Двама депутати с наказания, след като почти стигнаха до бой

На Байрактаров се отнема думата, Чуколов е с "порицание"
Обновена: 6 мар 2015 09:26 | 6 мар 2015 09:26, Камелия Цветанова
41
Двама депутати с наказания, след като почти стигнаха до бой
Десислав Чуколов. Снимка: архив, Булфото

Депутатите от ПФ Димитър Байрактаров и от „Атака“ Десислав Чуколов отнесоха наказания, след като вчера стигнаха почти до бой.

На Байрактаров му се отнема думата в пленарна зала, а Чуколов е наказан с „порицание“, обяви председателстващият заседанието на НС Димитър Главчев, който коментира, че според ръководството на парламента поведението на двамата е недопустимо.

Още по темата

Вчера напрежението ескалира в пленарна зала след изказване на Димитър Байрактаров по време на дебата за промени в Закона за отбраната и въоръжените сили на Република България.

Той обяви от парламентарната трибуна, че ще прочете статия от лидера на "Атака“ Волен Сидеров от 1991 г., публикувана във в. „Демокрация“ под заглавие „Да освободим Альоша от наряд“.

Десислав Чуколов обаче се отправи към парламентарната трибуна и го замери с листове хартия, а след това към него се присъединиха и още депутати от партията.

Зам.-председателят на парламентарната група на ПФ Валентин Касабов днес обаче реагира остро на наказанието на съпартиеца си.

„Видно е, че стана практика колчем някой от ПФ вземе думата, срещу него се изправя една групичка, която започва да обижда, да крещи. Тези ексцесии говорят за сваляне на авторитета на Народното събрание и защо наказвате Байрактаров, който по никакъв начин не е обиждал никого“, обърна се той към Главчев.

Той призова ръководството на парламента, когато се стигне до такива ексцесии, да отстраняват от заседание тези, „които нападат и обиждат“.

Чуколов пък му отговори: „Ако спрете да говорите лъжи по наш адрес, ние ще спрем да говорим истини по ваш адрес“.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
2
 
! Отговори
EVROPOL преди 9 години
само Комисията осъдила престъпниците от Арабаконашкия Обир ще оправят България , друго не помага
18
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
няколко коментра липсват , тоа Дасикане Ром модерататора пак ли той
17
2
 
2
 
! Отговори
Волене ОСТАВКА преди 9 години
Волене давай Оставка ВЕДНАГА!!!
16
3
 
3
 
! Отговори
BG преди 9 години
Ха, ха - атакистите, Путин ще ви окъса ушите ако разбере за статията, да знаете :)))) На Жириновски, не в кратака ще му лежите ами и г.... ще му ближте и л... ще му ядете. Я кажете що пишете такива статии бе русофили :))))
15
1
 
4
 
! Отговори
Сидеров преди 9 години
И какво толкова ? Всеки греши. Едно време бях млад и зелен и смятах че демокрацията е велика. После обаче прозрях че диктатурата всъщност е по-добра за обикновения гражданин и се обърнах на 180 градуса. Искам също да благодаря на Чукулов - много вярно куче излезе и яростно ми пази гърба.
14
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А колко по-практично и обществено изгодно беше наказанието на Макаренко (не истинския, един зам.директор го бяхме кръстили така) едно време. Не слушаш, правиш се на интересен и сътворяваш бели - отивай да ринеш сняг по тротоарите около училището.Нямаше да е лошо всичките налитащи на бой и служещи за пример да отидат да се поохладят, а и да свършат нещо на полза роду...
13
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Валери Симеонов много помогна на Волен Сидеров да пробие в политиката. Спомнят си как Атака бе създадена и популяризирана в телевизия СКАТ. Атакистите има да отричат, но това е истината. Ако не беше телевизия СКАТ и господин Симеонов, Волен нямаше да има политическа кариера, още повече партия, та и собствена телевизия и много пари.
12
5
 
7
 
! Отговори
Бай Иван преди 9 години
Атака и Патриотичен фронт трябва да се слеят и новата им формация да се казва Атакуващ фронт за спасение на БСП, ДПС и ГЕРБ.
11
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Затова не гласувам за атакуващите като Атака и Патриотичен фронт. Който гласува за тях, има психични отклонения като тях.
10
7
 
16
 
! Отговори
художника преди 9 години
Чуколов и с`ие освен скандали нищо друго не са сътворили в парламента от 6г. насам.Някой да е чул от тях поне едно смислено изказване от трибуната на НС ?ПАЛЯЧОВЦИ !!!
9
2
 
12
 
! Отговори
СъдебниРеформи преди 9 години
Наказанието дърпане на ушите и след това по един нов автомобил. Вместо да свършат нещо полезно само се щипят по дупетата и цоцат данъкоплатеца. Пълни палячовци!
8
6
 
23
 
! Отговори
политолог преди 9 години
Толкова долен и противен човек не е имало в Българската политика . Да лъжеш бедните хора , че ще им дадеш заплати и пенсии по 1 000 лв. , а същевременно да купуваш на любовницата си апартамент за стотици хиляди лева и да пиеш шампанско по 500 лв. бутилката е престъпление . Защо по телевизия Алфа не разясни Волен за статията в , която громи СССР и хвали САЩ . Волене рано или късно всичко се плаща .
7
0
 
16
 
! Отговори
Kondor преди 9 години
Тетаъра е пълен, само дето народа плаща билета!!!
6
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да освободим Альоша от наряд - прочетох я и съм изумен.Сидеров може да бъде еталон за точност на дефинирането на 180 градуса в политиката.
5
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
удрииииииии.... да се бият ама по-хубаво да се бият....
4
9
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Атака - една от излишните Партии в България , докога бедния и вечно манипулиран българин требва да плаща заплатите на Атака
3
14
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Абе, агитацията в полза на чужда държава, не приятелски настроена към нас,като Русия, не е ли държавна измяна?! Разните там Сидеровци, Чукулини и пр. не подлежат ли на обвинения в прокарване на вражеска пропаганда?
2
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Този на снимката е много лош пример. Като копой е за шефа си. Колко ли му плаща? Такива хора нямат място в парламента. Аз мисля, че няма лошо как и какво сме говорили преди да ни се напомня от време на време. За да си направи публиката изводи какво ни е накарало да променим позицията си и да се обърнем на 180 градуса. Никой не се съмнява какво е това, нали? Ами финикийските знаци.
1
6
 
22
 
! Отговори
-10 преди 9 години
Байрактаров наказан? За какво?