Варненските социалисти искат задълбочаване на дискусията в БСП

Предлагат излъчване на 2-часова продукция по национална телевизия
9
Варненските социалисти искат задълбочаване на дискусията в БСП
Снимка: БСП - Варна

Социалистите от Варна и областта предлагат на председателя на Националния съвет, членовете на Изпълнителното бюро и Националния съвет да инициират срещи във всяка област за идеите на БСП, бъдещите мерки за стабилизиране на партията и подготовката за следващите избори – една година преди провеждането им.

Това решиха социалистите от Варненска област на разширено работно съвещание, в което участва и социологът и член на Националния съвет на БСП Юрий Асланов, съобщиха от БСП - Варна.

Срещите трябва да се проведат в същия разширен формат и да участват членовете на Областните съвети, председателите на Общинските /районни/ съвети на БСП и техните заместници, председателите на Контролните комисии, председателите на Движението на ветераните, Жените-социалистки, както и на Младежкото обединение.

Варненските социалисти предлагат още задълбочаване на дискусията в партията, а предстоящият през март конгрес да бъде без лимит на времето, за да се чуят всички гледни точки за причините, довели до сегашното състояние на БСП и мерките, които трябва да се предприемат за изход от нелеката ситуация.

Сред предложенията на социалистите е и идеята  - като първа стъпка към създаването на собствена електронна медия на БСП, да започне излъчване под формата на външна продукция на двучасово предаване в някоя от националните телевизии.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още по темата: БСП-Варна
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
NITO EDIN RAKOVODITEL OT BSP,NE RABOTIL ZA PARI,A SAMO ZA DOBROTO NA BALGARIA.
7
5
 
1
 
! Отговори
РОСЕН преди 9 години
До Луцифер: ВИЕ, СИНЬО-ГЕРБЕРИТЕ , НИ ОТПИСВАТЕ ВЕЧЕ ОТ ВЕК НАСАМ ,НО СТАВА ОБРАТНОТО -ВАС НАРОДА ВИ ИЗХВЪРЛЯ НА БУНИЩЕТО И СЕГА ВЕЧЕ КАТО РЕФОРМАТОРИ, / А ВИЕ СТЕ ЛИКВИДАТОРИ НА БЪЛГАРИЯ / СЕ ДОКОПВАТЕ ПАК ДО ВЛАСТТА С ДАДЕНОТО ВИ РАМО ОТ ЕСТЕСТВЕНИЯ ВИ СЪЮЗНИК ,ГЕРБ !
6
2
 
1
 
! Отговори
ИВАНОВ преди 9 години
ДА ПОМЕТАТ ПРЕДСЕДАТЕЛИТЕ СИ НА БСП ПО МЕСТА ,ЗАЩОТО СЕ ЗАНИМАВАТ САМО С ДАЛАВЕРИ И КАРАТ ОРГАНИЗАЦИИТЕ СИ ДА ГЛАСУВАТ ЗА КМЕТОВЕ НА ГЕРБ , А ОТТАМ И ЗА ГЕРБ ,ЗАЩОТО КМЕТОВЕТЕ ВОДЯТ ЛИСТИТЕ И ХОРАТА СА ПОСТАВЕНИ В ШАХ ! НИКОЙ ОТ ЧЛЕНОВЕТЕ НЕ ЗНАЕ С КОЛКО И КАКВИ ПАРИ РАЗПОЛАГАТ ТЕЗИ МЕСТНИ ДЕРИБЕИ-НИКОЙ НЕ СЕ ОТЧИТА НИКЪДЕ !
5
5
 
3
 
! Отговори
Луцифер преди 9 години
БСП!? Още ли не ви е ясно, че си заминавате? Какви дискусии, какви пет лева? Цялата ви стопила се банда от червени старци е със затихваща функция (не само по биологични причини)...
4
2
 
4
 
! Отговори
TNT преди 9 години
Къде е Цонко Цонев областен координатор на бсп варна дето крадеше държавното дружество Напоителни системи и го разледват от следствието за наглостта му да вземе държавния багер и да вади държавните тръби от полето, когато отишла полицията и го хванала на място за да ги товари за продан. С тези хора успех на БСП и на Варна, ето така им го тури горския от Девня. Колко е жалък още се натиска и стой директор на държавното дружество. Но тук се твърди че добре се отчитал на Орешки, а дали е така ?????
3
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да се закрие за да цоцат по малко
2
3
 
5
 
! Отговори
sofeto преди 9 години
Артефактите-цоцолисти отдавна ги мъчи деменцията, до ден-два вече са забравили кво са решили!
1
2
 
7
 
! Отговори
сто годишна гробница преди 9 години
Прави впечатление,че всички структури на партията искат"някаква"промяна но никой няма смелостта да даде конкретно предложение какво и как да се промени,а очакват националното бюро да каже направихме промените,сега всичко е различно и така както са го искали всички.