Борисов подозира "ченгеджийски номерца" в оставката на МВР шефа

Премиерът бесен, че му се "сервира това нещо" точно днес
Обновена: 4 мар 2015 18:02 | 4 мар 2015 14:19, Веселина Йорданова
150
Борисов подозира "ченгеджийски номерца" в оставката на МВР шефа
Премиерът Бойко Борисов Снимка: архив, Reuters

Премиерът Бойко Борисов заподозря „номерца“ в оставката на министър Веселин Вучков и последвалите реакции точно днес – в деня, който сам определи като стратегически заради посещението на директора на ФБР и президента на Азербайджан.

Още по темата
Да се повдига тая тема, след като я няма като точка в МС, след като на тридневно посещение е стратегически важен президент с всичките си министри в България, където става въпрос ще съумеем ли да се включим и години наред да вземаме решения в голямата компания, те ме занимават с ченгеджийски номера, с дребнички проблеми да ме вкарват да се обяснявам аз, заяви Борисов.

От думите на премиера обаче не стана ясно кого точно визира.

Борисов се ядоса, че му се „сервира това нещо“ точно днес и че се случва в момент, в който по думите му се мъчи всячески да стабилизира и да изкара страната от кризата.

Премиерът съобщи, че днес са дошли „1.3 млрд. в нашите сметки от абсолютно спрени фондове“ и в България за няколко месеца идват „хора, хора, хора“, вероятно визирайки посещенията на високо ниво в страната ни.

„Политически правилно ли е, подкрепящо правителството ли е това, изнудване ли е“, попита той. Борисов изтъкна, че редица директори на ФБР, ЦРУ, Сикрет сървис са казали, че са работили добре с него вече 15 години.

„Нима в парламента има някой по-разбирач по службите и какво да се направи в МВР или кой колко струва там? Нима заслужавам в днешния ден да ми правят тези номерца“, попита той.

Според Борисов „те“ му задават гатанки в най-важния ден. Премиерът не назова поименно никого, а гневът му дойде след въпрос очаквал ли е, че вътрешният министър Веселин Вучков ще подаде оставка днес и защо я е приел толкова бързо.

„Правителство нямаше да има поне 4 пъти досега – първият път, когато не ни гласуваха данъците, втория път, когато предварителното отчуждаване, третият път – дълга, и сега не можем за всяка точка да се съберем мнозинство. Вместо да се стегнат да работят там..“, каза още той.  

„Ако считат, че могат по-добра стабилност да излъчат в България, ако си мислят, че някой с приказките те го държали, една година, ако са ме държали, те искаха да ме съсипят, щяха да ме съсипят, държали ме, за шлифера да речем“, завърши Борисов.

Вижте повече във видеото на bgonair.bg:

Гледайте още видео материали от "България" на bgonair.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


150
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
105
8
 
33
 
! Отговори
chereshov marmelad преди 9 години
theater na chengeta i agenti e. bibi igrae pak edna specialna rolia.
104
8
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
В България зависимостите са в такава напреднала фаза, че вече почват да се задушават помежду си. Всички са оплетени като някаква злокачествена кучешка тения, на която края не се вижда! В Румъния бройката подведени под отговорност надхвърли 1000, а наскоро техният премиер запитан да коментира ареста на негови роднини за злоупотреби с влияние, отговорил лаконично - "Ами всички сме равни пред закона, каквото реши съда" Няма какво да се коментира повече...!!!!
103
8
 
33
 
! Отговори
Бай Васо преди 9 години
Забелязвам, че подкупните, разлагащи и *** на *** герберски пропагандатори и *** се появиха отново, което значи, че парите от дълга са потекли не само за запълване на дупките, които могат да ни доведат до нова рецесия, но и за евтината болшевишка пропаганда на тази милиционерска партия, производна на труповете БСП и ДПС, които с миризмата си на прогнила комунистическа плът, задушиха отново бъдещето на тази държава. Знаем, колко ви плащат да пишете коментари от работните си места !!
102
9
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
В момента Вучков се евявал министър председател,а гн Борисов все едно е бил на местото на Вучков така сее получило.Но при гн Министър Председателят не минават тези базици.Това нее купена партия ГЕРБ като БСП ДПС И АТАКА.И Президента неможе да командва на Премиера така че мирясаите и си седнете на изострените задниците.Боико е до Обама.
101
8
 
32
 
! Отговори
info. преди 9 години
До Анонимен 127В България дупетати и техните партии не се избират от народа,всичко е един параван.Властта определя коя партия да бъде и коя не.Давам пример от последните избори!При малко над 40% гласували от къде ги изкараха 5млн. души че са гласували???Не се заблуждавайте че като гласувате ще промените нещо,това е и причината да въведат задължителното гласуване.
100
11
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Борисов е диктатор, повярвайте ми пак ще стане премиер на по-следващите избори. Е, няма да е на следващите избори, защото БСП, ДПС, Атака, ПФ и АБВ готвят преврат и ще го сменят, но след тях отново Бойко ще се върне на власт и този път ГЕРБ ще спечели пълно мнозинство. Това е така, защото ГЕРБ в опозиция събира много голям рейтинг и то точно когато БСП и ДПС са на власт.
99
8
 
43
 
! Отговори
nobi преди 9 години
Няма да се оплаквате. Какъвто народа , такъв и премиера. *** народ може да избере само *** премиер. Халал да ви е
98
9
 
46
 
! Отговори
Т. Георгиев преди 9 години
Срамно е, че толкова *** човек може да е ръководител на държавата. Може ли премиер да каже "хванете ме заааа... шлифера" и да се подхилва. Абсолютна Бай Ганьовщина, абсолютна простащина.
97
9
 
45
 
! Отговори
тиквата преди 9 години
Хайде отново. За пореден път Б.Б. се изкара жертвата в случая. Забелязали ли сте как винаги обича да се прави на жертва. Той се мъчи със все сили да направи каквото може са страната си а вие само му пречите :D:D:D хахаххах еб***си артиста. Забелязвате, че на гости ни идват все американски управници.
96
8
 
47
 
! Отговори
гоше преди 9 години
кадрите на ДПС са особено ценни!!
95
10
 
40
 
! Отговори
Е , ...нема Саладине преди 9 години
...нема сеир вече ха,ха,хааааааааа...Нали С ЕВРО-ГЕЯ, ВЕДНАЖ ВЕЧЕ "СМЕНЯХТЕ СИСТЕМАТА" ...?БОКО , СЕГА ША ВИ УПРАЙ....С МИЛИАРДИТЕ , ХА,ХА,ХААААААААААААА....ШЕ ВИ УПРАЙ И "СИСТЕМАТА" !Тъкмо като дойдете на власт --ше видиме колко пари-ЗАЕМ ше ви дадат...ха,ха,ха..??!!
94
11
 
32
 
! Отговори
aa преди 9 години
Chengedgiiski nomera..a da pitam K Georgiev koito spragat za ministar ne beche li glav sekretar pak pi vremeto na BB.nali toi chepneche v uhoto na onezi geni ot Sliven pri obira na bankata da hvalat BB .Nomera da be...nomerata sa vachi gospoda i zamitate pod kilima a Vuchkov specheli uvagenieto mi postapka na magkar.Sega che si slogat udobnia KGeorgiev.i posle Balgaria namala policia....ribata ne gnie ot dolu nali
93
10
 
55
 
! Отговори
sallaadin преди 9 години
ПОЖАРНИКАРЧЕТО Нещо май, май, турски сериал се заформя в правителството и парламента, то не са сюжетни линии, то не е любов, то не е омраза, публиката примряла, с нетърпение чака 1234 серия сътворена от НЮ БАНКЯ ИМИДЖ и продуцирана от БОЯНА САРАЙ БРАДЪРС на стойност има няма 16 000 000 лева.
92
12
 
39
 
! Отговори
Прав е ! преди 9 години
Добър си е Боко.Я , как вече не пуска муфта на журналятя , та да му глозгат кокалите...!Хич даже , не говори , а само си върти гяволийте ...Това е НАЧАЛНИК ----да юрка другите да бачкат и да си вършат работата !Който не му е кеф--------ДА СИ ХОДИ!ТАКА СЕ ПРАВИ!
91
10
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен - С кривите устенца майсторски ще го оближе, шлифера де...а ти ближи перхидролени косми и мисли за Кунева
90
12
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Буда е тотално изтрещел , гледа в една точко мислейка за 16-те милиарда далавера
89
12
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Уникален ***!Но и неговия край ще дойде.Все ще си намери майстора.Но и материалът е изключително ***, да се остави да го ръководи един невъзпитан и нобразован индивид.А и с престъпно минало навсичко отгоре
88
9
 
50
 
! Отговори
АМИ , ПРАВ СИ Е... преди 9 години
ТОЙ СЕ ГУШНА МИЛИАРДИТЕ .....ПА ВИЕ СИ ВИКАЙТЕ и ГО СВАЛЯЙТЕ ОТ ВЛАСТ....ХА,ХА,ХАААА !/Кучетата си лаят--кервана си върви/САМО , КАК МАЙСТОРСКИ ВИ МЕТНА В НС!ЗА МЕНЕ Е ЧУДЕСЕН ПОЛИТИК И ИГРАЧ!/Можете да го фанете ...ама не само за шлифера..../
87
10
 
57
 
! Отговори
Idealist преди 9 години
Срамувам се от този човек. Чудя се защо хора от РБ общуват с него и Цецо Шлифера?!ББ си осигури комисионни за 3 години и с помоща на ДПС и сега пази хората им, които са важни за прикриване на далаверите им. Горите се изсичат на него не му "пука"! Срам, позор. Това вече не се търпи. Вчера хиляди дойдоха на Шипка, да се поклонят, радвах се на младите хора. ББ изпрати Т. Дончев, президента говори глупости и изкара, че украинците са ни освободили. Ставайте да изметем тези ***!
86
8
 
55
 
! Отговори
Неда преди 9 години
Пък политолозите казваха, че Бойко 2 бил по-различен от Бойко 1, по-улегнал, по-обран, някак по-демократичен. Ама онази поговорка за вълка е вярна, не може да си смени нрава, просто умните вицепремиерки го скриха от камерите. Ноо, той като има възможност да се покаже, си изсипва всичките "мъдрости", заедно с лихвите за времето, през което не е бил пред микрофоните. Та и днес - я да се нахвали едно хубаво, пък да се накара, пък да заплаши - все "оръжия" от личния му арсенал