ББЦ-Пловдив подаде оставка заради Баракова

"13/13" посрамвала пловдивчани, призоваха я да се оттегли
Обновена: 19 окт 2014 17:23 | 19 окт 2014 16:51, Александър Попов
114
ББЦ-Пловдив подаде оставка заради Баракова
Снимка: Нова тв

Градското ръководство на "България без цензура" – Пловдив хвърли оставка заради поведението на 13-тия кандидат в листата Анна Баракова, която влиза в новия парламент заради преференциален вот.

Г-ца Баракова демонстрира войнстваща некомпетентност за функциите на институциите, българската памет и история и категорично отказва да осъзнае личната си отговорност като депутат в 43-тото Народно събрание. Въпреки многократните ни опити тя категорично отказва да осъществи контакт с наши представители, изтъквайки неверни причини, като „заплахи”, „натиск” и „страх”, за които няма абсолютно никакви факти и доказателства. Това пише ръководството в отворено писмо.

Още по темата
Според него Баракова е принизила Народното събрание до моден подиум, "а в съзнанието й липсват каквито и да е
политически възгледи".

"Г-ца Баракова беше включена в листата на ББЦ – Пловдив заради позицията й на председател на „Евромайки” в район „Източен” в Пловдив, където бе посочена от бившия председател на организацията Калина Крумова. За нея се застъпи и даде гаранция и зам.-председателят на областната структура Дяко Дяков. Към настоящия момент определяме това действие като груба грешка, която е продиктувана единствено от желанието ни представителите на ББЦ в парламента да бъдат излъчени от членовете на структурите в партията ни, а не от кабинетите на ръководството. Явно политическата ни действителност не е напълно готова за толкова демократични, плуралистични и прозрачни действия", се казва още в писмото.

Ръководството на ББЦ-Пловдив подава оставка зради грешката си да издигне Баракова и се разграничава от нейните действия. То призова избраната депутатка "да не посрамва повече пловдивчани с неадекватните си действия и да се оттегли като народен представител".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


114
Още по темата: ББЦБаракова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
74
0
 
0
 
! Отговори
555 преди 9 години
Проекта на БСП и ДПС оглавен от един мишок на сработи, да му мисли б'реков
73
0
 
0
 
! Отговори
Пловдив преди 9 години
Жалко за град като Пловдив да има такъв гнусен индивид като Бареков
72
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Баракова наистина е потресаваща, но до там падна образованието ни. По този повод един претоплен виц от соца. Учителка се явява на интервю за работа при директор на училище.- Какво сте завършили колега?- ПУЙ.- Моля, Какво?!- Пловдивски учителски институт.- Ох, добре, че не сте завършили в Хасково.
71
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Посрамвала пловдивчани ..., ще си помисли човик, че всички в Пловдив са ласували за ББЦ.
70
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Браво на жената. Да измамиш измамниците се вика това. Е, шанса и простотията на купения им избирател са допринесли до голяма степен. Вероятно ще подаде обаче. Сам човек срещу тази сила. Ще я "посъветват" за здравето на роднините й и ще клекне.
69
0
 
5
 
! Отговори
бай-хасан преди 9 години
Цялата им партия е събрана от "кол и въже",колко хора и партии я напуснаха до сега?!До там води генното партийно инженерство-изкуствена пария,създадена да обслужи знаем чии интереси.А що се отнася до Николайчо Бареков....той пък е с 10 класи по- долу и от Янето и от и от Жорж Ганчев...абе истински дудук....от всяко дърво *** не става !!!От *** -трандафор пак не става !Айде лек Ви ден от мен !
68
0
 
9
 
! Отговори
ХА ХА ХА преди 9 години
Била отчетена като груба грешка? То цялото ББЦ сте груба грешка! Защо си плюете по кандидатите бе? Ако не става, защо тогава е в листата ви? Измислени политици, измислена партия! Тази била първата люспа, скоро очаквайте и други! Докато от рибата ББЦ останат само въртиопашката росенчо, *** глава дудуков, и един оглозган гръбнак!Циркаджии!
67
2
 
3
 
! Отговори
пипи преди 9 години
Тази прилича на фолк певица .
66
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Жената да не се кандидатирала, да става *** на неграмотници!
65
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Сигурен съм че с онова пълен отличен в дипломата на мацката, не могат да се похвалят дори и МЕстан, Доган, Бойко Борисов, Николай Бареков, Цветан Цветанов, Менда Стоянова< Цецка Цачева, Вежди Рашодов, Сергей Станишев, Волен Сидеров, Георги Първанов, 90% от политическия ни елит.
64
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Напълно нормално е щом Барека изтъква, че можел да вдига 100 на лежанка, а мацката не може да си боядиса косата!Нормално ли е вчера Менда пред цяла България да каже "ядерната", вместо "ядрена енергетика".
63
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Чудесна новина: ББЦ-Пловдив подаде оставка заради Баракова.А кога цялата партия от едрогушести пеликани ББЦ ще си подаде оставката?
62
0
 
11
 
! Отговори
Маркс преди 9 години
Баракова, няма да отстъпваш, само напред! Аз те харесвам, ох котьоооо!
61
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До ВЪН !!!!A бат Сали не е с диалект и не е отвратителен, така ли :). Жената е избрана от НАРОДА. Поставена е в листата, ИЗБРАНА е . Това е положението. След като е избрана от народа за депутат, не е длъжна да седи в партията. Това е вот на народа . :)
60
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До koko"...Иначе мацката я бива..."--------------------------------------------Шегуваш се?! Доста трябва да си изпил, за да твърдиш подобно нещо! На тъмно и с чаршаф на главата ... може би.Само "може би"!
59
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
барек, барек...я виж колегите ти от герб и дпс как бързо 'отказаха' техните хорица в листите..не знаеш явно какви хора да пращаш по къщите на депутатите си, зелен си..
58
13
 
12
 
! Отговори
koko преди 9 години
Зелен кон и умен даскал няма...Иначе мацката я бива. По-малко злини за България би нанесла , отколкото Барека. Да бъде нар.представител - другите да не са по-умни!
57
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 71Зависи какъв е оризът - бисерен, басмати, бланширан, ризон?
56
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Че то си и личи, че е руса по душа??? Какво има да се гадае и чак да се срамувате от нея? Трябва да се срамувате от себе си, че сте я предложили. Сега имайте мъжеството (ако знаетв какво значи думата) да си носите последствията от избора си!Както казва колегата от Пловдив - за Бюрека не ви ли е срам, че повярвахте на глупастите му и го натресохте в ЕП?
55
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Добре де . Какво ви пречеше да поставите Бареков на 13-то място в листата ? Той така и така няма да е депутат, щеше да се откаже..... Не се ли сети никой от партиите на "проблемните "места да си поставят лидерите, които и без това са начело на поне още един многомандатен район????? Примерно Миков е първи в София и н-ти някъде ,където избирателите са по-така ? Та 5 стинки нямате акъл, пък сте тръгнали да управлявате държаватаИли Станишев ,нали нямаше да е евродепутат ,да го сложат 15-ти ?