Борисов ползва Реформаторите за украса, убеден е Бареков

Аз и Радан Кънев сме единствена опозиция, обяви лидерът на ББЦ
21 дек 2014 11:56,
38
 Борисов ползва Реформаторите за украса, убеден е Бареков
Снимка: архив Булфото

В момента управляват ГЕРБ и ДПС. Реформаторите пък са в най-неизгодна позиция, защото са използвани от Борисов за украса, чиято цел е да се покаже, на хората, че ще се прави дясна политика. Това обяви лидерът на ББЦ Николай Бареков пред „Нова телевизия”.

Още по темата
Той отново обяви, че се отказва от част от депутатите си заради решението им да подкрепят против неговата воля поправка „Пенсии” и промените в закона за МВР.

„Ако се наложи ще задълбоча знаците си и бих се отказал и от шестте депутати, които представляват „България без цензура“, в случай, че те  предадат доверието, което им е дадено от нашите избиратели на 5 октомври”, каза Бареков. Той допълни и че никой от тези, които са дали вота за партията, не са гласували да се върне Цветан Цветанов в МВР в пълния си блясък, нито пък да се ограбят пенсиите на хората.

Според лидера на ББЦ в момента ситуацията в държавата много прилича на тази през 2012 г., защото и тогава, и сега се оказва силен натиск, който идва от едно и също място – от управляващите. „Натискът е много сериозен да се гласува цветно, за да се използват депутатите от БДЦ като смокинов лист на тяхната срамна коалиция. И понеже не желая с моето име да се извършва гавра и спекулация, аз оттеглих подкрепата си от тази парламентарна група. От тук нататък тя има свой собствен живот“, каза Бареков.

Той нарече ставащото в парламента оргия и разказа най-краткия политически виц: Борисов и Цветанов са демократи. Според Бареков той и Радан Кънев са единствената опозиция на това управление.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още по темата: депутатиБарековББЦ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
1
 
! Отговори
Непознат преди 9 години
Точно така Бареков е прав, затова не е изгоден на много хора
21
0
 
4
 
! Отговори
Луцифер преди 9 години
Моля ви, престанете да давате трибуна на този непочтен, гнусен "политик"! Оставете тази "чест" на жълта, порнографска преса. Присъствието му, по какъвто и да е начин омърсява...
20
0
 
4
 
! Отговори
внимание преди 9 години
Някой пита какво става с Бисеров (коментар 23). Ами Бисеров е добре. Сетете се защо. Защото Цацацурата е негова и по-точно на неговите тайни господари. Бисеров не го застига ни прокуратура, ни съд. Не случайно се заканваше на Цветан Цветанов през лятото на 2013 г. Бисеров знае че каквото и да направи няма да го пипнат. Пречеха му такива като Цветанов. И дружно Цацата, Бисеров, Бареков успяха. Защото търпеливите българи само цъкат и знаят къде е истината.
19
0
 
5
 
! Отговори
Жоро преди 9 години
Бареков, ти си каймакът на помията :-) Това важи за много хора.
18
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Добре е, че от време на време се появява Бареков, за да напомня на българите за дългосрочните последици от безмозъчното практикуване на избирателните им права.Сега 4 години ще го търпим да ни поучава , да се отказва от избирателите си, от депутатите си, от партньорите и спонсорите си. Само от узорпираното си място в ЕП няма да се откаже.
17
0
 
8
 
! Отговори
партиен член преди 9 години
Я *** бе.Нали се беше скрил бе дудук.
16
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Какво стана с Бисеров?
15
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Генерал без армия! Заряза си хората и избяга в Брюксел.Затова всички ще го напуснат.Не само Росен.
14
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ТОП БЪЛГАРОПРОДАЖНИТЕ ПРЕДАТЕЛИ СА ОПОЗИЦИЯ НА БОРИСОВ А ВСЕ ГЛАСУВАТ ЗА НЕГО :DЗА ЗАТВОРА СТЕ И ТИ И РАДАН ЛЪЖЦИ ИЗМАМНИ!
13
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
1000 дена са кри като мишка в Брюксел и никви не ги върши там ся идва тука да се перчи.Абе я марш в Анадола!
12
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Палячооооооо
11
1
 
13
 
! Отговори
Durex преди 9 години
Дудук и за *** не ставаш вече. Жалък ***, никой не те брои за 1 стотинка. Те в Европа да не са като мургавелите в БГ за 20 лева и две кебапчета да ти слушат глупостите. И стига се изхвърля като ч...я на пясък и омайва хората в какви комисии си, къде си бил заместник не знам какъв си и други бръщолевения, които само твоята п....а глава може да роди. Врътнаха ти крана и ти порасна брадата. На какъв се правиш? На страдалец, на комита или си просто една шушумига. Срам за България това си ти.
10
0
 
19
 
! Отговори
Teo преди 9 години
Kва опозиция си ти бе дудук. Кога си казал нещо смислено?
9
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бюрек, вярно ли е, че в Брюксел са поскъпнали бръснарските ножчета?
8
1
 
17
 
! Отговори
Х преди 9 години
Стратегията на партията на Бареков е:КТБ фалира ,пари няма ,спасявайте се поединично.Той в Брюксел те към когото се прикоткат.
7
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Вземай Радан в Брюксел и остави простотията тук да се вихри на воля!
6
0
 
13
 
! Отговори
Мда преди 9 години
С малката разлика, че Раданчо Кунев е във властта, а не в опозиция!
5
0
 
15
 
! Отговори
Вихър преди 9 години
Работи с ДПС ама се прави , че го прави с РБ
4
4
 
9
 
! Отговори
непукист преди 9 години
Не в момента,а от самото начало управлява коалицията бостан.Всичко останало е пълнеж и удобно плаващо мнозинство и така в името на кокала могат да изкарат до края на мандата,ако ги устройва.
3
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тоя латекс за многократна употреба ли е?