Борисов си дава вид, че вижда нередности, но не прави нищо!

Сидеров пита какво прави премиерът, за да останат инвеститорите у нас
69
Борисов си дава вид, че вижда нередности, но не прави нищо!
Волен Сидеров. Снимка: архив, БТА

Според лидера на „Атака“ Волен Сидеров правителството на Бойко Борисов ще завърши като предишното на Пламен Орешарски, което беше принудено да подаде оставка.

Още по темата
Причината за това е, че премиерът си давал вид, че вижда някои нередности, но не върши нищо.

„Само ако започне да прави нещо, тогава ще се види, че има воля“, заяви Сидеров.

Той цитира изказване на Борисов от 20 януари на бизнес форум, което обаче по думите на националиста не е било разпространено в медиите.

„Борисов е казал, че от България са изтекли 27 милиарда долара за последните 10 години чрез т.нар. инвеститори. Според Борисов свръхпечеливши инвеститори в България се допускат, а в други страни не. Ако имахме проблеми с руски инвеститори, лесно ще ги решим, но какво да правим, ако те са от ЕС или САЩ, е казал още премиерът“, обясни Сидеров.

Според него явно Борисов е направил справка в плана за управление на страната на „Атака“, защото там също е посочено колко пари изтичат от страната.

„Чуждите банки у нас са прибрали само от такси 4,3 млрд лева от 2008 до 2012 г. Това е колонизация, когато изпомпваш ресурсите на една държава, а в същото време населението там живее девет-десет пъти по-бедно, отколкото в други държави. Питам премиера той след като е осъзнал, че са източени тези пари, какво ще направи, за да ги задържи в България“, коментира още Сидеров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


69
Още по темата: Волен Сидероватака
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
0
 
4
 
! Отговори
до 45 преди 9 години
Колега, това е типично поведение за седерастията. Усъвършенстване на малоумието е върховната им цел.
31
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Винаги ми е правило впечатление, че когато Сидеров каже нещо, не се обсъжда какво е казал и предложил, а се обсъжда какъв бил, къде ходил, носил ли фес и т.н. Кога ще се научите да обсъждате самата новина, а не съответния човек? Само интригите и простотиите гледата. Научете се да мислите на първо място.
30
6
 
6
 
! Отговори
P.Ризов преди 9 години
Абе тоя неадекватния пак ли са го изтървали ?! А той като беше на власт какви направи по тоя въпрос ?! Интригант и машина за зловредни слухове! Вън от Парламента !
29
7
 
1
 
! Отговори
?!? преди 9 години
До редактора на Днес. бгИ 40 е нарекал Тоя ибрекчия, но него не го триеш! Аз го нарекох Русофил-нацист нацис ибрекчия и ме изтри. Русофил-нацист ли е обидното?
28
3
 
4
 
! Отговори
Аврамов преди 9 години
Мнозина се чудят как комунистическите *** от ПП Граждани за сомалийско развитие на България "печелят" изборите и идват на власт, а то е много просто: така, както техните червени предшественици "печелеха" изборите с 99 % от 1944 г. до 1989 г.!
27
3
 
1
 
! Отговори
Приказка преди 9 години
Хубави приказки но в България няма да има приказка
26
16
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Беловласият *** в действие!
25
11
 
7
 
! Отговори
ИСТ преди 9 години
Пак ли ти бе. Къш.
24
3
 
5
 
! Отговори
ХА ХА преди 9 години
До До броячаЗа разлика от теб аз пиша за кеф и за да дразня *** като теб! Иначе заплатата си ми върви, 100 лева на ден, стигат ми! А ти айде заработвай петте лева, че и пицата ще истине!ХА ХА ХА!
23
1
 
14
 
! Отговори
Гай Баньо преди 9 години
Борисов вижда нередности но знае че обръщането на палачинката няма да мине без бой.А той не е смел каратист а е страхливец.Отишъл да говори абсолютни истини пред хората отговорни за предаването на България в ръцете на чуждия капитал.Сигурно си мисли че разбойниците ще станат хайдути както едно време.Ама няма да стане.
22
0
 
19
 
! Отговори
Аврамов преди 9 години
Другарю Коко, ГЕРБ и ДПС са били винаги ръка за ръка и заедно са гласували и гласуват против националните интереси.Доган направи Боко "генерал", а Тиквата отиде в сараите и му подари кученце!
21
19
 
6
 
! Отговори
Коко преди 9 години
До АврамовА кой,кой беше ръка за ръка с ДПС цяла година,продажниците от Атака,ходи на гурбет в Русия ,ама не му пуснаха, жалка шайка безпринципни мошеници
20
15
 
7
 
! Отговори
ани преди 9 години
До ДаНапълно съм съгласна с теб. На този шизофреник трябва да го изпратят за вечни времена в Сибир !!!
19
17
 
10
 
! Отговори
Българин преди 9 години
Г-н Сидеров, а как се нарича човек, който плаща на зомбирани хейтъри да драскат по цял ден из форумите простотии! И основно да защитават Русия, която между другото, никой не напада! Те и руснаците не я защитават толкова, сигурно защото не им плащат за това? Защо не си инвестираш парите в българската икономика? Като гледам доста ги имаш!Та сещаш ли се за думата, нали си журналист?Родоотстъпник май беше...!?
18
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Мутрата Борисов се опасява да не е следващият,който ще последва Желев!Така се очертава...
17
10
 
5
 
! Отговори
Човек преди 9 години
Кои инвеститори да дойдат у нас,тези с желанието да купят страната или тези дето мразят запада ,но купуват имоти и децата им учат в западналия капитализъм, затова всички руски олигарси живеят в Лондон и си държат парите в тамошните банки.Болния Волен иска да бъде като тях ,но няма кой да го финансира и затова реве като бит п ...дал,колко жалко и ужасно е да си такъв *** и продажник. Бързо забрави ,че носеше до вчера червен фес ,сега иска да сложи руска каска на празната си глава, аман
16
3
 
6
 
! Отговори
Аврамов преди 9 години
Защо коменистическите *** от ПП Граждани за сомалийско развитие на България и останалите тяхни марионетки отхвърлят предложенията и законопроектите на Атака, като например: въвеждане на задължително гласуване, изискване за образователен ценз и уседналост; налагане на мораториум за увеличаване цените на електро и топлоенергията; отнемане лицензите на престъпните чужди ЕРП-та и връщането им в български ръце; забрана на противоконституционната етническа партия ДПС и мн. др. ???
15
13
 
8
 
! Отговори
? преди 9 години
Този пък кога успява да говори в парламента; да дава интервюта в Алфа; да пише по тридесет коментара на всяка статия за Русия в днес.бг; да ръкомаха по митинги и шествия; че и в Куба да ходи с гаджето?!Само с хипер-активност не може да се обясни всичко това. Да не би при него шизофренията да е толкова напреднала, че вече да не е само на ментално ниво?Може вече и физически да се раздвоява!
14
4
 
3
 
! Отговори
tih velikan 681 преди 9 години
Tova za investitorite e mnogo otnositelno Sideroglu.Mnogo shpioni idvat kato bizmesmeni,zatova zatvori si mnenieto v Alfa i pitai Nikolai Slatinski za kuchenceto v dvora deto lae i hape i e mnogo zlobno,NO NE PUSKA CHUJDI KUCHETA V NASHIYA DVOR,PASHA SIDEROGLU.Po dobre podkrepi bez prikazki Boiko Borisov,za da si vuzvurna doverieto v teb,che ne si podloga na fesovete i komuningite!!
13
10
 
3
 
! Отговори
Prodaznik преди 9 години
Prodava se za pari i na Turci i na Rusnaci. Egati sushtestvoto