Караянчева похвали кабинета за размразените европари

Бъдете градивни, призова тя депутатите
Обновена: 19 дек 2014 13:03 | 19 дек 2014 13:03, Камелия Цветанова
9
Караянчева похвали кабинета за размразените европари
Снимка ГЕРБ

ГЕРБ призова опозицията, както и партиите, подкрепящи правителството, да бъдат градивни и използва одобряваното от ЕК на оперативна програма „Транспорт“ да похвали кабинета.

„Вчера при посещението на премиера Бойко Борисов в Брюксел ЕК одобри новата оперативна програма и благодарение на това в страната ни ще бъдат инвестирани 4 милиарда лева в пътна и железопътна инфраструктура и това решение не е случайно обстоятелство или емоционален жест, а справедлива оценка на работа на правителството“, обяви от името на групата на ГЕРБ в парламента Цвета Караянчева.

Още по темата

Тя припомни, че преди време бяха размразени плащанията по програма „Околна среда“, а Борисов днес е успял да се пребори и за възобновяването на парите по оперативна програма „Административен капацитет“.

„Докато експериментът „Орешарски“ нанасяше милиарди загуби на страната, банков колапс и загубено доверие от партньорите ни, екипът на Бойко Борисов не спираше да се готви за дните, когато ще трябва да спасява отново държавата. ГЕРБ днес връща България на пътя на европейското развитие. Решени сме да носим тази отговорност, защото идните поколения няма да ни простят, ако пропилеем поредния шанс за европейско развитие на България“, заяви Караянчева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
1
 
! Отговори
градски преди 9 години
За втори път пиша този коментар, пак да го изтриете.Карааакакво... кой те пита дали си доволна или не, г-жо Никой ?ДНЕС, айде да се вземемете в ръце и да не произвеждате от всяка миризма новина
3
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Трябва ли да си толкова отвратителен,за да станеш гербер,или ставаш такъв в последствие?
2
1
 
4
 
! Отговори
тошко преди 9 години
Цвете умря бабата дето ва хваляше ..сега сами почнахте да си правите реклама
1
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
експеримента тиквондер-2 е на път да ни забие още по-дълбоко в ямата, *** гадна герберастка ***