Дончев не бил притеснен МС да остане без подкрепа на ПФ

Това било част от комуникацията в управляващия формат
Обновена: 27 ное 2014 21:52 | 27 ное 2014 21:41, Веселина Йорданова
9
Дончев не бил притеснен МС да остане без подкрепа на ПФ
Томислав Дончев. Снимка: БТА

Вицепремиерът по еврофондовете и икономическата политика Томислав Дончев заяви пред журналисти, че не се притеснява от евентуалната възможност Патриотичният фронт да оттегли подкрепата си за кабинета.

Помолен да оцени действията на Патриотичния фронт и Реформаторския блок по повод определянето на заместник-министри и областни управители, вицепремиерът каза, че ги приема като част от комуникацията в управляващия формат, предаде БТА.

Още по темата
В отговор на въпрос дали ГЕРБ ще поиска оставката на председателя на ДАНС Владимир Писанчев, след като днес това направиха от Реформаторския блок, Дончев каза, че е научил за искането на политическата формация и добави, че на този етап няма да го коментира.

България гледа с надежда на плана на председателя на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер, коментира още вицепремиерът по еврофондовете и икономическата политика. Той напомни, че страната ни е представила списък с проекти.

Продължават разговорите на много равнища, включително и на най-високо политическо равнище с нашето убеждение, че на България трябва да се гледа по по-особен начин - като на страна, която е в периферията на Европа, подложена на сериозен геополитически риск, заяви Дончев.

По думите му това е допълнителен аргумент, освен останалите икономически аргументи, на страната ни да се обърне внимание.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още по темата: Томислав ДончевГЕРБ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
1
 
! Отговори
Непознат преди 9 години
Кво толкова се заяждате ДПС та ДПС, взема толкова много гласове, нито е на власт ЕЙ злобари много сте злопаметни
4
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Някой друг ще клекне пред ГЕРБ и ще се хване за палците редом с РБ.
3
3
 
4
 
! Отговори
Аспержа преди 9 години
Томчо, ти що не си гледаш философията и не ни освободиш от присъствието си....
2
1
 
7
 
! Отговори
гласоподавател преди 9 години
Томи както вървят преговорит ми се струва че изготвените списъци по евро проектите нали не се вслушвате в коалиционните партньори на пролет ште броим пилците.
1
11
 
2
 
! Отговори
БРАВО! преди 9 години
БРАВО!