ПФ поиска възраждане на основните родни добродетели

Коалицията се обяви и за изпит по български език за 6-годишните
Обновена: 27 окт 2014 16:05 | 27 окт 2014 16:04, Камелия Цветанова
45
ПФ поиска възраждане на основните родни добродетели
Валери Симеонов. Снимка: Булфото

Патриотичният фронт се обяви за радикални промени в енергетиката, образованието и политическата система, стана ясно от изказването на съпредседателя на политическата формация Валери Симеонов на първото заседание на новото Народно събрание.

Пред депутатите от новия парламент той обяви, че ПФ е за възраждане на основните български добродетели. Сред целите на формацията са законодателни промени, с които да се освободят от административни тежести малките и средни фирми.

Възраждане на преработвателната промишленост и връщането на традиционните пазари, развитие на туризма, ефективно усвояване на евросредствата, незабавно извършване на одит в енергетиката под контрола на парламента, промяна в работата на ДКЕВР и замразяване на цената тока, както и спешно проучване на газовите находища в Черно море са сред останалите приоритети на Патриотите.

Симеонов обяви още, че трябва да се спре манипулирането на хората, че всички големи инфраструктурни проекти са важни за нас.

Патриотичният фронт се обявява още за стабилизиране на банковата система, запазване на плоския данък и въвеждане прогресивно семейно подоходно облагане, както и намаляване на партийните субсидии, спирането на помощи и детски надбавки за семейства с над 3 деца, премахване на монопола на НЗОК, връщането на наборната служба, връщането на ракетите земя-земя в базите в Южна България, въвеждане на час по патриотизъм в училищата, както и изпит по български език за 6-годишните деца.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
до 7 По-добре да го пуска,отколкото да го практикува
8
7
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И аз подкрепям на този етап! Дано не постъпят като Атака!
7
15
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Я ДРУГАРЯ БАЛЕВСКИ ПАК СЕ ИЗХОДИ ПО ВЪПРОСА. КОИ ЛИ "УМНИ" ДУШИЦИ СА ГЛАСУВАЛИ ЗА ТОВА ЧУДО НА ПРИРОДАТА? С КАВО ЛИ ГИ Е УСПАЛ И ОМАГЬОСАЛ? ДАЛИ С ВЪНШНИЯТ СИ ВИД ИЛИ СЪС БОГАТИЯТ СИ РЕЧНИК? ЕЙ НА ТАЗИ ТЕРИТОРИЯ САМО "УМНИТЕ" ЛИ ОСТАНАХА БЕ?
6
16
 
3
 
! Отговори
gsgs преди 9 години
Otvratitelno malko zlobno choveche toi shte mi kaje kakva religiq na kolko da se jenya ujas eto zaradi takiva sashtestva napuskam bg
5
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
много е смешно да нарочваш всеки агент на ДС, за ***. То по тази логика, американските и не само президенти какви са? М? Няма държава без държавна сигурност. Тва е се едно кола без колела. Стига сте плямпали щуротии. Едно е да си доносник, за което не се иска да си агент на ДС. Друго да си агент, който се занимава с промишлен шпионаж. Или шпионаж на сепаратистки настроени ***.
4
6
 
3
 
! Отговори
чуденка ? преди 9 години
Политиците някога четат ли коментарите , след свои изявления ???Едва ли . Възможно е тези написани редове тук , да са безполезни .
3
9
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Браво, патриоти!!! Подкрепям напълно идеите Ви!!!
2
11
 
5
 
! Отговори
Атанасов преди 9 години
До Анонимен 1В БГ парламента освен ДС агенти и дърти комунисти други има ли?!
1
7
 
13
 
! Отговори
Агентът фашист преди 9 години
До 1 Много си злобен бе