Новият дълг срещу постове - Патриотите извиват ръце

От ПФ искали длъжности в държавни агенции и търговски дружества
Обновена: 20 фев 2015 07:04 | 20 фев 2015 07:00,
123
Новият дълг срещу постове - Патриотите извиват ръце
Снимка: архив, Булфото

От Патриотичния фронт са предоставили на премиера Бойко Борисов списъци с хора за назначения. В замяна патриотите щели да гласуват в подкрепа на новия държавен дълг, съобщава в. „Труд“.

По информация на всекидневника желаните постове са в държавните агенции и търговските дружества.

Още по темата
„Огромна власт сме дали за партии, които няма да са в парламента, ако сега има избори. А те имат вицепремиери, областни управители и заместник-министри. Но излизат и казват - няма да подкрепим“, припомнят от ежедневника реакцията на премиера от вчера. "Дадохме коледни надбавки, сега 50 млн. лева трябва да извадим за великденски. Когато свършим работата, се тупат в гърдите, а в същото време не ни подкрепят”, допълни още той.

Красимир Каракачанов, лидер на ВМРО и съпредседател на ПФ, е лобирал пред вицепремиерите Меглена Кунева и Румяна Бъчварова за назначаването на Борис Борисов за шеф на Държавната агенция за българите в чужбина.

Към момента Борисов е юрисконсулт на фондация на ВМРО.

Каракачанов отрече категорично слуха. „Патриотичният фронт нито се купува, нито се продава“, отсече той.

Вчера обсъждането и гласуването на новия дълг в Народното събрание по предложение на другия съпредседател на Патриотичния фронт – Валери Симеонов. Отлагането бе подкрепено от ГЕРБ, ПФ, БДЦ и АБВ. „Против“ гласуваха БСП, ДПС и Атака.

Валери Симеонов вчера оглави комисията за проверка на енергетиката в парламента. Той беше избран с гласовете на ГЕРБ и Реформаторския блок.

В комисията, която ще работи два месеца, влизат още Валентин Николов от ГЕРБ, Таско Ерменков от БСП, Рамадан Аталай от ДПС, Мартин Димитров от Реформаторския блок, Георги Недев от БДЦ и Лъчезар Никифоров от АБВ.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


123
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
86
0
 
4
 
! Отговори
Някой си преди 9 години
Всичко е файверде работа, след две седмици и патриотите ви, ще подкрепят заема и разбиратели пийте по една студена вода.
85
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
НЕ , НЯМА ДРУГА ДЪРЖАВА ,КАТО НАШАТА......
84
0
 
8
 
! Отговори
Баш патриот преди 9 години
Че как няма да искаме, 16 милиарда са това, да изтекат покрай нас ли.За какво се борихме от години.
83
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
какви патриоти са тия мульовци жадни за власт
82
1
 
12
 
! Отговори
ТЕЗИ... преди 9 години
ТЕЗИ "ПАТРИОТИ" ПАРЛАМЕНТ ВЕЧЕ НЯМА ДА ВИДЯТ И КАК ИСКАТЕ ДА НЕ СЕ СЪГЛАСЯВАТ С КАКВОТО ИСКАТ ГЕРБ А ТОЗИ УГОЕНИЧКИЯ КАРАКАЧАНОВ НЕ СЕ ЛИ СРАМУВА ДА СЕ ПРАВИ НА ЗАМ. НА ПАТРИОТ Е НЕКА ТОЙ КАЖЕ ЗАЩО?????
81
1
 
18
 
! Отговори
Милиционер преди 9 години
наглият Горанов, ще си прибере комисионната от четирите банки и ще се чупи от поста финансом министър, за това подписва заем за три години напред. И да мине и да не мине заема, ще търсим нов на негово място. Не беше ли си тръгнал преди две години за да става милионер. Е, ще стане сега! А Правителството с този заем ни казва следното: няма да правим никакви реформи, само ще излеем едни пари в бюджета, да си ги разпределим на нашите хора, пък вие се оправяйте, както можете!
80
3
 
9
 
! Отговори
ognyanz преди 9 години
На мястото на бат' Бойко щях да се ориентирам към ДПС. За тях рушвета е начин са съществуване, ориенталска привилегия, и с тях най-лесно ще се разберат.
79
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Значи Афера бяха прави като писаха вчера, че масово се купуват депутати и никой не го крие.Е*ати държавата.
78
0
 
12
 
! Отговори
Мистър Питкин преди 9 години
нормално е да искат пари и постове нали все пак са български политици няма да се излагат я да гласуват по съвест...която нямат...
77
1
 
20
 
! Отговори
ognyanz преди 9 години
Не им е чиста работата и на Патриотичния фронт. Ако просто бяха против, и искаха да се приложи приетия бюджет за следващата година, щяха просто да кажат като АБВ - "Ние сме против". А те чакат да ги убеждават. За какво? Има основателно съмнение, че чакат да получат нещо.
76
10
 
6
 
! Отговори
Shark преди 9 години
Бойко иска да намери цаката на ПФ и изфабрикува тези списъци с назначения. Трябва да бъдат очернени, защото не играят по неговата гайда. И защо тиквуне си толкова убеден че при едни избори ПФ няма да е в парламента, а!!! Не само че ще е, ами с още по-висок процент. Ти гледай с какъв % ще е ГЕРБ, щото при едни нови избори я стигнеш 15% я не. Не забравяй за принципа на колелото -днес управляваш, утре може да те няма. Имаме такива примери, нали Бойко.
75
0
 
14
 
! Отговори
ognyanz преди 9 години
Как се стигна до това спешно и несъгласувано с никого искане за заем от 8 милиарда евро? Финансовият министър знае много добре, че има приет закон за държавния бюджет, и че този заем и разчетите за него не се съгласуват с приетия бюджет. Някой му е наредил да иска този заем (най-вероятно срещу комисионни от тези четири банки, които ще участват). Сега обаче се оказва, че бат' Бойко ще трябва да даде нещо и на тези, които трябва да гласуват "ЗА". А кой ще ги плаща допълнителните милиарди?
74
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
МОЛЯ, МОЛЯ, КАЗВА СЕ ПАРИЧЕН ФОНД, А НЕ ПАТРИОТИЧЕН ФРОНТ!! ЕДИНСТВЕНАТА ПАТРИОТИЧНА СИЛА В БЪЛГАРИЯ Е АТАКА!!!
73
0
 
6
 
! Отговори
vesko02 преди 9 години
Явно не може да има за всички подаръци от сърце.
72
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Големи патриоти са!!!!!По скоро големи продажни предатели са а баламите които гласуваха за тях станаха за смях!
71
0
 
19
 
! Отговори
ха-ха-ха преди 9 години
Крайно време е да се промени конституцията и да се запише изрично, че в територията БГ официалния строй е КЛЕПТОКРАЦИЯ
70
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
не се тегли заем, да се покрият загубите на частна банка, а за да се напълни с пари фонда за гарантирани влогове, който по закон трябваше да е пълен с пари. така става, след като ЕС ни задължи да гарантираме парите на хората, 3 правителства поред приеха закона формално и никой не си направи труда да изнамери тези пари и да ги събере от другите банки. а на теория, дори и след изплащането на тези 3 милиарда, фондът пак трябва да е пълен с пари за следваща подобен случай!
69
3
 
23
 
! Отговори
!!! преди 9 години
И тия са патриоти, колкото е бил и Осман паша!*** са си като всички останали, но просто са намерили да правят пари, криейки се зад патриотичните идеали и използвайки това, че Българинът е толкова заспал,че чак е углопял!Същото беше и с Атака, но нашият гласоподавател е ***!*** народ-слаба държава!!!Ние, като народ, си заслужаваме всичко което ни се случва и си заслужаваме да ни тъпчат, защото доказахме и всеки Божи ден доказваме,че сме от прости, по-прости!Сами сме си виновни-да мрем!!!
68
1
 
17
 
! Отговори
Патриоти преди 9 години
Затова трябваше да се отложи дебата, за да се запознаем по добре с числата и с постовете които могат да се заемат от нашите хора. А и какво ще остане и за нас от комисионните
67
1
 
23
 
! Отговори
Владо преди 9 години
Още като обявиха ,че се отлага гласуването на вземането на новия дълг,стана ясно,че целта е зад кулисите да се разберат с тези,които са против...Всички партии са един дол дренки това е.Гонят си своите интереси това е.Не им пука за народа