Българският политик - символ на демокрацията

Вижте снимки от политическия живот на Желю Желев
Обновена: 30 яну 2015 11:29 | 30 яну 2015 11:27, Красимир Ангелов
58

Желю Желев говори пред Великото Народно събрание през лятото на 1990 година. Снимка: БТА

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Още по темата: Желю Желев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
0
 
1
 
! Отговори
Ангел Наков преди 9 години
Повечето негативни коментари тук са от 'хора' които колкото и да се оплакват, дълбоко е тях се таи чувство на удовлетвореност от това че онанират с щастието. Никога не сме заслужавали такъв човек като Др. Желев за лидер. Продължавайте да се галите от долу и да псувате като каруцари. Мързвливи всезнайковци...
31
0
 
1
 
! Отговори
Yakov преди 9 години
На 2 февруари в съборната църква "Св. Крал" 1896 г. по повод покръстването на двегодишния Борис Търновски и смяната на религията му от католическа в източно православна, Атанас Буров произнася следната фраза: К* работа".Затова 2-ри февруари трябва да се обяви за ден на Българския политик!
30
2
 
2
 
! Отговори
турчин преди 9 години
Един честен политик-човек.
29
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Никаква омраза няма, просто празнувам, че един от палачите на българският народ ще отговаря за постъпките си. Там няма кой да го пази от възмездие.
28
1
 
1
 
! Отговори
123 преди 9 години
До Емил ТурлаковМоже и наистина да сте прав, че това е "оная" България. Но сега поне имаме свободата да се борим за промяна. За съжаление турския и комунистическия геноцид над интелигенцията са отровили почвата за развитие на хора, които да поведат подобна война, а "по-старите" вече се измориха. Само погледнете пелектронните медии. Няма да намерите една грамотно написана статия.
27
0
 
2
 
! Отговори
Емил Турлаков преди 9 години
До 123 НЕ СЪМ АНОНИМЕН. Баща ми беше военен и чакахме 12 години за кола. Лихвата по заема за жилище в ДСК беше 2%. 25 години крадем това, което ни взеха комунистите. Но не това е важното. Важна е реакцията на "съпартийците". Нека погледаме Берон и други приближени на покойния. Тепърва ще се убеждаваме, че това е "оная" България, само дето сменихме миманса. Нека почива в мир!
26
3
 
3
 
! Отговори
Казанджиева преди 9 години
Светла памет на Президента Желев! Уважавам смелостта,интелигентността и неподкупността му. Идеалите и целите му бяха истински, явно сме калпави и не успяхме да се възползваме от демокрацията като другите проспериращи нации.
25
3
 
4
 
! Отговори
123 преди 9 години
До Анонимен 35 Ти не знам в къде си живял, но в Българията в която живеек, за кола се чакаше 10-20 години, трябваше да си член на партията и връзкар или военен. На мойта уилца кола имаха един военен генерал, един полицейски доносник и един доктор. За апартамента си прав, имаше изгодни условия, но заплатата която получаваше тогава обикновения човек, така или иначе беше минимум 10 пъти по-малка от реалната. Така че тея пари така или иначе комунистите са си ги взели, защо да не вземат още малко..
24
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 29Не, нямаш право, първо защото това не е истината, но което е по-важно, защото моралът не го позволява.
23
1
 
9
 
! Отговори
Езиковед преди 9 години
Заглавието на статиятяа пак е объркано ! Последната дума е " ограбацията ", тъй като в Б-я двете думи , освен че си приличат фонетично, са и синоними !
22
2
 
9
 
! Отговори
истината преди 9 години
Този беше символ на политическия цинизъм и на двуличието! Не на демокрацията! Комунист-марксист, който ивнаги е служел на БКП и на ДС! Мерзавец и ***!
21
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Българския Горби да нямаш покой до края на света омразни !Разгеле един предател по-малко ( беше франкофон,америкофон , а не му остана време да бъде БЪЛГАРОФОН ) , дано повлече КРАК !/ и един от водещите цветната революция у нас /
20
9
 
4
 
! Отговори
Ужас преди 9 години
Какви коментари само. Човекът е починал, вие се гаврите с него. Какъвто и да е бил, вече го няма и НЯМАТЕ право да говорите за него - нито хубаво, нито лошо.
19
3
 
9
 
! Отговори
брей преди 9 години
Погледнете на снимката какви люхмани са се цанели за политици само,за нищо не стават да же и за гледане,нито визия ,нито талант да управляват.
18
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ако не беше той нямаше да има двойно гражданство и турски имоти в България. И ВИЕ СПОКОЙНО ЩЯХТЕ ДА СТЕ ВАСАЛИ НА РУСИЯ забравяте удобно след геноцида в каква изолация бяхте ошушкани до стотинка от роднините на сегашни партийни милионери и бизнесмени
17
2
 
12
 
! Отговори
ссс преди 9 години
Беше ми симпатичен в зората на демокрацията, но след това той стана за мен символа на предателството. По-късни години само потвърдиха това. Явно не случайно Луканов го подкрепи за президент
16
0
 
19
 
! Отговори
Лукашенко преди 9 години
Някой хора вдигаха 2 та пръста, след това целия народ се хвана за палците. Едни избягаха в чужбина, други ровят по кофите. Това ли ви е демокрацията? Държава на работещи бедни, най-нещастните и болни хора на Света, с най-високият отрицателен прираст. Скоро ще ни зачеркнат от световната карта, даже и в учебниците по история няма да пишат за нас. След 500 год няма да има и будители, които да събудят спящия ни наивен народ.
15
5
 
10
 
! Отговори
Валентин преди 9 години
"Българският политик - символ на демокрацията" - Майната му нищо не е направил за мене и семейството ми
14
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До СандоТи живял ли си поне година при бай Тошо, че коментираш?
13
3
 
17
 
! Отговори
6666 преди 9 години
Българския политик-жив дявол!Мисли и работи само за собствен интерес.Народа както винаги да духа супата.Като гледам вече 25 години няма правда в България.