Зеленогорски: ДПС имат нужда от враг и го съзират в ПФ

"Нашата цел е да гоним пълен мандат на управление"
Обновена: 27 дек 2014 17:28 | 27 дек 2014 17:20, Анисия Иванова
35
Зеленогорски: ДПС имат нужда от враг и го съзират в ПФ
Снимка БТА

Очевидно е, че ДПС имат нужда от враг и съзират врага в лицето на Патриотичния фронт /ПФ/ и Реформаторския блок /РБ/. Това каза съпредседателят на ПГ на РБ Найден Зеленогорски по повод изказването на лидера на ДПС Лютви Местан от вчера за ПФ.

За мен ПФ има ясно изразени евроатлантически ценности и споделя цивилизационния избор, който е направила България, допълни Зеленогорски. Ние възприемаме ПФ като една патриотична формация, която няма нищо общо с опита на г-н Местан да бъдат очернени като ксенофоби и расисти, уточни той, цитиран от БТА.

Още по темата

Ние ще направим всичко възможно, за да може коалицията да бъде стабилна, парламентарното мнозинство да бъде стабилно и нашата цел е да гоним пълен мандат на управление, бе категоричен Зеленогорски. 

"Нека българските граждани да бъдат спокойни. Успехите за първите два месеца на това мнозинство и управляващите са доста показателни накъде вървим - към това да направим така, че България да бъде уважавана страна в европейското семейство и да постигне по-високи нива на качество на живота - това е голямата цел към която се стреми това управляващо мнозинство", допълни съпредседателят на ПГ на РБ.

Найден Зеленогорски участва в тържествата в Плевен по повод 115 годишнината от учредяването на БЗНС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още по темата: ДПСкабинетРБ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
0
 
! Отговори
Levskiole преди 9 години
НАРОДЕ, събуди се и разбери веднаж завинаги, че 5-та колона на Турция е ДПС начело с Местан. Няма на света човек агент, предавал близките си хора, служил и *** задните части на една власт да има морал. Тези хора не само, че нямат място в Парламента, те подлежат на остракизъм.
26
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
една горчива истина за другаря местан е, че в ПФ има не малко българи-мюсюлмани, особено из родопите имат цели структури. май това не може да преглътне чичко агент. защото съвсем скоро освен ***'алите с талибаните от пазарджик и ямбол не знам кой ще повярва на дпс.
25
2
 
8
 
! Отговори
България преди 9 години
Не насаждайте омраза между хората.Не ни интересуват политиците и техните закони.Ние живеем и имаме свой правила и не се съобразяваме с никой. И аз искам мандат да забраня ДПС и да съдя всички нейни членове за държавна измяна и знам че ще го получа от всички родолюбиви българи.Не ПФ а ДПС трябва да напусне Парламента и да се забрани като партия! Българите ,които са в ДПС,трябва да се съдят за предателство!Ето какво е написал големият наш поет и революционер: " Българският народ се намира под натиска на едно такова несносно и безчовешко иго, което не му позволява да се развие нито в умст
24
15
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Bez DPS v BG nyama demokratsiya
23
5
 
17
 
! Отговори
тя преди 9 години
ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ГЛАСУВАНЕ и ще изтикаме такива порочни партии като ДПС!
22
2
 
10
 
! Отговори
тя преди 9 години
Казано кратко , ясно и точно.
21
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Че каква е разликата между ДПС и Рамадановците? Те и двете партии работят за Турция.Нима Рамадановците не вкараха декларацията за етническо прочидтване по време на комунизма, а Рамадан Ефенди? Кой направи така, че " Син поток " да минава през Турция, а Рамадан Ефенди? Кой направи така, че " Южен поток " отново да минава през Турция, а Раман Ефенди?Спрете да ни правите на клоуни! Единия плюе другия и така двамата печелят, нещастници!А за соросидните ***..ли, Гюле-глюле
20
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Атака" мълчи и не казва нищо срещу ромската агресия, защо ли?...
19
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Когато ДПС се либеха с ПП"Юруш" всичко беше наред и нормално, а сега с другата националистическа партия не е наред и ненормално! Интересът клати феса!
18
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Урко = Местан!!!
17
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Той Урко мисли България за "Планетата на маймуните", където маймуните командват хората! ЯДЕЦ!!!
16
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АзА дано !
15
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Протестите в чужбина не бяха финансирани от никоя пилитическа партия,те бяха плод на политическите събития в България,организирани от хора оставили най скъпото си в собствената си държава,така че точно тази прислойка на обществото ще натделее над гаврата и съсипването на цял един народ.
14
9
 
6
 
! Отговори
FBI преди 9 години
А защо нема Протести на ГЕРБ сега , става ясно кой финансирал Протестите в Чужбина
13
4
 
40
 
! Отговори
Св преди 9 години
Поне ни дава конкретни насоки, към кой да се насочим. Всичко лошо и дразнещно за ДПС е положително и добро за България. Те никога няма да се откажат от имперските си амбиции за България и в момента си я експлоатират (горите, комисионните, данъците). Налагайки се постепенно и вклинявайки се в малките общини във всички институции те засядат трайно и полека. Вдигат самочувствието на своите хора. Дано това подейства на българите на изборите, както думите на Доган преди време.
12
1
 
20
 
! Отговори
бг преди 9 години
Да помислим ако ги няма ДПС каква ще е подредбата. Кой още няма да го има икой може да се появи. Въпроса всъщност трябва да не КОЙ, а как да го направим всичко това така, че КОЙ да изчезне от властта.
11
9
 
16
 
! Отговори
Иван преди 9 години
Всички са псевдопротивници на ДПС, когато дойде време за решения - всички се навеждат пред тях. Абсолютен СРАМ!!!
10
5
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ПАТРИОТИЧНИЯТ ФРОНТ
9
10
 
7
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
ДО БРАВО-----КАКВО БПАВО----В МОМЕНТА БЪЛГАРИА СЕ УПРАВЛЯВА ОТ ДПС--ДПС-2;РБ И ГЕРБ---ВСИЧКИ ДРУГИ ПАРТИИ СА ГАРНИТУРА КЪМ ОСНОВНОТО ЯСТИЕ----ОТВОРИ СИ ОЧИТЕ НАРОДЕ ТУРЦИ ТЕ УПРАВЛЯВАТ НЕ ЧАКАИ ВЕЧЕ МИЛОСТ
8
34
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Още през 1991 година ние казахме на гьотверен Ахмед, че е немислимо да вървим ръка за ръка с тези изверги наречени *** , че международната обсатновка е благоприятна за чужда намеса и помощ от НАТО поради което е належащо веднага да се обяви Западно тракийската турска република (която я има в историята) с няколко включени окръга на североизток. Да се организира тотална мобилизация сред населението на Родопите, Пиринско, Сливенско, Бургаско, Варненско, Толбухинско, Силистренско,Разградско, Търговишко, да се преговаря с македонците.Да се създадат местни революционни комитети и ако е нужно