Бареков иска мястото на Патриотичния фронт

Щели да ни спрат еврофондовете заради "ксенофобската партия"
Обновена: 23 ное 2014 16:20 | 23 ное 2014 16:16, Александър Попов
213
Бареков иска мястото на Патриотичния фронт
Снимка: Булфото, архив

Докато Патриотичният фронт участва в управлението на страната, няма да има пускане на европейските фондове за България. Това заяви на пресконференция днес лидерът на България без цензура Николай Бареков.

ГЕРБ трябва да разбере, че с патриотите са дотук. След Нова година ще започнат директни санкции към България заради ксенофобска партия, включена в управлението, категоричен е Бареков.

Той визира доклад, изпратен до групите в ЕП, в който се посочва, че ксенофобска партия участва в българския парламент и дискриминира хора, само защото имат различни имена. Не бил замазан и скандала с ракетите, забъркан от ПФ.

Светлин Танчев, председател на парламентарната група на Български демократичен център, пък предложи Патриотичният фронт да бъде изваден от управляващата коалиция. А ГЕРБ по възможно най-бързия начин да проведе разговори с БДЦ, за да се вземе най-разумното решение - БДЦ да подкрепи управлението срещу определени ангажименти.
 
Бареков също подчерта, че най-логичното управление би било две десни партии, каквито са ГЕРБ и Рeформаторския блок и партия в центъра, каквато е ББЦ. Ние сме европейски призната партия и член от европейското семейство на консерваторите, обясни той.

„Без нас няма как да има стабилно управление. То започна с летящ плонж, това се видя от скандалите през последните дни. Проблемите на България в Европа са сложни, многопосочни са. Това се дължи на вече направени грешки от министри и на безпринципната коалиция, която бе създадена в НС. Няма как да бъде полезна за България, защото се събраха по интереси. Това се вижда в Европа, там ме питат дали това правителство ще го има до февруари. Там искат да работят с определени хора, които да са ясни за няколко години напред. Борисов ще плати сметките на тази безпринципна коалиция и той вече получи жълт картон от Европа“, обясни евродепутатът.

Той допълни, че неговата партия подготвя редица проектозакони - за лобизма, за детските надбавки, както и че продължава да настоява за налагане на образователен ценз при гласуване.

"Подготвям и законопроект за държавна сигурност, който предвижда агенти на ДС да не получават допуск до класифицирана информация", съобщи Бареков.

Той допълни, че ще подкрепи инициативата на ГЕРБ да отпаднат прихващанията на суми в КТБ през периода на надзора.

Имаше политическа формация, финансирана с пари на банката и тази партия не е нито ББЦ, нито ГЕРБ, ДПС или БСП, заяви Бареков, но отказа да посочи коя е конкретно.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


213
Още по темата: Николай БарековБДЦ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
140
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Желае да е новия кактус. Тоя като оня само клиника за душевно болни ги оправя.
139
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ама как само го е уловил фотографът в кадър, все едно е светия с ореол около главата
138
1
 
15
 
! Отговори
Burg преди 9 години
Ех, бареков! Стръмна и опасна е пътеката на клиничнтата психиатрия...
137
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ххахах, перката, перката отзад... Карлсон на покрива:))))
136
1
 
8
 
! Отговори
don преди 9 години
Бареков е българския вариянт на Яценюкако беше замесника на Яне ще е по добреЯвно го е страх от делата които се водят срещу него от БойкоОт спортен коментатор до европарламента това змучи много добреАко сега има избори неговата партия няма да я има в парлламента заедно с РБ
135
1
 
18
 
! Отговори
Иво преди 9 години
Емигрирай бе ДУДУК..! БЪЛГАРИЯ НЕ ТЕ ИСКА!!
134
6
 
9
 
! Отговори
БОСТАН преди 9 години
Всички / РБ, ПФ, ББЦ / лъготиха НАРОДЕЦА предизборно, че са против ГЕРП, ще свалят и бесят Тиквата, та народеца им поверва и ги вкара в парламента . . . . . а сеги тия вагабонти го предадоха тоя народ и се одупиха на мафиота Буда с поднесения му на тепсия вот!!!!
133
0
 
9
 
! Отговори
Капути преди 9 години
Да идва *** да замества Янка Янев.....
132
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
TOIA SHTE SVARSHI V LUDNICA
131
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
NARKOMAN ...VIJTE MU POGLEDA.
130
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бюрек Додуков , ти май не четеш коментарите под статиите си. Иначе да си сложил важето вече.
129
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят; Руски форум: питаш нещо и теб те питат; Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си ***!
128
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
***
127
35
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
BAREKOV E BALGARSKI PATRIOT,KOITO OBICA BALGARIA I MRAZI BOKO.
126
10
 
4
 
! Отговори
rrrdr преди 9 години
Ako Pf prodaljavat da vsqvat omraza skoro shte ima razmirici Az sam s makedonska krav i sam omajena za bg turchin i ne me sram az sam jenena za lichnosta mu za haraktera i zashtoto me uvajava i obicha za raLika ot drugi bivshi bg gadjeta .....i ne religiqta i imeto a dobrotata uvajenieto podkrepata i lubovta pravqt choveka .... Hora sabudete se 21 vek ne zlobeite dali shte sa dps sds pf ili drugi vsichki se vazpolzvat ot situaciqta ...i kam vsichki heitarcheta ako vie se bqhte rodili razli4ni
125
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
*** сте, в следващите избори ще гласувам за ДПС .
124
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Срам и позор за избирателите пак докараха Б.***(тиквата) май забравихте как свалихме от властта .
123
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Дайте му маймунка на тоя и го пращайте в цирка.
122
0
 
13
 
! Отговори
Венелин преди 9 години
Не знам чие място иска Барека, но определено е на мястото на Янето.
121
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бареков върниси парите на КТБ.Ти си наи мръсният политик по долен си от Сидерефенди.Със парите заграбени от КТБ ти се навря във Бруксел.Ти си първият политик които заслужава6 в челото.Такива като теб съсипаха държавицата.Дасе чудат сега как да връ6тат парите на КТБ.Които ти живя като симиончо.