ПФ поиска възраждане на основните родни добродетели

Коалицията се обяви и за изпит по български език за 6-годишните
Обновена: 27 окт 2014 16:05 | 27 окт 2014 16:04, Камелия Цветанова
45
ПФ поиска възраждане на основните родни добродетели
Валери Симеонов. Снимка: Булфото

Патриотичният фронт се обяви за радикални промени в енергетиката, образованието и политическата система, стана ясно от изказването на съпредседателя на политическата формация Валери Симеонов на първото заседание на новото Народно събрание.

Пред депутатите от новия парламент той обяви, че ПФ е за възраждане на основните български добродетели. Сред целите на формацията са законодателни промени, с които да се освободят от административни тежести малките и средни фирми.

Възраждане на преработвателната промишленост и връщането на традиционните пазари, развитие на туризма, ефективно усвояване на евросредствата, незабавно извършване на одит в енергетиката под контрола на парламента, промяна в работата на ДКЕВР и замразяване на цената тока, както и спешно проучване на газовите находища в Черно море са сред останалите приоритети на Патриотите.

Симеонов обяви още, че трябва да се спре манипулирането на хората, че всички големи инфраструктурни проекти са важни за нас.

Патриотичният фронт се обявява още за стабилизиране на банковата система, запазване на плоския данък и въвеждане прогресивно семейно подоходно облагане, както и намаляване на партийните субсидии, спирането на помощи и детски надбавки за семейства с над 3 деца, премахване на монопола на НЗОК, връщането на наборната служба, връщането на ракетите земя-земя в базите в Южна България, въвеждане на час по патриотизъм в училищата, както и изпит по български език за 6-годишните деца.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Лично аз много добре си представям опашката от 6 годишни деца на изпит по български, защото тази опашка я създадоха точно тези, които ни управляваха последните 25 години!!! Колкото по-бързо се въведе това, толкова по-бързо ще намалее опашката! Българският език е официален език в Република България и трябва да се знае!!! Знанието се доказва с положен изпит! Освен това, нека се има предвид, че така нареченото малцинство трябва да положи усулия да се интегрира в обществото, а не обратното!
28
2
 
0
 
! Отговори
д-р преди 9 години
премахване на монопола на НЗОК-незабавно
27
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
слушах цялото изказване на ПФ днес и НЕ ЧУХ някой да е против турци или нещо такова. срещу дпс - да, не и срещу турци. освен това не знам бат' сали какъв турчин е например, или оня делян пеевски. помощите след 3то дете трябва да се спрат, няма друг начин; хората трябва да знаят български (ако говорят още няколко езика, толкова по-добре за тях, разбира се). нашенското производство трябва да се подпомага. не виждам проблеми с изказването на този политик...
26
6
 
3
 
! Отговори
Поздравления преди 9 години
СКАТаджии и ДПСари, нека всички в хора извикаме: Мразим всички атакисти!!
25
2
 
7
 
! Отговори
до турчин преди 9 години
продължение: .... от турските политици в Турция, чиято дипломация е впечатляваща и открита, когато трябва по мека, а когато е необходимо директна/пряма, но не и така задкулисна и мрънкаща, хленчеща!
24
2
 
16
 
! Отговори
до турчин преди 9 години
ДПС не е турска партия, а мафиотска с много български мафиоти! Вгледай се внимателно и ще видиш как всъщност си играят с етническият мир в БГ! Аматьорите български мафиоти /бизнесмениот ДПС! Точно ДПС е партия която си играе с етническият мир в БГ, а ако слуша внимателно/ще чуеш и тонът, и интоноцията/ Местан днес, то речта му звучешe в стил хленч, т.с изживява се /представя се за жертва, но такива са твърде опасни! Типично поведение на хиена- прикрита, страхлива, подла, хишна и много гладна! Бъди много внимателно с хора които хленчат! Такова поведение е много далеч от турските политици в
23
2
 
8
 
! Отговори
Dino преди 9 години
Podkrepiam PF.Jiveia v Irlandiia i ne sam TROL.S visshe obazovanie sam i sam zaminal ot Balgariia,poradi banditizma,korupciatai nenakazuemostta na vsichki politici i,,biznesmen,, na t.n prehod.Vreme e da si varnem doverieto v darjavata i tova shte stane s partii,kato PF.
22
4
 
4
 
! Отговори
Az преди 9 години
Ploskiyat danuk e za ploski mozuci! Redno e da se promeni danuchnata sistema v BG, za da nyama takava bednost i stranata da stane po privlekatelna za vlozheniya na predpriyatiya ot drugi durzhavi.
21
3
 
10
 
! Отговори
щурофон преди 9 години
До ХАН КРУМ и ШоуАз съм българин и македонец!!!!А вие докато си мислите че по мирен път нещо ще се промени -е ще си мръзнете в панелките и ще спортувате на воля в нета!А вижте гърците как се вдигнаха!И колко милиарди им отпусна ЕС!?!!!А ние си траем и затова ни ГРАБЯТ!!!!
20
15
 
4
 
! Отговори
родни добродетели преди 9 години
ПФ поиска възраждане на основните родни добродетели: пиене, чалга, кючек, кютек, крадене, плюене по другите, предателство.
19
4
 
4
 
! Отговори
Хан Крум преди 9 години
До щурофон мислим,че ТИ СИ ИЛИ ГЛУПАВ И ЛОШ ИЛИ ТУРЧИН,МИЛЕЕЩ СИ ЗА ТУРКИСТАН- това мислим! / а може да си от отворено общество или хелзинския комитет..не можете вече да мамите,бе..и кьоравите прогледнаха../
18
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Агет Иван от ДС след 25 г. упражняване на ПРОФЕСИЯТА ПАТРИОТ се добра до поста зам-шеф на НС. Гнус!
17
13
 
9
 
! Отговори
турчин преди 9 години
Този човек каза че е против участието на турци в управлението на страната. Питам се как тогава ще работи в парламента след като там има доста голяма група от турци. Всички избиратели на ПФ са излъгани щом тези не се отеглят. Популисти. Патриоти дето продават душата на на народа а не своята душа.
16
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ако някой, когото не харесвате, ви каже че са ви спукали гумата на колата и трябва да се смени, нарочно ли ще карате със спукана гума? само защото ви е неприятен? не вярвам чак пък толкова прости да са болшинството българи и да отричат всичко от инат.
15
10
 
4
 
! Отговори
шоу преди 9 години
До щурофонМисля че гей-порното отдавна тече по каналите на Балевски горе-долу от десет години че и повече.Също така мисля че и Волен е гледал гей-порно и дълго дъъългоо си е мълчал...
14
25
 
5
 
! Отговори
щурофон преди 9 години
Браво на Симеонов! Завършен демогог от ДС!Но ми е интересно дали самият той практикува гей порно, което толкова услужливо пуска по жалката си телевизийка бре!?КАК МИСЛИТЕ ВИЕ????
13
8
 
2
 
! Отговори
hhhdhd преди 9 години
Zlobnoto choveche ne si dobre jenena sam za bapgarski turchin az sam hristiqnka toi musulmanin imam dete znam angliiski frenski i turski i ne me pravi nechitav chovek ne nasajdai omraza mejdu balgari i turci
12
5
 
18
 
! Отговори
М, да ... преди 9 години
Валери и Волен бяха като тяло и глава, взаимодопълващи се за една цялост! Браво! Тея трябва да се обединят и да изгладят различията! На фона на посочените двама / Симеонов и Сидеров/ остоналите бяха дървени философи!!! :))) Останалите говорители /парламентарни представяния едва прикриваха /кой по умело, кой по зле чрез думите/ дребнавите си интереси, дребни отвратителни далавераджииски евроатлантически /рушителни/ душички!
11
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АнонименТИ толкова лесно ли склоняваш?Ако ти пуснат гей порно по тв и ставаш гей?A a a?
10
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тези от ПФ ме грабнаха с идеята за дайретата, само посмели да се отметнат.