ГЕРБ са готови да подкрепят Радан Кънев за премиер

Дончев: Готови сме и на това, другият вариант са избори
Обновена: 2 ное 2014 16:28 | 2 ное 2014 13:15, Анисия Иванова
294
ГЕРБ са готови да подкрепят Радан Кънев за премиер
Снимка БТА

ГЕРБ са готови да подкрепят кандидатурата на Радан Кънев от Реформаторския блок за премиер. Евродепутатът от партията Томислав Дончев заяви преди консултациите с Блока в Народното събрание, че партията е готова и на този  вариант.

Днес двата екипа отново се събраха на поредния кръг от преговори, за да одобрят общия текст на програмната  декларация за управление. В петък коалиционното споразумение се отложи, защото ГЕРБ не получиха отговор какво е виждането на Реформаторския блок за структурата на Министерския съвет.

На влизане в парламента днес от ГЕРБ заявиха, че все пак се надяват на коалиционно споразумение и очертаха три варианта, на които са готови - правителство с премиер Бойко Борисов, подкрепа на кабинет с премиер Радан Кънев и трети вариант - избори.

"Освен титулярния вариант - правителство с премиер г-н Борисов, ако има несъгласия, свързани с позициите в кабинета и персоналния състав, сме готови и на този вариант, включително да подкрепим правителство с премиер г-н Кънев", обясни Дончев.

В противен случай третият вариант е избори, а той не е добър, коментира евродепутатът. По думите му обаче е твърде рано е да се коментират персонални фигури като състав на правителството.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


294
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
218
0
 
2
 
! Отговори
Шегобиец преди 9 години
Абе този Б.Б. не е за подценяване - ще нахендри властолюбивото некадърниче, ще го накаже и после ще пусне кречеталото, след като Раданчо вече скимти изхвърлен. Гоуем смех ше падне, сеир за милиони! То това ни остана...
217
2
 
16
 
! Отговори
1313 преди 9 години
Радан Кънев - примиер! От трън та на глог!
216
1
 
13
 
! Отговори
FAKT преди 9 години
РАМAДАН ДОРИ ДО ТОАЛЕТНАТА НЕ ХОДИ БЕЗ ДА ПОПИТА КОСТОВ . . .
215
4
 
4
 
! Отговори
Бо/Стан преди 9 години
Браво,имало и разумни хора в ГЕРБ.../ЕНП...!!!/. Изненадан съм приятно, най-после разбраха,че стават само за пълнеж!
214
2
 
9
 
! Отговори
стамат преди 9 години
Бойкооооо.Затова ли гласувах за тебе?Да се дупиш на Пръмовица и Рамазан Кънев.
213
2
 
15
 
! Отговори
МАСОВИ ПРОТЕСТИ преди 9 години
ТАЯ КАРИКАТУРА, ТОВА ЖАЛКО ПОДОБИЕ НА ЧОВЕК РАМАДАН КУНЕВ НЕ СТАВА ЗА ПОЛСКИ ПЪДАР, ТИЯ ГО ПРЕДЛАГАТ ЗА ПРЕМИЕР??? ОЩЕ ДЕКЕМВРИ - ЯНУАРИ ТРЯБВА ДА ИЗХВЪРЛИМ С КАМЪНИ ТАЯ ***, САМОНАРЕКЛА СЕ "РЕФОРМАТОРСКИ" БЛОК, ЧЕ ПОВЕЧЕ НИКОГА ДА НЕ СЕ СЕТЯТ ДА КРАДАТ И ДА СЕ ЗАВИРАТ ВЪВ ВЛАСТТА ЗА ДА УНИЩОЖАВАТ СТРАДАЛНАТА НИ РОДИНА!
212
0
 
16
 
! Отговори
Писна ми! преди 9 години
Абе какви са тия простотии? Стига консултации, че всички ще се изпокарате! ГЕРБ да представят кабинет, и който го подкрепи, подкрепи! Ако не, нови избори!ТОЛКОВА Е ПРОСТО!
211
3
 
2
 
! Отговори
Лумпенщилцхен преди 9 години
Аз съм по-навит на доктор Москов :-)Макар че от друга който се хване сега да води хорото има да съжалява още догодина...
210
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Последователят на Костов, който продаде България за жълти стотинки! Не, това не трябва да става!!!
209
2
 
12
 
! Отговори
Ганчо преди 9 години
Мале, какъв резил. Герберчетата ги е страх да управляват и ще се измъкнат по тарлъци. Тези от реформаторите пък са мераклии да се сринат и сигурно ще стане.Голям смях. Сега май никой не иска да управлява.
208
2
 
9
 
! Отговори
тики така преди 9 години
Баце, а не може ли да извикате Костов, подкрепете го него, и да се приключва, той поне има "опит".
207
1
 
5
 
! Отговори
555 преди 9 години
I za6to se napava6e tolkova BB che spe4elila Negovata partiya,kato ne mu stiska da poeme otgovornostta i da sastavi pravitelstvo?!Horata napraviha svoya izbor!Ako iskaha R.Kanev 6tyaha da glasuvat za nego!Po kolko pati si smenya mnenieto g-n Borisov?!
206
2
 
3
 
! Отговори
iha преди 9 години
моля, уважаеми дами и господа не се поствайте във фасебукот ,като хубави и красиви големата част от вас са страшни кучета ,особенно жените ,повярвайте на огледалото не на роднините си,вие не сте красиви и никога няма да бъдете ограничете профилите си само за ваши приятели ,ако искам филм на ужасите ,ще си изтегля .благодаря за вниманието
205
4
 
22
 
! Отговори
Отвратен преди 9 години
Започвам да се отвращавам от всички вече. Как може на партия която е взела по малко и от 10% да й се дава най- важния пост в даржавата? Аз не съм гласувал за герб, но тук е важен принципа. Народа си е казал мнението, харесва ни или не над един милион избиратели са подкрепили тази партия и на нея се пада да упревлява за добро или лошо. Докато не се научим да спазваме елементарна култура в каквото и да е, вечно ще си седим по дъното на всякакви класации. Не съм гербер, но си има неписани правила.
204
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Пинчера на Костов - премиер?!?! Егати тъпата държава - най-големия крадец на БГ другаря Костов да сложи свой човек за премиер!
203
18
 
7
 
! Отговори
Българин преди 9 години
ДО ВСИЧКИ В ТОЗИ ФОРУМ,КОИТО ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ПОВТАРЯТ БАСНЯТА,ЧЕ РАДАН КЪНЕВ Е ЧОВЕК НА ИВАН КОСТОВ И ТОЙ ГО Е ПОСОЧИЛ ЗА ЛИДЕР НА ДСБ!Или не сте информирани или ръсите умишлено лъжи!ИЗБОРЪТ НА КОСТОВ ЗА ЛИДЕР НА ДСБ БЕ СТАНИСЛАВ МАЛИНОВ,А РАДАН КЪНЕВ БЕ ИЗБРАН ОТ САМИТЕ ДЕЛЕГАТИ НА НАЦИОНАЛНАТА КОНФЕРЕНЦИЯ НА ДСБ.
202
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Пърдан Кунев може да стане чистач на клозети, но не и премиер на БГ!
201
11
 
8
 
! Отговори
Аспарух преди 9 години
Бойко премиер-министър. Аз казах.
200
3
 
14
 
! Отговори
Любомир преди 9 години
Костов, Станишев и Местан за наше най-голямо съжаление са най-гениалните политици(крадци) на нашето време...
199
7
 
15
 
! Отговори
Смирненски преди 9 години
Честито!!! Костов и Паръмова отново на власт! Да живее БКП!... Тикво!