Хората с ниски пенсии - с по 40 лв. отгоре по Великден

Кабинетът одобри обещаните добавки за празника
Обновена: 6 мар 2015 15:40 | 6 мар 2015 15:13,
81
Хората с ниски пенсии - с по 40 лв. отгоре по Великден
Снимка: Dnes.bg

Правителството одобри допълнителен трансфер от 50 млн. лв. по бюджета на държавното обществено осигуряване за 2015 г.

Още по темата
Средствата са за еднократно изплащане на допълнителна сума  към пенсиите за месец април, съобщиха от правителствената пресслужба.

По 40 лв. ще получат хората с пенсии или сбор от пенсии, заедно с добавките и компенсациите към тях, чийто размер за април 2015 г. е до 286 лв. включително.

Това ще обхване пенсионерите с месечни доходи до определената линия на бедност. 

Подобен акт кабинетът прие и в навечерието на Коледните и Новогодишните празници.

Постановлението е одобрено неприсъствено.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


81
Още по темата: Великдендобавки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
0
 
0
 
! Отговори
1 преди 9 години
До синдикалист,дугарю синдикалист,бсп никога не е давала по 40лева,второ започнаха с 50лева,и завършиха с 150лева,а твоите любими комунисти от герб,спомняш ли си по- колко и на кого са давали такива суми.
59
0
 
0
 
! Отговори
РОСЕН преди 9 години
ДА МЕ ИЗВИНЯТ ХОРАТА ,КОИТО СА РАБОТИЛИ ЧЕСТНО И СЕГА СА С НИСКИ ПЕНСИИ,НО 60 % ОТ ТЯХ НЯМАТ И ЕДИН ДЕН ТРУДОВ СТАЖ ,А НАЧАЛНИТЕ ИМ МАЛКИ ПЕНСИИ БЯХА ДАДЕНИ ОТ ЖЕЛЮ И СДС ,ЗА ДА ГЛАСУВАТ ЗА ТЯХ ! ТАКА ,ТЕ СЕ ПРЕВЪРНАХА В ТРУДОВИ ХОРА С НИСКИ ПЕНСИИ И ВЕЧЕ ДВАДЕСЕТ И КУСУР ГОДИНИ ВСЕ НА ТЯХ СЕ НАЧИСЛЯВАТ НЯКАКВИ ДОБАВКИ ! ХОРАТА РАБОТИЛИ ПО 43-45 ГОДИНИ И СЕГА ПОЛУЧАВАТ ПОВЕЧЕ ОТ МИНИМАЛНАТА ПЕНСИЯ !
58
0
 
0
 
! Отговори
кали преди 9 години
Пак поредните далавери !!!
57
2
 
2
 
! Отговори
синдикалист преди 9 години
Другари когато БСП дава по 40 лв. е социално-отговорна партия , а когато ГЕРБ ги дава са ***. Какво да ви каже човек освен , че и тези не ги заслужавате. Вместо да се ядосвате може просто да ги дарите на дом за изоставени деца и готово . Но комунист - социалист кръв повръща но пари не връща .
56
2
 
3
 
! Отговори
Ред Арми преди 9 години
Свещи да си купите с тези по 40лв скапаняци нещастни.
55
1
 
2
 
! Отговори
Анили преди 9 години
Как не ви е срам наглеци проклети... Да вдигнете с по 40 лв пенсиите на хората при положение, че взехте кредит 16 млд кредит? Това ли заслужават майките и бащите ни? Подигравка за годините работа?
54
0
 
1
 
! Отговори
karuca/bg2 konia преди 9 години
bruto 40 bg leva podpravki za Velikden - 20%DDSnetto 32 bg leva ( 15,60 euroima treva na konete za zakuska :)))
53
0
 
3
 
! Отговори
НВ преди 9 години
ДО-57Приятелю заслужава си коментара за тези 40лв. защото тези които са с малки пенсии ,говоря за тези които нямат пълен работен стаж те също получават тези пари .Примерно ,жена на параходчия която на времето си пиеше кафетата и не ходи на работа и сега няма пълен работен стаж .А какво да кажем ние с пълен работен стаж , освен че държавата е майка за едни и мащеха за други.
52
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Едно му се чудя на женерала, с милиарди обрули излъгания и обезверен народ. Мамата му разплака! И едно левче не може да похарчи като хората, ей така като някои, да си палне колата, да вземе една хубава жина до него, да отидат на морето и се радват но живота. На какво се радва женерала, най-вероятно на извадките от сметките му в офшорките и няко банки. И до края на живота си ще е заобиколен от гардове които ще му се хилят като влезе в *** или ако покани някоя девойка да я пипа, друго не може.
51
2
 
5
 
! Отговори
ТИКВАТА ОТ БАНКЯ преди 9 години
АЙДЕ ПЕНСИИТЕ НА 20 ЕВРО БОНУСЧЕТАААААА! А ПА НИЕ ШЕ СИ РАЗДАДЕМЕ ЗА ВЕЛИКДЕНО У ПАРЛАМАТА ПО НЯКОЯ ХИЛЯДАРКА. А ЩЕХ ДА ЗАБРАИМ. ВИЕ ПЕНСИИТЕ ДЕЦАТА ВИ ВНУЦИТЕ ВИ И ПРАВНУЦИТЕ ВИ ЩЕ ПЛАЩАТЕ 16 МИЛИАРДА И ПЛЮС ОЩЕ 11 МИЛИАРДА КАТО БОНУСЧЕ ЛИХВИЧКА. АЙДЕ ДА Е ХАЙРЛИЯЯЯЯЯ. ЧЕСТИТОООООООО ДА ГО ДУАТ БЕДНИТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
50
0
 
1
 
! Отговори
anonimen преди 9 години
aA za horata,koito rabotiat na minimalna zaplata,i sled udrajkite stava 280lv-zashto niama nishto?Zashto v tazi darjava se misli samo za pensioneri,uchiteli i doktori? A,da setih se-drugite sa sirachetata na darjavata.no koi li chete nashite mnenia tuk/DA VARVIA DA PIA EDNA STUDENA VODA
49
11
 
5
 
! Отговори
дам преди 9 години
Ако не бяхте гласували за БСП да ви краде от пенсиите, сега щеше да има повече и за всички ;)
48
2
 
11
 
! Отговори
NOrd преди 9 години
40лв срам!
47
0
 
10
 
! Отговори
Стоянов преди 9 години
До Хм..П.П. ...по КРАДЛИВИТЕ дела ще ги познаем. Впрочем вече започнахме разпознаването им.
46
1
 
7
 
! Отговори
хммм преди 9 години
защо на снимката има 57 лв само не разбрах?
45
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И пак ли "Разделяй и владей!"? Няма за всички пенсионери. Нищо, на гладно мисълта е по-силна!!!
44
3
 
23
 
! Отговори
баба Гица преди 9 години
Аз живея със 7 лв на ден.И не ми излизайте с номера, че щом плащам за интернет,лъжа.това ми се явява най-евтиното развлечение.Плащат ми го децата.Аз безгрижно си харча 7-те лева.Кеф ми за лекарства, кеф ми за храна, кеф ми за обувки, дрехи и ***.На 57 г, с 31 г трудов стаж съм, но никой не наема на работа над 50-годишни.Когато кандидатствам за чистачка, примерно, не ме искат, защото съм имала висше образование.Не било справедливо да заемам мястото на необразован човек.Такива ми ти работи...
43
4
 
15
 
! Отговори
РБ преди 9 години
40 лв е пренебрежимо малка сума,не си заслужава да се коментира!
42
13
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Много са им даже,щом си седят по къщите ,значи са доволни :)) ! Не е луд който яде баницата,луд е който им я дава ! Робско племе !
41
3
 
26
 
! Отговори
Хм.. преди 9 години
От 100 лв. станаха на 40 лв! Но пък изтеглиха 16 млрд. заем, като все още не е известно за какво ще бъдат похарчени, не и вложени!!!пп. по делата им ще ги познаете!