Борисов честити Коледа: Желая здраве, късмет и благоденствие

Премиерът: Нека бъдем водени от чувството за справедливост и доброта
25 дек 2014 11:20, Красимир Ангелов
178
Борисов честити Коледа: Желая здраве, късмет и благоденствие
Снимка: БТА

Премиерът Бойко Борисов честити Рождество Христово чрез своя профил в социалната мрежа Facebook.

"На този светъл християнски празник искам да пожелая на всички българи здраве, късмет и благоденствие. Нека в делата си бъдем водени от чувството за справедливост и доброта.

Честита Коледа!“, написа в профила си министър-председателят по случай големият христиански празник.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


178
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
74
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Наглецо Тиква, бъди така добър да кажеш на писачите в профила Ти във Фейсбук, че ще сме безкрайно щастливи да ни освободят от присъствието ти там! Достатъчно си изцапал в жълтичко всички медии и течеш и от казанчетата на тоалетните ни вече! Скривай се и тихичко, че пак идва февруари! Не ти щем нито профила, нито пък анфаста! Ще чакаме да посетиш заветното за всеки мафиот място - Затвора!
73
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
простаци
72
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тоя много остаря след като си купи и последните избори.Нещо му се пече на тиквата.Да вземе каквото може,че скоро ще бяга май...
71
0
 
7
 
! Отговори
ан преди 9 години
ако имате власт махнете веднага този министър на образованиетоавторитета му е нула вечес такъв човек не се правят реформи а каши се забъркват като адвокатчетосложете най после един директор на голямо училище или колеждето е врял и кипял а не като този лектор неграмотеннека не говори много физик химик математик но работа да върши и да мисли и анализира
70
1
 
14
 
! Отговори
Как може ... преди 9 години
... една страна, която иска да постигне нещо, да тури за "премиер" този неграмотен, без образование, ***!? Да си завре "пожеланията" някъде!
69
2
 
13
 
! Отговори
Пълен ... преди 9 години
... ***. Да си пожелава небивалиците на простия си електорат. Неговите пожелания не ме интересуват.
68
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Силно ограничен човек.
67
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Аз пък му пожелавам оставка, за да не затрие България.
66
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
За 25 години с тези политици начело, няма никакъв преход. Трябва всичко това да се изрие и тогава българите ще могат да тръгнат в по-добра посока и да постигнат по-добър живот. С тези мутри, народа е обречен.
65
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
С други думи ,,Събирайте си багажа и чао,,
64
3
 
22
 
! Отговори
Маркс преди 9 години
Ако Бойко, наистина ги пажелава тези неща, то да си даде оставката, иначе няма как да се случат!
63
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Мутра и чувство за справедливост, хахаха.....:-)Ограбихте и продължавате да грабите хората, за каква справедливост говориш бе
62
4
 
20
 
! Отговори
тарамбука преди 9 години
Еййй на дядка е заприличал въпрек и това още му се краде и управлява
61
4
 
20
 
! Отговори
Тази страна и ... преди 9 години
... този Народ ще преживеят и просъществуват въпреки Борисов и лицемерните му пожелания.
60
3
 
21
 
! Отговори
До 7 социолог преди 9 години
Заради катастрофата, в която Борисов вкара страната през първото си "управление" на неконтролируемия хаос в периода август 2009-март 2013 година, хората не искат Борисов да ги "управлява".На 5.10.2014 година 84% или 4/5 от българските избиратели не гласуваха за Борисов.
59
3
 
16
 
! Отговори
До 7 социолог преди 9 години
В периода август 2009-март 2013 Борисов предивика най-голямата катастрофа и беше изритан от Народа, който още дълги години ще се бори с последствията на предизвиканата от Борисов катастрофа.Борисов ще ги задълбочи негативните последствия от първото си "управление" на неконтролируемия хаос и с 13главата Ламя. Борисов е палачът на България.
58
3
 
15
 
! Отговори
При 13главата ... преди 9 години
... Ламя на Борисов, която има-няма гласовете на едва 1/4 или 25% от българските избиратели, тези пожелания не са възможни.Хората не искат Борисов да им пожелава от тази позиция пожелания. 4/5 или 84% от българските избиратели не гласуваха за Борисов и катастрофалното му "правителство" на Олигархията, която има чудесна Коледа.
57
2
 
14
 
! Отговори
При Борисов ... преди 9 години
... това пожелание не може да се сбъдне.В периода август 2009-март 2013 Борисов наду без причина безработицата от 6.8% на катастрофалните 13.8% и лиши така от доходи и препитание близо 1 милион българи. Борисов забатачи икономиката и заетостта в трайна рецесия, на границата на депресия, продължаваща вече 5та година и унищожи така постигнатото от 1997 година насам като ни върна икономически с 12 години назад, на ниво 2001-2002 година. Борисов докара дефлация. При Борисов, освен бедност, няма.
56
6
 
13
 
! Отговори
българин преди 9 години
И Господ не може да изпълни това,дето го обещаят или пожелаят политиците ни.
55
5
 
20
 
! Отговори
до 85 преди 9 години
Абсолютно прав сте, няма по-несправедлива държава от България. И за да се стигне до тази крайна несправедливост вина има и лицето Борисов който за да властва, да управлява не може, разсипа и това което би останало читаво. Омразата към него е посливична и той го разбира но алчността и властолюбието са му безгранични. И от това страда цял един народ.