Румен Йончев оглави комисията в НС за българите в чужбина

Зам.-шефове ще бъдат Дора Янкова, Десислава Костадинова и Юлиян Ангелов
Обновена: 4 мар 2015 12:11 | 4 мар 2015 12:10, Камелия Цветанова
3
Румен Йончев оглави комисията в НС за българите в чужбина
Румен Йончев Снимка: "България без цензура"

Румен Йончев от БДЦ оглави парламентарната комисия за българите в чужбина. Тя беше одобрена от парламента на 12 февруари по предложение на БСП, като основният мотив на левицата беше нуждата парламентът да има своя директен принос за обединяването на българската емигрантска общност по света и да се ангажира с решаване на проблемите й.

Още по темата
Парламентът реши, че заместник-председатели на комисията ще са Дора Янкова от БСП, Десислава Костадинова от ГЕРБ и Юлиян Ангелов от ПФ.

В състава на комисията влизат лидерът на БСП Михаил Миков и съпартиецът му Ангел Найденов, Димитър Танев, Катя Попова, Кирил Котев, Красен Кръстев, Петър Петров и Румен Желев от ГЕРБ, Румен Риза, Мехмед Атаман, Илия Илиев от ДПС, Борис Станимиров и Борислав Миланов от РБ, Лъчезар Никифоров от АБВ и Станислав Станилов от „Атака“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
удачен избор преди 9 години
на председател.р йОНЧЕВ Е ДОСТА ОБИГРАН И УМЕН ПОЛИТИК.
2
0
 
3
 
! Отговори
?! преди 9 години
Поредната Идиотщина в Бг политиката !!!!!Изгониха хората от Бг и сега ...,Предтавете си ...!!!!!!....,щели да им ?!?? ...Помагат ..!??!,!? ...Кой им плаща на тези ,!?!
1
0
 
7
 
! Отговори
От чужбина преди 9 години
"Като не знаеш как да решиш един проблем - създай комисия!"Какви точно мои проблеми тази комисия ще се ангажира да реши? А? М?Че нали затова се махнах от Бг - да не ми се пречкат всякакви чиновници в краката "да ме оправят" и ми решават проблемите. Защото всъщност те ги създават.