Кабинетът да преосмисли за нови санкции срещу Русия

Време е да отстоим националните си интереси, заяви Миков
29 яну 2015 19:33, Александър Попов
113
Кабинетът да преосмисли за нови санкции срещу Русия
Снимка: Булфото, архив

Лидерът на БСП Михаил Миков призова българското правителство и Европейската комисия спешно да преосмислят заявените си намерения да наложат нови санкции срещу Русия.

"БСП има ясна позиция против разширяването на тези санкции. Тази позиция отчита неефективността на тези санкции за намаляването на напрежението и нормализирането на отношенията между Русия и Украйна от една страна и Русия и ЕС, от друга страна", коментира Миков в социалната мрежа Facebook.

Не по-малко важно според него е естеството на отношенията между България и Русия. Според Миков не е в интерес на страната ни да участва в процесите, които различни субекти инициират периодично срещу Русия.

"В резултат на тази политика на ЕС, която не съобразява в достатъчна степен интересите на нашата страна, вече претърпяхме достатъчно загуби. Крайно време е да отстоим по-решително националните си интереси", категоричен е председателят на БСП.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


113
Още по темата: БСПмихаил миковРусия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
71
1
 
1
 
! Отговори
Социалист преди 9 години
Ти спомняш ли си как Желю се отнесе към мавзолея на Георги Димитров и какво бе държанието на неговите хора при погребението на Тодор Живков?А ти какво си се закланял и слова произнасяш за славата на техните некадърници.Мисли.
70
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
СССР и респективно Русия ни смазаха може би за векове напред- Спомнети си думите на Левски - който иска да ни освободи то означава , че и той ще ни пороби отново!!!!А лентяите и озлобените комунистически *** подкрепят Русия!!!!!!!Не на Русия - не искаме Държава Терорист и Агресор номер 1 в света!!!!!Където е минал руснак всичко е в пепелище!
69
1
 
0
 
! Отговори
SS преди 9 години
Ei tuk komunetata sa podkrepeni ot men. Inache kak ste ida da si vidai ruskiniata. Bahti gadnite sankcii, ne stiga, che ne pomagat, ami i ni zakopavat. Znaete, li she rusnacite gledat vse oste na nas kato na bratia....
68
1
 
8
 
! Отговори
?!? преди 9 години
Вигенин и Станишев когато гласуваха санкциите в Брюксел ти що мълча кат п*ча!
67
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
по какво се помнават *** - обичат да се наричат с разни названия. В случая стар комунист. Същия *** даже не знае името на Миков, и в най-различни амплоата го пише Михов. Сигурно е някой дърт пияница който вече недовижда от алкохолизъм.
66
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Миков нали Орешарски налагаше санкции. Сега какво лъжеш. СИРИЗА ще оправи всички европейски държави като бамне вето на санкциите. Лесно е сега да се пенявиш. Ще махате плоския данък, аби мръсни типове та вие го сложихте. Никой десен не смееше да го сложи ама вие нали сте най-безскруполни хоп. Изключете Серго плоския данък от БСП и тогава ще гласувам за вас. Тоя ви съсипа а го търпите още.
65
11
 
3
 
! Отговори
стар комунист преди 9 години
Досега винаги съм гласувал за БСП, симпатизирам на Русия, но откакто Путин започна да строи капитализъм не ща и да ги знам. И Михов, загубихте гласа ми с тази своя необмислена позиция! САЩ и НАТО единствено могат да освободят руския народ от експлоататорите.
64
2
 
13
 
! Отговори
..... преди 9 години
Замислете се малко за тези деца на БКП ако искаха доброто сега нямаше да гоним Румънците :) Не ми трябват БСП-то да ми казват. ПОУЧЕТЕ СЕ ОТ БОРИС 3 :) (гледал е да пази народа жив) вчера гледох по БНТ мисля г-н Марков ... незнам . Но ми писна вече да слушам за русофили,русофоби,франкофоби и тн... КЪДЕ СМЕ БЪЛГАРИТЕ :))))))
63
1
 
8
 
! Отговори
... преди 9 години
Яяя много говорите като не сте на власт,вие до колкото помня бяхте за санкциите ...
62
5
 
4
 
! Отговори
Stamat преди 9 години
Bravo! Dano tazi poziciq stane masovo 4as po-skoro!
61
20
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
далече от свинското племе - русия
60
3
 
9
 
! Отговори
Праисторик преди 9 години
Добре Историк нека да станем 52 шат на САШ. Ама не ке,
59
19
 
14
 
! Отговори
историк преди 9 години
Проруската партия БСП ще отстоява националния интерес . Навремето така го отстояваше Тодор Живков , че предложи България да стане 16 република на СССР . Миков , Миков никой не ти иска мнението нито пък някой ти вярва .
58
9
 
19
 
! Отговори
безпартиен преди 9 години
Колкото и да не обичам БСП, колкото и да се пеняват тук гейберастките деби..ли, Миков е прав в случая!
57
9
 
20
 
! Отговори
ДЯДО ГОШО преди 9 години
Г-н Михов с това си изявление печелиш вного като мен които вярваха на ГЕРБ
56
9
 
5
 
! Отговори
избирател-безпартиен преди 9 години
boc ти като червен *** никой не може да заблудиш , че не приемаш БСП , която е твоята майчица любима . Иначе коментара ти не заслужава внимание , защото е *** .
55
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Др.Миков, след референдума за АЕЦ,,Белене,, Вие лично се заканихте по телевизията, че ако дойдете на власт, ще продължите строежа на атомната централа.Е дойдохте! И нищо не направихте!Празни приказки постоянно! Не Ви вярваме вече за нищо! На Вас и на измамницата с вашите инициали ММ!
54
15
 
10
 
! Отговори
Евродепутат преди 9 години
Такива унижения Русия не е търпяла при никаква власт . Путин за да се прави на велик ги докара до просешка тояга . Сега великата и много богата Гърция , която няма никакви дългове ще помага на Путин . Боже господи великия Руски народ да разчита на нашите от БСП-Атака -ДПС да ги защитават , срамна работа .
53
11
 
14
 
! Отговори
социолог преди 9 години
Другари , каквото и да пишете вие сте на доизживяване като партия и кадри . На следващите избори БСП не може да мине бариерата и тогава вече ще спрете да ревете против ЕС и НАТО , защото няма кой да ви плаща . Въпреки , че и сега никой вече не ви обръща внимание и не ви вярва за нищо . Иначе казано и *** за зеле не става от вашата мини партийка .
52
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Мачкай Бойко !!!Те затова свалиха обвиненията срещу ЦЦ (а скоро и срещу други видни представители на ГЕРБ; новата партия-държава). Овладяват Сметната палата и махат одита за дружества с държавно и общинско участие(макар и за тези под 50%) и т.н. Радвайте се. Управлението на ГЕРБ е показателно за липсата на знаещи и можещи хора на тази територия, наречена България. Много жалко наистина