Не е ясно ще има ли промени в ръководството на службите

Решението е само на премиера, призна Цветан Цветанов
Обновена: 5 мар 2015 10:14 | 5 мар 2015 10:11, Камелия Цветанова
13
Не е ясно ще има ли промени в ръководството на службите
Снимка: Булфото

Все още не е ясно кога ще има промени в ръководните постове на службите. Това стана ясно от думите на зам.-председателя на ГЕРБ Цветан Цветанов, след като вчера вътрешният министър Веселин Вучков подаде оставка заради становището на правната дирекция на МС, че няма да се стартира нова процедура за избор на главен секретар и шеф на ДАНС, въпреки че има нов Закон за МВР.

Още по темата
"Решението е само на премиера, познавайки го добре, смятам, че ще вземе правилното решение и то е това, което е добре за страната и за стабилността“, коментира Цветанов.

По-рано тази сутрин пък вицепремиерът Румяна Бъчварова коментира, че премиерът никога не е казвал, че няма да освободи Владимир Писанчев от ДАНС и Светлозар Лазаров от МВР, просто моментът сега не бил подходящ.

"Той ще ги смени в момент, който е най-добре", добави тя по Нова телевизия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
0
 
! Отговори
кали преди 9 години
Не може да имате каквито и да било искания и претенции , които да не са в полза на българските избиратели !!! Камоли да правите мръсни далавери на гърба на избирателите си !!!
9
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
у неандерталеца отврат
8
0
 
1
 
! Отговори
_)_ преди 9 години
Да ми улиже сирениасалата глава тоа *** гнусен
7
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
kradec,izmamnik ti trebva da si vav ZATVORA
6
2
 
6
 
! Отговори
бай Петко преди 9 години
А бе, *** ! Кой ти иска мнението, бита карта си вече. И ВКС ще ти го каже същото, а пък ако пропусне НАРОДА е на линия. Затуй свивай се в рогозките и си трай !!!
5
0
 
5
 
! Отговори
кекуле преди 9 години
неуки мъже на средна възраст, без ценз, емоционалност, опит, интелект се упражняват в подреждането на държавата, интересно име, играят си, вземат се насериозно, кичат се с епулети, пагони. ББ, ЦЦ и цялата пасмина минала през т.нар власт са примитивни и психопати. лунатици.
4
1
 
4
 
! Отговори
до 4 преди 9 години
Не излезе ли народа и не измете това човекоподобие и гуруто му Будата нямаме шансови за нищо. Убедете ме, че когато дойдоха на власт живота ни стана по-добър и имаме переспективи за смислен и пълноценен живот. Т.н. комунисти са загиваща партия и благодарение на лакомията им такъв като този австралопитек беше вице и министър. Кога тези *** са очаквали такива позиции? Сега елате и ги махнете, като репеи са се впили във влостта защото им дава сигурност и богатство.
3
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ЖАЛКО ЗА ГЕРБ. НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ДРУГИ ДЕТО НЕ СИ ВЪРТЯТ МНЕНИЕТО ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ И СЛЕД ИЗБОРИТЕ КАТО ВЕТРОПОКАЗАТЕЛИ. ЯВНО НА БОРИСОВ МУ ХАРЕСВАТ ТАЙНИТЕ ДОГОВОРКИ С ДПС И ЩЕ ДУХА СУПАТА НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ !
2
0
 
11
 
! Отговори
лаик преди 9 години
Дано ББ разбира, че всеки ден в повече на тези двама хубавци е ден по-малко за него и неговото управление! Явно има някаква много важна причина да държи отявлени *** на тези постове! Жалко, защото те са срам за органите и държавата!
1
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
пеленгатора Цвъки как ли е неосведомен