ДПС осъди циничното убийство на Борис Немцов

Местан: То е продукт на особената ситуация в Русия
Обновена: 1 мар 2015 12:48 | 1 мар 2015 12:48,
70
ДПС осъди циничното убийство на Борис Немцов
Лютви Местан Снимка: архив, Булфото

ДПС осъжда категорично поредното цинично убийство на политик демократ в Русия, заяви във Велико Търново
председателят на партията Лютви Местан.

Още по темата
По думите му Борис Немцов е бил несъмнен либерал, затова и убийството му било осъдено от председателя на групата на либерал-демократите в Европейския парламент Ги Верхофщат.

"Разбира се, е важен въпросът за извършителите на това убийство, но е важен и въпросът, че то е продукт на особената ситуация в Русия, предвид и на украинската криза", посочи Местан.

"Съобразно развитието на кризата в Украйна, вероятно ще се наложи необходимост от много ясна позиция на българския кабинет, която да не се изразява с тривиални позиции само на министъра на външните работи", отбеляза той, цитиран от БТА. 

Местан изрази песимизъм, че "коалиционна формула на управление с тези контрастни идеологически различия, които са съвместени в един кабинет, ще може да изработи адекватна позиция на България по отношение на кризата".

Лидерът на ДПС участва в Зимната академия на младежката организация на партията, която се организира във Велико Търново.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


70
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
8
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Недейте да подценявате турския народ,турчина е кротък ,но има теми които го обединяват и като му падне пердето става страшно.Недейте дърпа дявола за опашката.И още веднъж ....не дразнете този кротък народ,защото ще играе тоягата.
49
9
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Аз осъждам убийството на милиони българи цивилно население от войските на Османската империя.
48
11
 
34
 
! Отговори
муспи преди 9 години
България си има Вожд - Волен Сидеров! Окупаторът воюва с него като го нарича фашист, сякаш фашист е обидна дума?! Той може да дойде на власт само с въстание, тъй като при избори гласовете се броят от окупатора. Той казва че България може да се съвземе като се пресече грабежа на златото й, и като се вкарат в затвора тези дето провеждат 30 години геноцид! Народът е съгласен с това откровение, но реагира по начин спуснат му от окупатора - луд е, знаем ги ние тези работи, агент на Москва!
47
9
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Аз осъждам съществуването на ДПСБългария е само на българите и само на бялата раса14/88 !!!
46
8
 
33
 
! Отговори
777 преди 9 години
А Дасикане Рома - християни кой ги създаде в България като са дошли ромите през 11-12 век на Балканите чрез Византийците надали са били християни
45
10
 
40
 
! Отговори
1 преди 9 години
Протурската партия ДПС беше създадена под натиска на хамерикаците, които много обичат да създават конфликти по цял свят, да убиват хора и заробват цели държави като им обясняват, че това е демокрация.
44
10
 
32
 
! Отговори
манафов преди 9 години
не плюйте местанчо че дпс е създадена от кгб .нападате ли местан,все едно нападате ***,а с *** шега не бива ,нищо че е 150см. висок.
43
12
 
32
 
! Отговори
рязана карабина преди 9 години
ей,***,забраихте ли тройната каолицийка бсп,дпс и атаклъръ.
42
8
 
39
 
! Отговори
АНТИ преди 9 години
*** Е МЕСТАНА!
41
8
 
37
 
! Отговори
ФФ преди 9 години
АМИ ТИ БЕ И ТИ СИ МАФИОТ КАТО ДРУГИТЕ.СТИГА СИ КРАЛ ТОЗИ НАРОД.УУУУУ БЕ МАСТЕНЕ ПРЕДАТЕЛ ИЗЕДНИК ТУРСКИ!
40
8
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Местане,ние какво да кажем за членовете на ДПС и последователите на Ахмед Хидроинженера,които поставяха взривове в хотелите и във вагоните за майки с деца? Тоя поне е имал политически противници,а загиналите деца с какво ви бяха виновни бе кръволоци такива?Щом това убийство е цинизъм,то вашите атентати,как ще ги наречеш?
39
9
 
42
 
! Отговори
mathur преди 9 години
А ЗАЩО НЕ ОСЪДЯТ УБИЙСТВАТА И КЛАНЕТАТА В БАТАК, ГАРА БУНОВО.....И ОЩЕ МНОГО ДРУГИ.....ЛЕЦЕМЕР !!!!!!
38
8
 
32
 
! Отговори
до 46 преди 9 години
След 1990 масово РУСНАЦИТЕ се изселиха в Израел.И се изпожениха за кореняци(от 1948) в Израел.Така че Русия не може да ес рещу ИзраелИли може би ще ОТИДЕ да "защищава" етническите си руснаци??;;;
37
9
 
34
 
! Отговори
пак преди 9 години
Местан, пак нищо не каза! Отвратителни са ми онези, които се изплъзват каро риба от ръка; такива са и приказките им- хлъзгави- вероятно и мозъкът- желе.Ако така се държиш и в къщи- голямо изпитание и за съпругата ти:докога?
36
9
 
33
 
! Отговори
bog преди 9 години
NQMA BOG NQM ALAH IMAS PARI TI SI BOG NQMAS PARI TI SI POSLUSNIK
35
8
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Дядото на Ленин си казва Мошко Блан,Каменев,Зиновиев,Троцки.....всички са евреи,сменили имената си,в първото правителство на Русия от 21/народните комисари/ 18 са евреи и един женен за еврейка,Никита Сергеевич Хрущов-евреин,Раиса Горбачова-също,Шаломов-еврей матери,плакат от Русский вестник и в руските националистически сайтове...Нямам и никога няма да имам нещо против евреите,но това е истината за Русия.
34
9
 
32
 
! Отговори
nova partiq преди 9 години
glasuvsite za nas s buletina 98nie sme protiv tursite siganite za sega i srestu amerika i rusiq kat specelim se vi se otblagodarim sebesi
33
9
 
38
 
! Отговори
роза преди 9 години
Монаси от цяла България още миналата седмица изпратиха писмени молби до църквите в Русия и Гърция за провеждане на молитва АНАТЕМА срещу убийците и гонителите на православните народи и замяната им с бежанци от Анадола.КОЙТО ЖУРНАЛИСТ НЕ ВЯРВА ДА ПИТА ЗА ПОДРОБНОСТИ ПО ВРЕМЕ НА ДНЕШНАТА НЕДЕЛНА ЛИТУРГИЯ.АНАТЕМА на Пеевски, Доган и Бисеров.
32
10
 
32
 
! Отговори
do35 преди 9 години
PII SI HAPCETO AKO NQMAS PARI ZA HAP DA TI PRATQ
31
8
 
33
 
! Отговори
То пък до 40 преди 9 години
Джуга-швили/еврейски син/ хич и не хазарин,той е грузински осетенец-хазарин.То Русия винаги се е управлявала от евреи,сега шабадисти.