Няма напрежение сред министрите, работят!

Красен Кралев: Има толкова работа за вършене, че не остава време да се скараш
28 ное 2014 21:33,
7
Няма напрежение сред министрите, работят!
Красен Кралев Снимка: БТА

Едно сътресение или различно мнение от страна на колегите от Патриотичния фронт не би представлявало заплаха за целостта на кабинета. Това заяви в предаването "Още от деня" по БНТ министърът на младежта и спорта Красен Кралев. Той увери, че в момента има стабилно управление, стабилно правителство, което се радва на широка обществена подкрепа.

Относно работата на министрите Кралев заяви, че няма никакво напрежение и работят. “Има толкова много работа за вършене, че не остава време да се скараш”, добави още той.

“Аз съм получил задача, моята мисия е да правя реформи”, подчерта министърът. Той потвърди намерението си да върне спорта на нивото от преди 20 години, като отбеляза, че това трябва да стане, като се обърне внимание на децата.

“Един нормален цикъл, в който ти създадеш правилните условия за изграждането на един спортист, е между 6 и 10 години. Тоест тези деца и юноши, които в момента са на по 13, 14 или 15 години, тогава ще бъдат на 25, в разцвета на силите си и тогава можем да видим истинските резултати. Но просто трябва ние да се погрижим за тях. Държавата от години не е полагала усилия”, коментира Кралев.

“Пътят, по който можем да стигнем до тези резултати обаче, е чрез тотална реформа. Трябва да се обърнем към децата, трябва да отделим повече средства за детско-юношеските школи и това е нашето предложение. Ключовата дума при разпределението на средствата в нашата програма е справедливост – даваме пари на тези, които работят. Работата не предполага само медали от световни и олимпийски първенства”, категоричен бе министърът на младежта и спорта.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И кво по-точно? Как да ни одерат поредната кожа
5
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тази шия не е от туршия!
4
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Красене, чуй какво говори вождът ти и тогава се изказвай. Залетели сте се в далавери, в главите ви само мисли за кражби, а ти на това работа казваш. Тези неранобудните няма ли да се наспят или чакат да им предплатят.
3
0
 
1
 
! Отговори
фсдф преди 9 години
"Има толкова работа за вършене"то че има, има. Ама аз що некакси си мисля, че като ви проверим резултатите колективно, след една година примерно, да не се окаже, че отива на море и... опаа, тоя хотел на миленчо велчев. А? Бе нали работа за вършене имаше, аз моята я свърших, какво е това?
2
0
 
1
 
! Отговори
муспи преди 9 години
Точно! Защото се шири заблуждението че вече всичко е откраднато, - а територията?! За нея турция и изсраел се наддават, но докато изсраел ще уреди нископроцентен заем от МВФ, султана е готов да се изръси с огромен рушвет за възтановяването на вилаетите. Всички възможни правителства, без АТАКА която винаги е контра, ще се опитат да кандардисат султана да се задоволи с Югоисточна България, за да остане нещо и за после. Те са сигурни че ако изчезне изцяло България султана ще ги забрави.
1
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Няма напрежение сред министрите, крадат!Има толкова много за крадене, че не остава време да се скараш.