Борисов спокоен за властта: Управлението не е заплашено!

Премиерът съветва всички да са малко по-тихи
46
Борисов спокоен за властта: Управлението не е заплашено!
Снимка: архив, Булфото

Управлението по никакъв начин не е заплашено, обяви премиерът Бойко Борисов въпреки заплахите на ПФ да оттегли подкрепата си от правителството заради назначението на Орхан Исмаилов от „Народна партия Свобода и Достойнство“, част от РБ, за зам.-министър на отбраната.

Още по темата
„По никакъв начин не е заплашено, защото ние имаме коалиция с Реформаторския блок. Аз съм поел ангажимент да работя дори в правителство на малцинството в името на хората и държавата и всеки ден го доказваме с това, което правим“, отсече премиерът.

„Всеки като партия и като коалиция има право да ревизира и да прави това, което счита добро за себе си. Аз не се ръководя от това, което е добре за ГЕРБ, а от това, което е добре за държавата, и го демонстрирам“, допълни той.

Относно упреците, че е назначил зам.-председателя на „Народната партия Свобода и достойнство" Веселин Пенев за областен управител на София-град вместо Стамен Янев от ДБГ, Борисов заяви, че не той избира.

„Аз не знам кой на кого е човек в РБ, когато ми дават списък с имена, аз ги назначавам и не е е моя работа да избирам“, отсече той.

Борисов увери, че търси единствено консенсус, разбирателство, спокойствие и стабилност в държавата, „за да дойдат инвеститорите, да се отпушат фондовете, в държавата да влязат пари“.

„Пък след това може и да си отиваме. Това е единственото, което ме интересува“, настоя премиерът.

„Бих посъветвал всички да са малко по-тихи, по-мълчаливи. Много таим хората гняв в себе си, когато не сме съгласни с нещо, но да се опитат в името на хората да запазим стабилността на държавата“, призова той.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
БОКО, ОЧАКВАЙ НЕОЧАКВАНОТО !
26
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 123Ало, на вас ако ви плащаше Сорос да протестирате, на нас никой не ни плаща да пишем!!!Ясно ли ти е бе ***?!
25
1
 
5
 
! Отговори
ОПИТОМИТЕЛ преди 9 години
Делян Пеевски е включен в комисията по туризма и нещо друго, него запомних, но това не се говори много или не е забелязано.
24
1
 
5
 
! Отговори
ОПИТОМИТЕЛ преди 9 години
Борисов, СПОКОЕН, УВЕРЕН, няма страшно, ТОВА ОЩЕ НЕ Е "НОКАУТ"!
23
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ЧОВЕКЪТ ни моли да сме тиxи в името на държавата.А може ли да се палим?
22
1
 
9
 
! Отговори
ХАха преди 9 години
Е как да е заплашено акто не пипате ДПС, а те ви пуснаха 2ма депутати - незавсими ;)
21
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тез юнаци на снимката не стават и за затвора, да не xарчим пари за xрана.Единственото спасение е ВЪН ОТ ДЪРЖАВАТА!
20
5
 
4
 
! Отговори
apechdb преди 9 години
До АнонименАбе ***, никой не е тръгнал да ти обяснява, точно пък на тебе.Само това пишеш, колкото и да се правиш на анонимен.Аман от комунисти революционери.Нали до вчера Ви гледахме що за стока сте!
19
3
 
8
 
! Отговори
АНТИ преди 9 години
Мразя ***!И ги ибавам!
18
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"в името на хората и държавата и всеки ден го доказваме с това, което правим"Тикво, не ми обяснявай, че съществуването на държавата зависи от задържането ти на власт, много си елементарен. Ако изхвърчиш от властта ще дължиш обяснения на много хора, да дължиш много пари на задкулисието и неустойки за непрокараните ти лобистки закончета, ама това си е лично твой проблем, а не на държавата. Без да ми мигне окото ще те сменя с някой друг.
17
1
 
12
 
! Отговори
Мирослав преди 9 години
Аз вече политически пристрастия нямам към никой! Седя и наблюдавам отстрани какво ще направят тези поредни палячовци! Ако няма никаква положителна промяна в тази държава и това да е полза на нас гражданите и тези ще си ходят! Няма смисъл да държим хора които не работят и пълнят джоба си! Както казва този вожд Б.Б. - ще бъдет по-тихи, но ако не видим, че бачкаш, ще си отидеш и повече няма да се появиш на тази сцена!!!
16
1
 
7
 
! Отговори
маалата тиквария преди 9 години
АБЕ БАРАТОК ЗАШО ГРЪЦИТЕ ШЕ АРЧАТ ПО 800 ЛВ. ЗА КОЛЕДА И НОВА ГОДИНА? НАЛИ ТИ КАЗА ДА ВНИМАВАМЕ ДА НЕ СТАНЕМЕ КАТО ГРЪЦИТЕ? НАЧИ ГРЪЦИТЕ СА НОГО ЗЛЕ БЕ БАРАТОК. САМО ПО 800 ЛЕВА ШЕ АРЧАТ. А НИЕ ПО 1 800 ЛВ ЛИ ШЕ АРЧИМЕ? ШОМ НЕ СЕМЕ КАТО ГРЪЦИТЕ НАЧИ СМЕ НОГО ДОБРЕ. НАЛИ? Е ЖИВ И ЗДРАВ ДА СИ ЧЕ НИ СПАСИ ДА НЕ СМЕ КАТО ГРЪЦИТЕ БЕДНИ. ЕЙ ГОЛЕМИ БЕДНЯЦИ СА ТЕА ГРЪЦИ БЕ БАРАТОК. НАПРАО ДА ГИ ОЖАЛИ ЧОВЕК. СТРАШНА КРИЗА Е У ТЕХ. А НИЕ НАПРАО СМЕ БОГАТАШИ БЕ БАРАТО СЪС 40 ЛВ. ПОДАРЪК НА ПЕНСИИТЕ. БРАВО
15
7
 
8
 
! Отговори
АНТИ преди 9 години
До Анонимен 12Соросоиди има ли тука?Да им го туря у ду-***!
14
1
 
15
 
! Отговори
ББ преди 9 години
Разберете, че съм готов да управлявам и сам самичък, тъкмо захапах кокала след цяла година платени протести и клатене на държавата и не мога да си позволя да не съм на власт.
13
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Абе как се на ГЕРБ се случват кризи и колапси? Така че умната избиратели, трети път недейте ги избира, че може и апокалипсис да настане!
12
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тиквата кво му пука ,пак ще я даде властта както предния път.да му мислим ние с тия изедници.
11
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ало умните и красивите, абе туй 8 милиарда заеми, наливането на военни, полицаи, банки, и болници, не ви ли притеснява, или вий данъци не плащате!
10
1
 
12
 
! Отговори
ЗАЕМИ ЗАЕМИ ЗАЕМИ преди 9 години
ДО ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ ЩЕ Я ДОКРЕТА!!!НА ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ ИЗБОРИ КАТО СЕ ВИДИ РЕЗИЛА НА ГЕРБ С НЕГОВИТЕ 800 ХИЛЯДИ ГЛАСА РЕАЛНИ БЕЗ ПОДКРЕПАТА НА 100-ЦИ ХИЛЯДИ ГЛАСУВАЛИ ЗА БОРИСОВ ЗАРАДИ ТОВА, ЧЕ ЩЕ ОЗДРАВИ КТБ С ГЕРБ Е СВЪРШЕНО!ПРОДАЖНИТЕ ПРЕДАТЕЛИ ПОДКРЕПИЛИ БОРИСОВ ВЪПРЕКИ, ЧЕ СЕ КЪЛНЯХА, ЧЕ НЯМА ДА ГО НАПРАВЯТ И ТАКА ВЛЕЗНАХА В ПАРЛАМЕНТА И ТЕ ЩЕ СИ ВИДЯТ ПЪЛНИЯ РЕЗИЛ НА ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ!!!!
9
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Прав си, ама спор има само за постовете в държавата, по отношение на заемите, толерирането на военни и полицаи, поддържането на мизерията, спасяването на банки аз не видях спор!
8
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бочко, не беше ли ти този, който настояваше правителството да си подаде оставката заради ниска обществена подкрепа?