Цветанов за главния секретар на МВР: Става само за шеф на РПУ

Зам.-председателят на ГЕРБ се надява да има изслушване по темата "Лясковец"
Обновена: 21 дек 2014 14:49 | 21 дек 2014 11:01,
136
Цветанов за главния секретар на МВР: Става само за шеф на РПУ
Снимка: архив Булфото

Шефът на групата на ГЕРБ в парламента и бивш вътрешен министър Цветан Цветанов се изказа остро срещу главния секретар на МВР Светлозар Лазаров. „Ако бях вътрешен министър, той можеше да е шеф на РПУ”, каза Цветанов пред „Нова телевизия”. Така зам.-председателят на ГЕРБ отвърна на въпроса дали Лазаров ще бъде сменен след промените в закона за МВР.

Още по темата
С новите текстове се връща правото на президента да избира главният секретар. В момента това е в правомощията на правителството. Смяната на начина на избор предполага и назначаване на нов главен секретар.

„Вижте Лясковец. Загина професионалист. Истината не излезе”, каза Цветанов. Той изрази надежда, че Лазаров ще бъде изслушан в парламентарна комисия. Зам.-шефът на ГЕРБ обясни и че по друга акция на МВР няма никакъв резултат – „Кокаиновата афера”, в която беше замесен и общинарят от ГЕРБ Орлин Лазаров.

Цветанов не отговори на въпроса дали ГЕРБ ще сменят шефа на ДАНС Владимир Писанчев. През последните дни между управляващите и Писанчев има напрежение заради промените в закона за МВР. „Не е целта смяната на една личност, целта е смяната на модела, която ще даде възможност на служителите да работят”, каза бившият вътрешен министър.

Той обяви, че и в МВР, и в ДАНС има много стойностни и качествени професионалисти.

Зам.-шефът на ГЕРБ коментира и напрежението в управляващата коалиция заради промените, свързани с пенсиите. Цветанов призна, че има малко нарушаване на комуникацията с партньорите при взимане на решението да се даде възможност парите от частните пенсионни фондове да се пренасочат към НОИ.

Шефът на депутатите от ГЕРБ беше категоричен, че тази тема е затворена. Думите му дойдоха малко след като финансовият министър Владислав Горанов обяви, че е възможно да се откаже от поправка „Пенсии”, ако бъде убеден, че тя е вредна.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


136
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
100
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Цветанов,след тези думи за гл. секретар,без значение какъв е/ но поне е бил действащ полицай и е завършил Симеоново/,очакваш ли че останалите служители ще те уважават?Мога само да си представя,какви гонения,разчиствания на лични сметки,ще настъпят в МВР,когато промените Закона.Не им завиждам на съвестните и честни ченгета!
99
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
тоя не беше ли физкултурник.
98
0
 
13
 
! Отговори
да преди 9 години
Тоя ако го бяха съдили в Румъния досега да е заработил за още един апартамент в паннделата....
97
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Цеко, Цекооо. ами ти и за *** за зеле не си простако нагъл!!!
96
0
 
18
 
! Отговори
anonimen преди 9 години
ЦВЕТАНОВ *** СИ !!!!! ТАКА КАТО ТЕБ НЕ СЕ ПРИКАЗВА !!!!!! ВСЕ ПАК ГОВОРИШ ЗА КОЛЕГА !!! БЬЛГАРИЯ ЗНАЕ ЧЕ СИ ***
95
0
 
19
 
! Отговори
Цветанов ... преди 9 години
... става само за старшина. Няма никакво образование.Защо не е още в затвора!?Къде го има в европа това - с ефективна писъда и с още 6 дела за престъпления по служба и клевета да си в политиката. Никъде.
94
0
 
16
 
! Отговори
Idealist преди 9 години
Цветанов не става из *** на зеле!
93
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Как,, да работи служителят ,,на МВР,след като такива ,като него приемат закони ,които не позволяват на ,,сружитела,, да работи ?В момента по пътищата ,скитат стотици и може би хиляди ,коли ,камиони ,мотори ,без застраховки , нерегистрирани, в неугледно състояние,претоварени , грохнали .Създаващи опасност и предизвикватежедневно, ПТП. И управляващите приемат закон ,,забраняващ да се спират,,такива при нарушение.Ей това се казва ,,Закон в подкрепа на престъпността,,
92
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
*** ПАК НИ НАЛАЗИХА - ХОРААААА БДЕТЕ !!!!!!!!!!!!
91
1
 
12
 
! Отговори
Съни преди 9 години
Лазаров поне е бил действащ полицай а не личен асистент на поредния баро в мвр, кога ли ще има истинска реформа всички сервитьори и писарушки да бъдат изритани от топлите и уютни кабинети !
90
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Това е! Физкултурник, ..БКП, Държавна Сигурност,ГЕРБ,антикомунист. Затова сме на това дереже!Не може ,довчерашни ,,Партиици и ДС, станали такива само заради, правилегиите и келепира ,днес да са ,демократи , антикомунисти, че и моралисти.
89
1
 
15
 
! Отговори
Комисаря Иванов преди 9 години
Тоя кандидат пандизчия , пак раздава квалификации и оценки ?Цецко, оценки може да раздавате само по физическо в някое средно училище !Това , че си на висока позиция в ГЕРБ означава само че ГЕРБ продължава да се свлича надолу , надолу , но за съжаление и страната тръгва надолу , надолу , което е много лошо и за Вас *** ми Цецко , защото с вашето безхаберие и бездарие нагнетявате огромно напрежение !Те това напрежение ще Ви натика в *** ....!
88
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Мачкай ушанките Цецо!
87
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Цецо-о-оу,Лазаров поне е завършил Симеоново !Виждал е и е задържал истински бандити! Докато ти си разнасял папките из коридорите и си вързвал канапчета на сл.карти!Не му се отдава много-много приказката,но той управлява наследството оставено от тебе! А то не никак розово!
86
5
 
4
 
! Отговори
anonimen преди 9 години
sled BBi CV.CV.napred kam svetli badnini
85
3
 
20
 
! Отговори
Не щем акъл от... преди 9 години
Един най-обикновен затворник.
84
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Даже и не прочетох статията. Няма смисъл.Просто едно ми направи впечатление. Това - "Цветанов за главния секретар на МВР: Става само за шеф на РПУ"Абре Цветанчо, мойто момче! То и ти освен за даскал по физкултура за друго не ставаш. Пък и за това даже не ставаш! А даже и не се сещам Цветанов за кой се е изказал така. И не ми пука.
83
3
 
23
 
! Отговори
тарльо преди 9 години
И ти не ставаш за нищо, но беше министър на вътрешните работи, а сега и депутат ОСЪДЕН на първа инстанция
82
2
 
25
 
! Отговори
Боко тиквуня преди 9 години
млъкни бе Цв.Цв.заради теб загубихме поне 30%гласоподаватели
81
19
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Мачкай Цецо!