Плевнелиев определи като "нагло" убийството на Немцов

Президентът подкрепя идеята за втора кабинка на Банско
Обновена: 28 фев 2015 19:35 | 28 фев 2015 13:05, Веселина Йорданова
115
Плевнелиев определи като "нагло" убийството на Немцов
Росен Плевнелиев. Снимка: архив, БулФото

Надяваме се много бързо да бъдат разкрити и наказани със законни средства извършителите на това нагло убийство. Това коментира президентът Росен Плевнелиев в Банско по повод убийството на руския опозиционен политик Борис Немцов.

Още по темата
"Русия има нужда от плурализъм, Русия има нужда от различни мнения. Ние обичаме и уважаваме тази Русия - на култура, на талант, на православие, тази Русия, която ни е освободила. Притесняваме се от Русия на неспазване на върховенството на закона и Русия, която анексира чужди територии”, каза още държавният глава.

Руският политик беше застрелян снощи в центъра на Москва с четири изстрела от преминаваща кола.

Росен Плевнелиев е в Банско за стартовете за Световната купа по ски - алпийски дисциплини за жени, на които градът е домакин тези дни, предаде БТА.

На въпрос, дали е необходима втора кабинкова въжена линия, президентът отговори, че като държавен глава е имал принципна и категорична позиция в подкрепа на развитието на българските курорти. "Аз познавам този регион, това е моят регион, моят край, виждам потенциала му и заставам зад него. Туризмът е индустрия, която е най-важна за България. Не можем и не бива да губим от безсмислено противопоставяне. България може да се поучи от Австрия, от Швейцария, от най-добрите на планетата. Имаме същите дадености".

Плевнелиев добави, че е нужно може бе малко повече отговорно отношение. "Не се ентусиазирам от безпринципни сблъсъци, заставам зад принципния подход, съобразно най-добрите екологични стандарти, но в интерес на икономическата перспектива на българските региони“, коментира българският президент, според когото Банско заслужава втора кабинка.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


115
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
83
0
 
1
 
! Отговори
ИЗБРАН С ИЗМАМА !!! преди 9 години
Аз определям Плевнелиев като президент за наглост при това, че никой не е гласувал за него
82
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
interesno dali Rozen oka4estviava s dumata naglo vseko ubiistvo, i tova na Misho Birata, koito po4ian ot smrt 4rez umirane i na vseko dete, jena i vazresten ubiti ot ukrainskite fashisti kaji si be Rozene, kaji si oti Piorvaia dama zagorela stiska drujkata na Prvia lebovnikda ti klecat mackata i da plestis za naglost e pove4e ot ialovost, nadhvrliasta skopenost
81
1
 
3
 
! Отговори
баи Ганю преди 9 години
Госин Плевнелиев ето един съвет от мене.Мери си приказките за Путин и Русия,че да не ти се случи и на теме нещо.Тези диваци руснаците пред нищо не се спират тъи че умната.Аман от тях,аман от Путин ,аман от руснаци които напъплиха в цяла источна България.Караи я по премерено и умната господин главнокомандващ.
80
0
 
3
 
! Отговори
бг преди 9 години
пРИ НАС ТАКИВА РАБОТИ НЕ СТАВАТ,ПЪРВО НИКОЙ НЕ ГИ ИЗЯСНЯВА И ВТОРО ГАЩИТЕ НИ СА ДОЛУ.
79
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Де и на нас такъв късмет с този
78
1
 
5
 
! Отговори
бг преди 9 години
Евреите са пречка към спазването върховенството на закона.
77
1
 
5
 
! Отговори
Рамадан Кунев преди 9 години
Банско е сред най-западащите БГ курорти...
76
1
 
1
 
! Отговори
4уденко преди 9 години
Кой уби НЕприятелите на Путин : 1. Анна Политковская, 2. Александър Литвиненко, 3. Борис Березовски, 4. ген.Александър Лебед и т.н. и т.н. ? ? ? # P.S.: Има човек има проблем, няма човек няма проблем . . .
75
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Расим ако знае какъв поплювко е от дома си носа няма да си покаже. Защо ни го натресе Тиквоний да се срамим и гасим телевизорите? Голям резил, наистина.
74
1
 
12
 
! Отговори
222 преди 9 години
треперят им гащшите от страх на всички "булгарски" политици-предатели от страх, затова говорят неадекватно по темата.
73
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Bulgaria ( Tsingaria ) e lulka za tupatsi kato nomer 72. Zatova q upravlqvat taki enuchari kato Plevneliev.
72
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Kaji be Plevnq ot kakvo te e osvobodila Rusia ili se pritesnqvash da ne obidish rqzanite ako kajesh ottursko robstvo - ima i po priqten izraz - ta nali Jeleto vuvede izraza tursko dominirane.... Enichari ste vsichi - ,,upravlqvasht elit'' !!!
71
1
 
15
 
! Отговори
тцЪ преди 9 години
Интересно, какви коментари имаше за убийството на Мишо Бирата?... А, забравих - той не е руски опозиционер... А гласуването на нов дълг от 16 милиарда, без ясна програма как ще се връщат и в разрез със закона за държавния бюджет, не е ли нагло бе, Плювич? Или е в "защита на демокрацията и европейските ценности"?
70
0
 
20
 
! Отговори
Пешо преди 9 години
Дай боже така нагло и показно да те гръмнат и тебе Плевнелиев
69
0
 
23
 
! Отговори
petko76 преди 9 години
тои и за свалянето на самолета в Украина много говори и обвинява ,ама като се разбра истината и дума не обели тоя предател, как не го е срам да друнка такива глупости тоя
68
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И ние се надяваме г-н Президент НАШИТЕ управници,олигарси,политици,властимащи -наглите убийци на българският народ да се накажат и осъдят справедливо.Оправете първо батака в Родината,после гледайте другите държави.
67
0
 
12
 
! Отговори
Разбира се, че... преди 9 години
... за Олигархията и местните васали, втора кабинка в Банско е важна! На природата, майната и!
66
0
 
11
 
! Отговори
Кое... преди 9 години
... убийство не е "нагло"? Защо само се излага и говори глупости!
65
0
 
15
 
! Отговори
Гражданин преди 9 години
Надявам се много бързо наглото същество р.плевналиев да потъне в забвение оставяйки след себе си мерило за безкрайна тъпота
64
0
 
18
 
! Отговори
Гарибалди преди 9 години
Да убийството на политик не е добро.Въпреки че може да е убит по други причини-криминални,любовни авантюри и други....Както сега Плевнелиев заклеймява това убийство да се сеща да заклеймява и други значими убийства по света.При последната атака в Газа Израел изби за 10 дена 1200 човека. От тях 3/4 цивилни-деца и жени.Някой да е чул президента ни да каже дума.??