Бъчварова обеща приемственост в МВР след Вучков

Тя не коментира кой би наследил Лазаров като главен секретар
6 мар 2015 16:46,
71
Бъчварова обеща приемственост в МВР след Вучков
Снимка: архив Булфото

Ще се съобразя с кадровата политика на министър Веселин Вучков, по отношение на заместник-министрите на Министерството на вътрешните работи. Това заяви вицепремиерът Румяна Бъчварова пред БТА във връзка с промените във ведомството.

Още по темата
По думите й приемственост ще има и по отношение на фигурата на главния секретар.

Към този момент няма да коментирам конкретни имена, заяви вицепремиерът. Не е редно да говоря, преди кандидатурата ми за министър да е гласувана официално, добави вицепремиерът.

На 4 март на заседание на Министерски съвет министър Веселин Вучков подаде оставка, която беше приета от премиера, ден по-късно Борисов предложи вицепремиерът Бъчварова да оглави ведомството в изказване пред парламента.

Предстои следващата седмица кандидатурата на Бъчварова да бъде гласувана в парламента.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
1
 
4
 
! Отговори
Petko преди 9 години
sega e na red sekretar na mvr ministerkata - naprimer Husein Husein, Bat Sali, kaka Saliha?za shef na DANC naprimer Barakova? Lutvi Mestan za prezident.
52
1
 
9
 
! Отговори
до кога преди 9 години
До кога държавата ще върви по урвата надолу?Народът бере душа,политиците не им пука.Разиграват циркове.Евала на румънците,гърците...Справедливостта за масите при тях започна да се завръща.Корупцията при тях започна да намалява,а у нас обратно.
51
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Защо простотията в тази държава е на това ниво?
50
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
е госта от америка си назначи поредния чиновник да защитава и5нтересите на краваршингтона нашия пинокио от банкя само надува бузи и гледа да не стъпи накриво - щото имаме примери с генерали американски васали и неочакваният им край
49
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
коя е лелята от снимката ?
48
2
 
21
 
! Отговори
Читател преди 9 години
С много добро чувство за хумор и съвсем на място един журналист нарече настоящия кабинет "Бременските музиканти". Сходствата с героите на едноименната велика приказка са невероятни.
47
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Може ли мен да сложат за здравен министър. Клал съм агнета, прасета разбирам ще рече от хирургия...
46
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тая загоряла стрина ще им скупи пищаците на тъпите чантаджииУреди се хахахаха
45
1
 
11
 
! Отговори
Жалка картинка преди 9 години
Ако Джонатан Суифт беше жив, със сигурност щеше да напише трета книга за приключенията на Гъливер - след страната на великаните и на лилипутите ... добре дошли в Тикволандия.
44
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А бат Сали го нправи гл.секретар на вторични сурувини
43
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Баце сложи Кучкова за гл.секретар на МВР става без грешка
42
2
 
11
 
! Отговори
ГРАЖДАНИн преди 9 години
Не зная каква приемственост от Вучков ше наследи но да погледне какво правят в Грузия иРумъния къдетоТраян Игас МВР наРумъния започна реформа във вътрешното министерство с мащабна чистка на 10000 души заради липса на подготовка и професионализъм.В Грузия по същите причини наведнаж са освободени 30000 души .
41
1
 
6
 
! Отговори
az преди 9 години
Varno li e che maga i e ravin....ako e varno plana Ran At teche s palna sila.G ta chala da posochi glavseka na MVR a dano ama naga li...che ta kolko poznava profesionalistite v MVR...
40
2
 
13
 
! Отговори
пенсионер- преди 9 години
нямам нищо против госпожата но ще ми бъде жалко след време да не я сполети съдбата на Ренета Инджова и тя бе желязната лейди но като свърши мръсната работа и тряснаха вратата Накрая и на улицата искат да я оставят дори и без пенсия може.
39
1
 
15
 
! Отговори
Свети Спиридон преди 9 години
Тая под приемственост сигурно разбира да и пораснат *** като на коч!
38
1
 
12
 
! Отговори
Асеновец преди 9 години
Така е г- жо Бъчварова, трябва да има приемственост. Защо не вземете и Вие да си дадете оставката?
37
1
 
12
 
! Отговори
дърт спец преди 9 години
вижте й погледа-с едното око е кривогледа... доста повратлива личност-такива не са за мвр...мвр е система която може и трябва ад се управлява само със железен юмрук-а рекламодатели и имиджмейкъри...слаба ракия е жената,ще провали и боко...на първо време ще отблъсне и професионалистите...всъщност най-добрите хора от БОП,които бяха в данс,са били назначени от писанчев на щатове в данс и сега след връщането на служба боп в мвр,те няма да се върнат- и не искат-жална му майка на това мвр и на руми..
36
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АнонименДа,бе, защото досегашните много разбират , 50 000 чантаджии и няколко хиляди на улицата, заедно с катаджиите, в държавата куче влачи рейс !
35
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Жена да управлява МВР?Няма лошо!Но защо тази мяукаща и излъчваща инфантилност социоложка?То е съмнително,че вкъщи може да управлява мъжа си,какво остава за силова структура с 50-60хиляди човека? При това със съдружничка, арестувана за търговия с деца...Ама какво се чудим,той Цв.Цв. с потвърдена ефективна присъда прави законите за сектор сигурност,правосъдният министър,изключен от адвокатския съюз,управлява съдебната система, завършилата рабфак Цецка Ц. ръководи законодателството на страната...
34
1
 
3
 
! Отговори
pesimist преди 9 години
До Анонименwseki 6ef e nsdminal niwoto na swoqta kompetentnost koj go kaza kojkojkoj