БСП е против обединение на разузнавателните служби

Найденов: Някои действия на кабинета са "ледникова епоха" в икономиката
24 ное 2014 14:11, Анисия Иванова
3
БСП е против обединение на разузнавателните служби
Ангел Найденов. Снимка, архив, Булфото

Парламентарната група на "БСП лява България" няма да подкрепи внесения законопроект, с който се обединяват Националната разузнавателна служба и служба "Военна информация". Това каза днес във Варна зам.-председателят на парламентарната група на коалицията Ангел Найденов.

Още по темата
"Закриването и сливането на "Военна информация" означава да загубиш източниците си на информация и да ликвидираш разузнавателното обслужване за задачите на армията", обясни Найденов. Според него обединението на двете разузнавателни служби ще развали нещо, което работи.

Зам.-председателят на ПГ на "БСП лява България" каза още, че някои изявления и действия, предприети от правителството в социалната, финансовата и икономическата сфера, са "симптом на нова ледникова епоха".

За пример той посочи замразяването на минималната работна заплата, което означава замразяване на всички плащания, свързани с нея, включително и детските надбавки, пише БТА.

По-рано днес представители на неправителствени организации връчиха на Ангел Найденов подписка с около 20 000 подписа, събрани в цялата страна, с искане за създаване на зоополиция в структурата на МВР.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Л*нар!