Патриотите искат от Борисов да замрази цената на тока

Настояват и за ревизия в енергетиката
Обновена: 23 окт 2014 08:28 | 23 окт 2014 07:32, Веселина Йорданова
55
Патриотите искат от Борисов да замрази цената на тока
Красимир Каракачанов. Снимка: архив, БТА

Замразяване на цената на тока - това условие за влизането си в управленска коалиция ще поставят пред Бойко Борисов от Патриотичния фронт (ПФ) на консултациите днес. Това е съобщил пред "24 часа" съпредседателят на коалицията - лидерът на ВМРО-БНД Красимир Каракачанов.

Фронтът отива дори по-далеч - настоява за ревизия в енергетиката и преразглеждане на цената на електричеството, която след това според експертите му може дори да се понижи.

Още по темата
"Защо продаваме евтиния ток от "Козлодуй" и "Марица Изток 2" навън, а ние ги купуваме скъпи "Марица Изток 1" и "Марица Изток 3"? Нека да го обърнем и нормата на печалба за последните да е по-ниска", хвърли предизвикателство Каракачанов. Той е категоричен, че договорите за т.нар. "американски марици" не пречат на държавата да защити стратегическия си интерес.

Точка 2, по която от ПФ няма да отстъпят, е масирано полицейско присъствие в районите с ромски набези. "Да се вземат категорични мерки - слагането на камери в цяла община, не само в едно населено място, струва 50-60 000 лв. А не да пратиш жандармерията, тя да стои една седмица, след което да си отива, а набезите да започват пак", непреклонен е Каракачанов.

"Ако набележим някои неща и си дадем твърдо дума, не е нужно да ги разписваме всичките. Но на първия кръг консултации с ГЕРБ постигнахме съгласие, че повдигне ли се казусът "членство на Турция в ЕС" в рамките на евентуалния ни общ мандат, ще поставим темата на референдум", разказа Каракачанов.

В Турция да се забрани участието в български избори в секции извън посолството и консулствата - това ще е също изискване на патриотите към ГЕРБ.

ГЕРБ ще проведе днес консултации и с АБВ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До FBКакъв геноцид бе ? Че турчулята влизаха неграмотни във вузовете и за една и съща работа получаваха повече от българите ли?Или, че в Кърджалъка и Делиормана изгониха българите, тормозят ги денонощно щото политиката на Движение за Права и Свободи задължава първо да приемеш исляма, да говориш на турски и тогава чак да получиш хляб!
40
2
 
1
 
! Отговори
отровни съвети от: преди 9 години
....ВМРО и агент --Иван Каракачанов!!!
39
0
 
1
 
! Отговори
ХА преди 9 години
Говори за увеличение на доходите не глупости ,говори за бизнес среда ................ ох нервирах се толко ли са *** всички ....................
38
4
 
3
 
! Отговори
www преди 9 години
Вие не сте патриоти, а сте комунисти и тия мижави %-чета които имате скоро сте зад борда.
37
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Абе каракачанов, що не питаш на кадиев жена му къв ток продава? И въобще кой прибира печалбата от износа?
36
1
 
2
 
! Отговори
тайните на България преди 9 години
Папка Възродителен Процес се протаква умишленно за да може с течение на времето просто да се се забрави , МАНИПУЛИРАТ и ХИПНОТИЗИРАТ бедните хорица както си искат , това също е техен Проект на промиване на мозъци
35
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тези са карикатура на патриоти. Не смеят да посегнат на договора за Мариците, който е неконституционен и легално може лесно да се анулира - така както иска АТАКА. Всякакви приказки за "ревизия в енергетиката" без анулирането на този договор са празни. Без връщане на дистрибуторите от ръцете на чужди пенсионни фондове в български държавни ръце, в полза на българските пенсионери и българската хазна, също нищо няма да се промени.
34
7
 
4
 
! Отговори
777 преди 9 години
ВМРО не е българска партия , да си ходат в Македония
33
2
 
4
 
! Отговори
FBI преди 9 години
Аз пак искам Папка Възродителен Процес да стигне в Хага и виновните за този Геноцид да си понесат отговорноста
32
2
 
7
 
! Отговори
Павлин преди 9 години
Каракачанов: Защо продаваме евтиния ток от "Козлодуй" и "Марица Изток 2" навън, а ние ги купуваме скъпи "Марица Изток 1" и "Марица Изток 3"?Ами защото мойто момче тока от мариците е скъп и никой навън няма да го купи, но Костов и БСП така са подписали договорите, че сме длъжни да икупуваме 100% от тока на американските тецове. Ако АЕЦ Козлодуй не изнася, не трябва да произвежда защото така и така тецовете осигуряват над 50% от енергията. Справка ТСО:tso.bg/default.aspx/page-707/bg
31
11
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Мачкай комунистите, Бойко! Аз искам токът да се повиши тройно!
30
3
 
7
 
! Отговори
ДААА преди 9 години
Петрола е с 30 долара на барел надолу сиреч от 114 стана под 80 , БЕНЗИН И НАФТА не мърдат защо не кажеш ,че ще намалиш цената на 1,90 ,и този е РУСКА *** ще помага на Валентин Златев.Каракачанов ти си Държавна сигурност как да ти вярвам ,че си ВМРО смях смяхдобре ,че взехте пари от Бареков иначе ....................
29
9
 
1
 
! Отговори
Узунов преди 9 години
По големи абдали от каурите няма. Да си ходят от там де е дошъл техният киртак Аспарух,Тук си е турско.
28
1
 
9
 
! Отговори
ТЪП СИ преди 9 години
Няма как цената да остане непроменена ,Защо не задържиш ЦЕНАТА НА ДИЗЕЛА И БЕНЗИНА
27
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Валери Симеонов ,си крие истинската еврейско-комунистическа фамилия -Балевски,наскоро по тв Алфа му показаха снимки на той Симеонов от пребиваването му в Израел ,където като примерен евреин си беше нахлупил кипа на темето да се моли на стената на плача. От такива (патриоти)-олигарси с *** еврейска кръвчица и тъмно криминално и комунистическо минало минало ,мога да кажа само това Боже ,пази България !
26
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До икономистЗаплатите са малки за увеличаване на цената на тока.
25
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Кой гласува за този бе, доносник на ДС, ***, като пиявица се лепи къ коя ли не партия!Безпринципен, алчен, нагъл...
24
2
 
4
 
! Отговори
значи приемат ... преди 9 години
... сегашната цена. Тя трябва да се понижи на нивото, както при Орешарски, и тогава да се замрази.
23
4
 
7
 
! Отговори
икономист преди 9 години
В България си продължаваме да мислим и работим като при бай Тошо . Цените та цените- на тока , храните и т. н. Другари, цените са такива каквито са. Ако правиш разходи за единица продукция 5 лв не може цената да ти е 4 лв. Трябва да се увеличават доходите на хората , а не да се лъжат с измислена производителност на труда, само и само да не се повишават заплатите.
22
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
КРАСИМИР КАРАКАЧАНОВ ДОНОСНИК ОТ ДС ,КОЙТО Е ДРАСКАЛ ДОНОСИ ТОЧНО СРЕЩУ ХОРА КОИТО СА РАБОТЕЛИ В НЕЛЕГАЛНОСТ ЗА ВАСТАНОВЯВАНЕ НА СЛАВНОТО ВМРО,ДНЕШНИТЕ СМЕШНИЦИ ОТ МВРО НАЧЕЛО С КАРАКАЧАНОВ ПЪРВО БЯХА В СДС,ПОСЛЕ В НЯКАКЪВ НАРОДЕН СЪЮЗ,СЛЕД ТОВА КАРАКАЧАНОВ СЕ ПРЕГРЪЩА С КОВАЧКИ,,БЯХА И С ГЕРГЬОВДЕН,,ПРИСЛАМЧИХА СЕ И ПРИ БАРЕКОВ И НАКРАЯ СИ НАМЕРИХА ПОДОБНИ НА ТЯХ ОТ ПАРТИЯТА НА СКАТ ,ТИЯ СА ТОЛКОВА (ПАТРИОТИ0,КОЛКО АЗ ТРАМВАЙ