Волен Сидеров поздрави Ципрас и се сравни с него

"Вярвам, че българите скоро ще се събудят и ще последват гърците"
Обновена: 27 яну 2015 12:22 | 27 яну 2015 12:22,
292
Волен Сидеров поздрави Ципрас и се сравни с него
Снимка: архив Булфото

Лидерът на „Атака“ Волен Сидеров изпрати поздравления на новия премиер на Гърция и лидер на спечелилата партия „Сириза“ Алексис Ципрас. В писмото си българският политик изразява радостта си от резултата от вота в южната съседка и откроява приликите между себе си и Ципрас.

Още по темата
„Щастлив съм, че Гърция избра правилния път – да вземе съдбата на родината си в собствените ръце“, пише Сидеров. Според него вотът на гърците е знаков за целия ЕС, защото е показал на света, че е крайно време ръководствата на държавите от съюза да спрат васалната политика спрямо Вашингтон. Лидерът на „Атака“ припомня и свои изказвания, че сегашният Европейски съюз трябва да бъде разрушен и да бъде създаден нов, който да разчита на народния суверенитет и християнските ценности.

„И мен, подобно на Вас са ме наричали краен и радикален“, пише още Сидеров на Ципрас. Той обяснява, че „Атака“ има сходни с неговите виждания за управление на нашата страна, сред които спиране на политиката на санкции от ЕС, икономии и „затягане на коланите“.

„Ние настояваме за излизане на страната ни от НАТО и прекратяване на санкциите срещу Русия, защото те са вредни за всички държави от стария континент и са единствено в услуга на САЩ“, припомня лидерът на националистите. Той припомня своите предложения за безплатно здравеопазване и образование, национализация на бившите държавни, понастоящем частни печеливши предприятия, понижаване на ДДС и намаляване на данъци за хората с ниски доходи.

„Адмирираме намеренията Ви за облагане с по-високи данъци на богатите. Ние от „Атака“ от години настояваме за поне 500 евро минимална заплата и 250 евро минимална пенсия за българите“, пише още Сидеров. Той нарича достойно искането на Ципрас за предоговаряне на договора на Гърция с ЕС.

„Аз настоявам за същото за България. Вярвам, че българите скоро ще се събудят и ще изберат антиглобалисткия, антиколониалния път, по който тръгна Гърция!“, завършва писмото на лидера на „Атака“ до Алексис Ципрас.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


292
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
189
0
 
3
 
! Отговори
Наблюдател преди 9 години
Да видим какво ще говори по "?"-a след 1-а година!
188
4
 
7
 
! Отговори
уйо преди 9 години
Волен Сидеров говори правилно но не е на нивото акъл като Сириза в Гърция и Подемос в Испания.....просто българина е второ качество. България няма нито достоен водач за управник нито достоен народ който да знае какво иска. Как така се протестира заради назначен на ДАНС Пеевски докато взима заплата 170 евро и пенсия 70евро. Що за същество е българина да го вълнува кой е шеф на службите а не това че получава най-ниската заплата в света.
187
6
 
6
 
! Отговори
Гражданин преди 9 години
Ей,Волене,разбери най-сетне,че не си месия на тоя свят ! И запомни,колкото повече се извхърляш-толкова повече падаш в очите на свестните хора! Излишно е да ни агитираш - за народа не е важно кой го управлява,а как! При социализъма и комунизъма "цъфнахме и вързахме" и сега си чупиме зъбите" в костеливите орехи набрани по време на "светлото бъдеще"! Сега искаме да опитаме от другата крайност. Аман от такива като тебе!
186
3
 
6
 
! Отговори
Местан преди 9 години
Волен е с мека пи-ка
185
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Леле мале колко инфантилна атакистка аудитория има тука! Горките, още не знаят, че живеят в пълно неведение и умопомрачение! Направо да му стане жал и да се отчаяа човек колко *** и неграмотен народ има!
184
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
A примата от Фашингтон и неговите слуги еврогейтаците като постоянно се гаврят и унижават България?
183
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Леле мале колко инфантилна гербава и сороска аудитория има тука! Горките, още не знаят, че живеят в пълно неведение и умопомрачение! Направо да му стане жал и да се отчаяа човек колко *** и неграмотен народ има!
182
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Във Англия си имат милионерите от сити а българите си имат милионера от атака
181
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Добре,че беше Сидеров,да настоява от дълги години за 500 евро минимална заплата и 250 евро мин.пенсия?Иначе Ципрас въобще нямаше да се сети!
180
3
 
8
 
! Отговори
Дълес преди 9 години
До Анонимен--230; Защо не реагира когато *** и Жириновски се изгавриха с Б--я? Или патриотизма ти стига да плюеш само ЕС и НАТО..Просто русофилче си.
179
4
 
7
 
! Отговори
НИЙ преди 9 години
фикуса къде беше когато имаше цялата власт? Къде . . . го Доган и БПС? Сега да си гледа общопредателските там мероприятия с руските си *** и да не се бърка. Знаем вече какви са му разбиранията за демокарация . . . . . РОБИ НА РУСИЯ, СЛУГИ НА ЕВРЕИТЕ ОТ КРЕМЪЛ и разбира се най-голямата му духовна ценност, да развлича *** си приятелки с държавни пари из Париж, Куба и т. н. . .
178
10
 
11
 
! Отговори
дай да се разберем преди 9 години
До 238Ти кой имаш предвид, като пишеш: "...ХОРА КОИТО МИЛЕЯТ ЗА РОДИНАТА СИ И НАРОДА"? Предполагам, не и Воленко Сидераста, понеже неговата Родина е СССР, а негов Бог е лилиПутьо
177
4
 
12
 
! Отговори
АНТИ преди 9 години
Щом командва с мнозинство СИРИЗАсметката на гърците така излизаче догодина са във втора дивизия!
176
14
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ЩОМ ИСКАТЕ ОЩЕ 25 ГОДИНИ ДА ЖИВУРКАТЕ КАКТО ДОСЕГА СИ ЖИВУРКАТЕ НЕ ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ХОРА КОИТО МИЛЕЯТ ЗА РОДИНАТА СИ И НАРОДА. НЯМА ДА Е ДАЛЕЧ ДЕНЯ В КОЙТО ЩЕ СИ ПРОКЛИНАТЕ И МАЙЧИНОТО МЛЯКО ЧЕ ДОПУСНАХТЕ ДА ВИ УПРАВЛЯВАТ ОТРЕПКИТЕ НА ПОДЗЕМНИЯТ СВЯТ. В МОМЕНТА ВСИЧКИ СТРАТЕГИЧИСКИ ЛОСТОВЕ В ДЪРЖАВАТА СЕ УПРАВЛЯВАТ ОТ.... НЯМА ДА КАЗВАМ СИЛНА ДУМА ВИЕ САМИ СИ ЗНАЕТЕ ОТ КОИ. ЗАТОВА НЯМА ДА ПЛАЧЕТЕ ЧЕ ВИ НАДПИСВАТ СМЕТКИТЕ МОНОПОЛИСТИТЕ. КОЙ КАКВОТО САМ СИ НАПРАВИ ЦЯЛО СЕЛО НЕМОЖЕ ДА МУ ГО НАПРАВИ.
175
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 225Ципрас му е отговорил, че не иска да си играят заедно, защото вече си имал български модел за подражание и това бил Бареков.
174
4
 
10
 
! Отговори
Аврамов преди 9 години
Няма по-големи терористи и екстремисти от Гражданите за сомалийско развитие на България, упражняващи тотален геноцид над българския народ.Опомнете се безумци и спрете да съучаствате на тези престъпници.
173
7
 
13
 
! Отговори
:) преди 9 години
Волен ми е неприятен, но в случая е 100% прав. Да не говорим, че ако Ципрас беше загубил, самите БГ медии щяха да го сравнят с наш Воленчо. В Европа ще има много националистически правителства. Следващото ще е във Франция.
172
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Путин и рублофилията е обединяващото звено на майкопродавци като Сидеров, Ципрас, Мари льо Пен и т.н. лява-десни европейски ***.
171
3
 
8
 
! Отговори
АЛЕКСИС ТСИПРАС преди 9 години
БЛАГОДАРЯ ТИ ВОЛЕНЕ. ФАМИЛИЯТА ТИ Е ГРЪЦКА !КОГА ЩЕ ИМА ВЪЗСТАНИЕ ВЪВ ***, ДА ПРАЩАМ АЛФА-ОТРЯДИТЕ МИ В ПОДКРЕПА НА ''АТАКА'' ?ЗИТО НИКЕ ! ПОБЕДУ БУДЕТ НАМИ.
170
5
 
9
 
! Отговори
Цитат преди 9 години
Ципрас: "Тоя нужник с поздрава-Сидеров,не е ли онзи дето крепеше турската партия и същия,който Мари Льо Пен нарече въздух под налягане,дето няма нищо общо с национализма?"