Манолова: БСП е в тежка криза, трябва радикална реформа

"Левите симпатизанти искат сериозна промяна"
Обновена: 24 ное 2014 19:07 | 24 ное 2014 19:05,
63
Манолова: БСП е в тежка криза, трябва радикална реформа
Снимка: архив БТА

Соцдепутатката Мая Манолова поиска радикални решения и реформи в БСП. Червеното острие обяви и че левите симпатизанти искат сериозна промяна в партията.

В Разград бившата зам.-шефка на Народното събрание обясни, че столетницата трябва да бъде конкурентна и атрактивна за младите партия, съобщи БТА. Според Манолова това може да стане, ако се  поработи върху организационното състояние на партията, публичното поведение на БСП и върху начина, по който се излъчват  послания.

Още по темата
Депутатката е убедена, че БСП е в тежка криза и това изисква радикални решения и реформи. 

Манолова коментира и течащата актуализация на бюджета. Тя обясни, че според БСП е силно подценена приходната част и неизпълнението на бюджета в рамките на над 1 милиард лева не отговаря на действителното състояние на държавната хазна.

„Затова предлагаме  да бъде намалено очакваното неизпълнение в приходната част с 300 милиона лева и за сметка на това предлагаме алтернативни  способи за осигуряване на финансите, които са нужни на банковата система”, каза Манолова. Според нея по този начин кредитът, който ще  трябва да тегли държавата, вместо 4,5 милиарда е възможно да бъде 1 милиард и 600 милиона лева.

Това ще е по-малка тежест за бюджета и ще представи един дефицит, който е в рамките на европейските стандарти, смята още депутатката.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


63
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
0
 
6
 
! Отговори
ЙЙ преди 9 години
Най доброто за бсп и за България е да закриете тази отвратителна секта и да се приключва !
48
0
 
10
 
! Отговори
ХА ХА ХА преди 9 години
Ами ако не се бяхте целували с местанчо, сега нямаше да ви е нужна реформа!Превратаджии !
47
0
 
6
 
! Отговори
ДА преди 9 години
Така е, трябва ви пак промяна, пак трябва да си смените името!Вместо БСП, на Българска Нагла Партия (БНП)!
46
0
 
4
 
! Отговори
arhar преди 9 години
Трафикантът на германски марки / Кирчо от бсп / , Доганчо, мамин Делянчо , Пещо сумиста , Златко баретата, Камен Пенкoв - все ортаци на Йосич .Сега повече от ясно се вижда кой открадна прословутото тефтерче, в което беше изписано Д. Пеевски ...Крадецът / червеният трафикант на германски марки през сръбската граница / викаше : Дръжте крадеца ...Защо двойникът на Георги Илиев от вис 2 мълчи за пътя на хероина ? Неудобен въпрос ли e това ?
45
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До slanТи не си анонимен,това ти е името и фамилията.Иначе съм съгласен с теб за форума,но това така или иначе е несериозен форум.Коментар под новините в повечето пъти лишен от всякаква логика и едни и същи повтарящи се до безкрайност *** лафове
44
0
 
1
 
! Отговори
slan преди 9 години
И хоп, 500 знака изтекоха. Супер форум, ще го препоръчам
43
1
 
0
 
! Отговори
slan преди 9 години
До АнонименТози форум тука е много кофти, всички са Анонимен. Прегледах всички мнения на Анонимен и няма споменаване на ГЕРБ, би трябвало да се отнася за мен. Аз не обичам анонимността, преди години в българското интернет пространство беше без регистрация, винаги съм си полвал едно от двата ника. Добрите стари времена, след влизане в ЕС, драстично се промени. Огромна модерация, на която не съм свикнал, проверява се буквално всяко мнение. Това да пиша тука е само временно.Аз съм Гербер и не съ
42
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АнонименАааа,тука сте герберите,чудех се къде сте се скрили.Няма ви там където се коментират подвизите на господарите ви
41
1
 
7
 
! Отговори
slan преди 9 години
Затова избирам "ГЕРБ", знам, че министъра на земеделието и горите няма да е от ДПС. Да им дадат поста на социалното министерство, да ги видим как ще се справят?
40
1
 
9
 
! Отговори
slan преди 9 години
Как може една социалистическа партия да стане атрактивна за младите, като залага на корупцията и прави вечната коалиция с най-корумпираната в България партия ДПС??? Те защо ли само искат министерството на земеделието и горите, и затова спират парите от ЕС? На ДПС не им пука, доколкото могат да докопат, дотолкова. Финансирването от турската държава е осигурено, страдаща ще е коалиционната партия.
39
5
 
1
 
! Отговори
МЕТО преди 9 години
До костинбродски: НА БУНИЩЕТО СА ДРУГИ И ТО ОТ ДЕСЕТ ГОДИНИ -ТЕЗИ ,ДЕТО РАЗСИПАХА И ЛИКВИДИРАХА БЪЛГАРИЯ И ТЕ СЕ ИМЕНУВАТ СДС , А ПО КЪСНО ГЕРБ , ДСБ,РЕФОРМАТОРИ И РАЗНИ ИЗМИШЛЬОТИНИ ! НО ,НАРОДА МНОГО ДОБРЕ ГИ ЗНАЕ И ЗАТОВА ГИ ИЗРИТА НА СМЕТИЩЕТО ! Е ,СЕГА РАЗНИ ГЕНЕРАЛЧЕТА ОТ СДС ПАК СЕ ИЗЯВЯВАТ ПО ТЕЛЕВИЗИИТЕ ,НО ТОВА Е ЗА НЯКОЛКО МЕСЕЦА - СЛЕД ТОВА , ПАК НА СМЕТИЩЕТО !
38
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Слива, кюстендилска щайга
37
0
 
7
 
! Отговори
ВЕЩИЦАТА преди 9 години
ТЯ ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА Е В ТЕЖКА КРИЗА!!!!!!!
36
2
 
11
 
! Отговори
Мунчо от село преди 9 години
А така.Води ни партио любима,към свойте светли върхове. Така се вдъхнових от др.Мая Манолова,че ми иде отвътре да се влея в редиците на капиталистическата комунистическа партия.Опа.Поразмислих се.Това не е ли партия "ТЮРЛЮГЮВЕЧ"?
35
3
 
17
 
! Отговори
КНСБ преди 9 години
На Манолова песента звучи така :"Сетила се Мара да се побара! " Мноооги късно,мнооооого късно се сетихте за раформи! Толкова години ни лъгахте,че ни водите към " светлото бъдеще" за да се окажем накрая на ... бунището! Докарахте ни до просешка тояга и ако ви се ще - може и да я опитате! 100 години и кусур ви стигат-омитайте се от политическата сцена! Надяваме се без вас да е по-хубаво,особено без десетината дето сте на върха в партията ви!
34
4
 
12
 
! Отговори
отец Пархоний преди 9 години
Покайте се чеда комунисти.Върнете краденото чеда господни,закрийте си престъпната партия и Бог ще ви прости.В противен случай Бог ще ви изпрати в Ада,където Дяволът са Хитлер и Сталин.Там ще бъдете в концлагер по подобие на тия,сътворени от двата дявола.Амин.
33
3
 
14
 
! Отговори
Ъц преди 9 години
"Манолова: БСП е в тежка криза..."------Кранчето секна..., време е за рокади... Съсела ви изпързаля яко...Цирка продължава, жалко, че е на наш гръб и за наша сметка.
32
2
 
11
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 9 години
Радикална промяна ще имая когато такива като теб и Гергов свинара ви изритат с ритници от ,,Позитано,,
31
1
 
14
 
! Отговори
Бадемов преди 9 години
Вие вече направихте промените в БСП - сменихте Станишев с Миков, сега пак не сте доволни и няма как, защото Миков е стара шайка като Станишко и нищо няма да промени в БСП.
30
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Майче та нали Вие сами си я докарахте крисата, в БСП- то е пълно с леви капиталисти, кой и как да Ви повярва на Вас и на лявата идея? Отделно избегахте от народа, не слезнахте при него да го видите, да опитате горчивината от животът му, да Ви подскаже нещо . БСП- то е нема даже вече и на хоризонта. От него останаха вечните му депутати идни и същи от 10 - 12 години. Външна политика на БСП -то, никаква . Стъпихте ли на старите пазари некъде. НЕ! икономика НЕ, селско стопанство първобитно .