи на адвокатите на собственика на КТБ.

„Във връзка с новотиражираните в последните дни твърдения на Цветан Василев и неговите адвокати, свързващи ме по някакъв начин с евентуални заплахи срещу живота и здравето на лицето Василев и неговото семейство, заявявам категорично, че подобни инсинуации са изключително нелепи и очевидно целят единствено създаване на предпоставки за поредното отлагане на явяването на Василев пред българското правосъдие”, пише в писмото.

Още по темата
В него бившият депутат и кандидат за нов мандат набляга на това, че няма никакви отношения с шефа на КТБ. „И не желая никой и по никакъв повод да свързва името ми с това лице, а още по-малко името ми да се използва от това лице като оправдание за продължаващите вече няколко месеца опити от негова страна да избегне срещата си с  българските съд и прокуратура“, се казва още в писмото.

Пеевски изразява и учудване от факта, че издирвано от Интерпол лице, с повдигнато обвинение за извършено тежко престъпление, поставя на прокуратурата условия за завръщането си в България. В писмото си той припомня, че вече бяха извършени проверки на предишни твърдения на Цветан Василев за заплахи от страна на Пеевски. Той допълва, че образуваните преписки бяха прекратени, както от българската, така и от австрийската прокуратура, „поради пълната им несъстоятелност“.

„Не от мен трябва да се страхува Цветан Василев, а от хилядите вложители в КТБ, които очакват от него не игра на криеница, а сериозни отговори на въпросите къде са техните пари и как ще им бъдат възстановени от банката", смята бившият депутат. Пеевски припомня, че и той, и семейството му нямат необслужвани кредити в КТБ. „Нека тези, които твърдят за наличието на огромни мои кредитни задължения, да докажат това – или да преустановят празното говорене и спекулациите по тази тема”, се казва още в писмото на Пеевски.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Само като го погледнеш и вече му вярваш на честния поглед и честните думи......Шоуто продължава, а зрителите ще платят цената.Другарите управляващи, за да не бутнат системата ще изкарат виновен едного Василев.Ех, каква уредена държава си имаме.25 години не стигат.
18
0
 
1
 
! Отговори
Някой преди 9 години
Нагла свинщина ! Ясно е , че този е от основните обирджии в КТБ, и с неговия подопечен /Цацаров/ , се вихрят нагло и безцеремонно , показвайки , че са над държавата и тях закони не ги ловят .Ако трябва да избирам между Цв Василев и двете *** , залагам на първия...
17
0
 
7
 
! Отговори
ГРУХ ЦАЦОВ преди 9 години
ТОЙ ЦЕЦО СИ ИДВА, АМА ШОПАРЧО ПЕЕВСКИ НЕЩО ИСКА ДА МИ БЯГА! А АЗ СЕГА СТОЯ РАЗТРОЕН - ОТ ЕДНА СТРАНА *** НА ШОПАРА НОЖ НЕ ВАДИ, ОТ ДРУГА ВСИЧКИТЕ МИ СЛАНИН...ПАРДОН - ПАРИЧКИ СА МИ В КТБ, А ОТ ТРЕТА СТРАНА ИДВА КОЛЕДА...КВИИИК!!
16
0
 
15
 
! Отговори
Любопитко преди 9 години
Пеевски да каже защо се скараха с Василев. Да не би защото случайно е отказал да си плаща кредитите? Да каже защо вкара Цацата в КТБ..Да не би защото случайно трябваше някой да му прибере кредитните досиета..? Да каже колко му струва депутатаското място и колко мама плати на Доган за него..Да не би случайно да е има- няма милион? Да си каже колко платиха на Искров и Цацаров..Въпроси..въпроси..
15
0
 
7
 
! Отговори
бъркоч преди 9 години
Щеш не щеш у кюпа си.
14
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
aman ot prestapnici ..............
13
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До готвачкатаПрав си От Капиталовия Прокопи само едни бузки останаха
12
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Грух...
11
0
 
16
 
! Отговори
готвачката преди 9 години
Страшен пич е тоя, само да ми падне какви кифтета ще излязат мммм мечта , ще нахраня всички от Позитано дето списват по форумите, а и тези от Атака няма да останат гладни, че то само на пица живее ли се. Да си носят бирата и леба.
10
0
 
24
 
! Отговори
No Hope преди 9 години
Представям си ако това същество беше наистина станало шеф на ДАНС. Заедно с другата лоена топка Цацаров щяха наистина да ни разкажат играта. Сега е само една банка, можеше да са всички.
9
2
 
14
 
! Отговори
РЕВОЛЮЦИЯ преди 9 години
Народен съд, Конфискация и затвор за такива. После лоша била НАРОДНАТА ВЛАСТ. Искам да се върне НАРОДНАТА РЕПУБЛИКА и СОЦИАЛИСТИЧЕСКАТА ВЛАСТ. Такива *** и приятелите му да са в затвора
8
0
 
16
 
! Отговори
ЕСПОР преди 9 години
А ако с известна доза фантазия си представим Пеевски, Искров и т. нар главен прокурор арестувани и изправени пред истински съд? Те имат достатъчно голям репертоар за пеене / грухтене/...
7
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
до 4: няма как да го окошарят, прасетата не живят в кошари, а в кочини. Има все пак директиви на ЕК, ще ни осъди в Страсбург...
6
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Дилянчо, Дилянчо добре си живееш ти, па и червено конче са ти вързали против уроки, пу-пу-пу на мама момчето
5
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Няма ли някой да поръча това прасе? Нова година наближава.
4
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не разполагам с документи за доказване на ОЧЕВИДНАТА зависимост на прокуратурата и съда от лицето Д.Пеевски, но ако той не бъде окошарен, или елиминиран по друг начин, няма как да се докажат реално кредитираните негови фирми и ще ни принудят да го направим милиардер за наша сметка!
3
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ах милия, невинен той......
2
1
 
37
 
! Отговори
as преди 9 години
Малииии къ си съ усвинил...
1
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Коледа идва!