Борисов е прав за критиките към депутатите, призна Радан Кънев

Въпреки това няма нестабилност в коалицията, сигурен е лидерът на ДСБ
Обновена: 5 мар 2015 13:57 | 5 мар 2015 13:41, Камелия Цветанова
30
Борисов е прав за критиките към депутатите, призна Радан Кънев
Радан Кънев. Снимка: Булфото, архив

Според съпредседателя на ПГ на Реформаторския блок Радан Кънев част от критиките на премиера Бойко Борисов към партиите, подкрепящи правителството, са основателни.

"Прав е за ниската дисциплина на нашите депутати и беше време някой да го каже на толкова високо ниво, така че да го чуят всички“, коментира той след обвиненията на Борисов, че депутатите от РБ, ПФ и АБВ не са в пленарна зала, когато се гласуват важни закони.

Още по темата
Според Кънев обаче още при подписването на програмната декларация на правителството е било ясно, че има несъгласие по някои въпроси, особено с ПФ и АБВ.

Въпреки това той не смята, че има нестабилност в коалицията, защото се правят отстъпки и се чуват различните мнения.

Радан Кънев призна, че по време на срещата си вчера с Борисов премиерът го е информирал, че смята да посочи Румяна Бъчварова за вътрешен министър, след като Веселин Вучков подаде оставка.

"Аз благодаря на Бъчварова, че се съгласи, защото това не беше сигурно вчера. Това е силен знак за политическа отговорност от страна на ГЕРБ, вицепремиер да поеме вътрешното министерство. Така се прави в кризисна ситуация и крайно време беше вътрешното министерство да има жена министър“, коментира реформаторът.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
5
 
16
 
! Отговори
Вики преди 9 години
Давай, хвали Боци, че може и да те издуха! Каква коалиция сте- шайка дърдорковци и мошеници ! Повече парламент няма да видите и на фотография!
19
1
 
9
 
! Отговори
vesko02 преди 9 години
Като дойдат парите всички забравят кои са ,що са и откъде са.
18
6
 
13
 
! Отговори
Дръндер преди 9 години
Нека те светна нещо Радане, загуби ме като последовател с тези си думи! Защото в тая *** коалиция само се чува различно мнение, но не се приема! Кой заблуждаваш? Бъчварова и МВР? Леле сега я втасахме!
17
3
 
6
 
! Отговори
Дръндер преди 9 години
До Анонимен 20Той не е Станишевгей той е Тиквобойко! Наистина слепи *** като теб ми образуват нужда от повръщане! А и отделно си и *** личи си по правописа ти! Освен ако не си платен ***, който бърза да напише повече постове в повече сайтове, тогава разбирам тъпия правопис!
16
3
 
13
 
! Отговори
Радан Кордова преди 9 години
....Фамилията на Радан Кънев - Кордова е известна със сталинистката си жестокост и терора в Пловдивска околия след 9.09.1944 г. На 25.06.2008 г., в публикация Реакциите срещу Гей-парада доказват нуждата от него, Радан Кънев КОРДОВА разкрива много важна информация за рода си по майчина линия. Разказва личната история на чичо си гей Алберт Моис Кордова с друг мъж в Израел - възрастна двойка , на двама мъже, в заника на бурен, но щастлив живот.....
15
1
 
7
 
! Отговори
1 преди 9 години
До ИВАН,да по простотия и простащина е на много нива над останалите политици
14
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Боико нее нито Стани6евгеи Боико нее нито Доган нито Сидерефенди,така че несе притесняваите Боико е единственият които се грижи за България и народа.Вие го знаете много добре но от завист 6те умрете го правите не от друго,Боико е велик човек и пълководец всички сме по прости от него тои го доказва всеки ден нема кво дасе правим на отворени,тои разбира от всичко и от финансии и от полицеиски истории и от всичко.Жив и по здрав дае.
13
2
 
16
 
! Отговори
АНТИ преди 9 години
Почне ли (български)евреин да се обяснява, значи има скрито-покрито!
12
0
 
14
 
! Отговори
Вчрно с оригинала преди 9 години
Дали Радан Кънев, освен че е горд с чичо си, изпитва същите чувства към друг член на неговата фамилия, лелята Солчи Моис Кордова, с партизанско име ***?! Тя е родена на 7.01.1924, заловена и разстреляна за терористична дейност на 6.03.1943 година. Фамилията Кордова е известна със сталинистката си жестокост и терора в Пловдивска околия след 9.09.1944 година до имиграцията им в Израел в средата на 50 -те.
11
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Леле, Радане... колко си безгръчначен.
10
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
tapan
9
2
 
20
 
! Отговори
! преди 9 години
Нещастен *** !!!
8
3
 
22
 
! Отговори
МНЕНИЕ преди 9 години
То беше подлизурковщина,ама РаданЧО мина всякакви граници.ББ бил прав,че нямало дисциплина-още в първия мандат мутрата заяви,че неговите депутати няма да отсъстват от пленарната зала-мина време и всички се разпиляха.Сега пак е същото.Представяте ли си работещите хора да ходят на работа когато си искат?Мутрата плюе реформаторите в лицето,те се радват и го хвалят.Дали ще разберем как стана така,че от пълно отрицание на ББ,РаданЧО стигна да венцехваленето му.ПОТРЕС!
7
4
 
27
 
! Отговори
Българин преди 9 години
А бе *** ,Следващи парламент ще го видиш през " крив макарон" ,за това си кротувай и гледай Б.Б. в очите ,защото ако той те "изрита като мръсно псе" си "жив умрял"
6
1
 
36
 
! Отговори
Иван преди 9 години
Кънев : "Аз съм в обещание към българските граждани, че няма да подкрепя правителство, в което премиер е Бойко Борисов."
5
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Радане не забравяй, че ти беше човека, който беше против Борисов. То ясно, че хората се менят, ама ти го направи баш пред/след изборно. Ясно беше, че ще правите коалиция с ГЕРБ, защо трябваше да лъжеш хората в очите? За гласове много ясно! А коалицията Ви е обречена, това са 4 партии с коренно различни виждания по всички въпроси. Само че след този 16 млрд. заем, не виждам добро бъдеще в перспектива.
4
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тоя вече съвсем си боядиса нослето в Кафяво! Няма изтъркване този цвят!!!
3
5
 
12
 
! Отговори
ля ля преди 9 години
много ме дразни този с тази физиономия!!! а и с неговата мисълл......пффф
2
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ОСТАВКА И НА РАДАН И НА БОЙКО, И НА ГОЙКО ,И НА КОЙКО тая досегашна напаст трябва да се пръсне
1
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
на Радан и на Борисов трябва да им се дават само по 150 лв пенсия на месец и да ги видим тогавакак ще гледат като ..............