Английският на Николай Бареков стана хит в интернет

Според някои коментари политикът конкурира Христо Стоичков
Обновена: 1 мар 2015 23:17 | 1 мар 2015 18:33,
366
Английският на Николай Бареков стана хит в интернет

Евродепутатът ни Николай Бареков доби голяма популярност с интервю на английски, дадено от столицата на Европа Брюксел.

Лидерът на ББЦ говори пред репортер на EU Reporter за това защо участва в дискусията "Още един глас за свободен Иран", който се проведе на 25 февруари в Европейския парламент.

В Youtube се появи клип с отговорите на Бареков, а популярността, която набира видеото, се дължи на английския, който политикът говори.

Някои от коментарите в интернет го сравняват с този на футболната легенда Христо Стоичков.

Чуйте и преценете:

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


366
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
258
0
 
1
 
! Отговори
Аз преди 8 години
До АнонименМале-е, колко си неграмотен! Че и на маймуница написано, бравос!
257
0
 
1
 
! Отговори
Monsieur Ego преди 8 години
Как е възможно такъв тапънар да представлява каквото и да е някъде. Цялата държава е збъркана. на такъв му трябва само гега нищо друго. Не мога да повярвам. И тоя се е намърдал и взима 16000 евро месечно. Марш от тук тапънар смахнат.
256
0
 
1
 
! Отговори
Boff преди 8 години
тоя сам се описва и няма нужда да му помагам, но се чудя на какво отгоре го коментират същества, които пишат на маймуница?!
255
0
 
3
 
! Отговори
Загрижен преди 9 години
Този 'нищовец', спомням си интетвю в което твърдеше че знае английски????. Мамин ***, колко глупав трябва да си, за да лъжеш на дребно?
254
0
 
1
 
! Отговори
Лягаш преди 9 години
До маслоПак пиша, защото ми е интересно кое си разбрал?!!! За коя опозиция говори - на Иран, на Ирак? Къде е тази опозиция - в момента ли са на заседанието или за вътрешната опозиция?Опозиция на кое - щото в Иран малко няма опозиция...??? Какво им е на очите на хората??Кое му е "таргет" на Бюрека??? Какво ще постига - щото той просто казва - "това ми е таргет!!!""??? таргет за кое ? - да си измие зъбите...Ако отговориш смислено на един въпрос, ще те призная.
253
0
 
2
 
! Отговори
Лягаш преди 9 години
До маслоКое е правилно бе? Изреченията му се състоят предимно от съществителни, а глаголи и предлози няма... "Оправети" ......, *** миризлив....
252
0
 
2
 
! Отговори
не е ли време преди 9 години
Добре, това не е ли достатъчно всеки интелигентен човек в тази държава да поиска оставката му. Та той предсставлява цял един народ там. Какъв срам и позор!Странно ми е, че не виждам протестиращи пред парламента това недоразумение да подаде оставка. Какви трансперанти си представям само в картинката ... не е истина :)
251
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До YanaКой да му плаща?! за да учи английски? Та той получава толкова пари за месец, колкото един българин на средна работна заплата за 2 години! това малко ли му е и още куп екстри, освен заплатата....за да срами народа. Да се омита от там, за резил е!
250
0
 
20
 
! Отговори
b преди 9 години
Това, което ме е впечатлява повече от неговия английски, е самочувствието му. Често хора с несравнимо по-добри езикови умения се притесняват да говорят на чужд език, за да не допуснат грешка, да не предизвикат недоразумение, да не се изложат. Умни, талантливи и образовани хора се спират преди да скочат, защото не смятат, че са достатъчно добри. А депутат Бареков без да мигне каза Yes, избълва се и благо се усмихна и благодари за въпроса. Доволен от добре свършената работа. Изумителна наглост.
249
0
 
6
 
! Отговори
Алиса преди 9 години
До маслоНяма НИКАДЕ ама абсолютно никъде такава трактовка на Английския език, при която изреченията на този *** да са правилни. Факта, че някои хора "всичко са му разбрали" ме плаши още повече. На Ваше място не бих си написала дълбоките познания по Англо-Барековски в CV-то. Намирам императива "оправетИ си правописа" също за доста трагикомичен, особено за някого който се изявява като Паисий!
248
2
 
6
 
! Отговори
Коко преди 9 години
Този го избраха такива като него, лошото е че нормалните хора не гласуват... Така, че сами сме си виновни.
247
1
 
9
 
! Отговори
versaux преди 9 години
Браво Бюрек, браво Майна.... Даскал по английски сигурно ти е бил Шопара Пеев...
246
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Bairaka ne vi e vinoven..izbraxte si go..sega mu se smeiite...ama taka se smeqt i na nas v evropa.A imate li nqkakva predstava che evropeicite daje neznaqt kade se namira BG?Imate li nqkakva predstava che velikite evropeici daje ne si znaqt sobstvenata istoriq,a kamo li nashta..!
245
0
 
7
 
! Отговори
Профан-Бутан преди 9 години
СЛЯДУР!
244
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
lele - male
243
0
 
13
 
! Отговори
димо преди 9 години
пълна катастрофа с този тапир
242
0
 
28
 
! Отговори
Мирослав преди 9 години
И този човек е Евродепутат? Този човек ни представя в Европа? Не може да работиш на такъв пост и да не знаеш поне един чужд език като хората... Просто нямам какво да кажа повече.... Поредното нещо което ни представя подобаващо...
241
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ГогоТъп като гъдулка
240
0
 
9
 
! Отговори
предложение преди 9 години
Предлагам го за разстрел тоя пукал... Или не той говори английски колкото електората му български
239
0
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Проблемът му не е английският, а че не знае какво да каже, дори и да беше на български.