Воеводата Каракачанов захапа Местан за ръкавелите

"Едва ли Местан с ръкавели за 1000 евро ще поведе партизанска война"
13 мар 2015 19:53,
134
Воеводата Каракачанов захапа Местан за ръкавелите
Снимка: архив, Булфото

Лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов настоя, че няма eзик на омразата и нищо ксенофобско в декларацията на Патриотичния фронт, която беше прочетена вчера от Валери Симеонов в парламента.

Той припомни пред bTV, че декларацията е била по повод 30-годишнината от атентата на гара Буново.

В сряда - реч на другия лидер на патриотите Валери Симеонов, в която той говори за атентата в Буново и "циганската престъпност", ядоса председателя на ДПС Лютви Местан и той нарече партията си "новите евреи" на България в XXI век.

"Трябва ли да сложа днес символа - еврейска значка на ревера си, за да придобия конкретен образ в представата ви за ДПС като за новите евреи на България в XXI век?", попита Местан от парламентарната трибуна.

"Г-н Местан може да каже всичко – какви нови евреи са българските турци – кой е лишил българските мюсюлмани от гражданските им права? В края на 30-те години на миналия век в Германия евреите не са имали никакви права", заяви Каракачанов, отхвърляйки тезата на Местан.

По думите му, ДПС, които са главните обидени от декларацията, проявяват двоен стандарт, тъй като са издигнали паметници на извършителите на атентата, обявявайки ги за герои.

По отношение на ромите Каракачанов каза, че трябва да се гледат единствено фактите.

"Факт ли е, че цели региони на страната са поставени от едно тотално напрежение от тази битова престъпност?", попита той.

"ДПС ги използва като евтин гласоподавател", настоя воеводата и допълни, че не приема насериозно заплахите на лидера на ДПС.

"Едва ли някой вярва, че г-н Местан с ръкавели за 1000 евро ще отиде в гората и ще поведе някого в партизанска война. Г-н Местан да бъде така добър да не плаши българското общество", призова той.

"Когато г-н Местан говори за косовски вариант, това е наказуемо по български закони. Това е призив към гражданска война и нарушаване на етническия мир", изтъкна Красимир Каракачанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


134
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
77
2
 
2
 
! Отговори
кк преди 9 години
Ако това г---- не се заяде с някого, как ще се разбере, че съществува.....Той по едно време се заяждаше и с македонците, но се оказа, че в Македония никой не го познава и никой там не му обърна и внимание.А г-на ще го посъветвам първо де се определи в следващите избори за коя партия ще се пришие...
76
2
 
15
 
! Отговори
Случаен преди 9 години
Ако българите гласуват масово, то това няма да е така. Ама нали сме научени под строй, чакаме някой да ни нареди. Е, там е причината. А електората на ДПС е организиран. Затова ще сме на този хал. И затова ще ни управлява ДПС. Гласувайте българи, иначе няма да има оправия.
75
2
 
13
 
! Отговори
правилно! преди 9 години
"Когато г-н Местан говори за косовски вариант, това е наказуемо по български закони. Това е призив към гражданска война и нарушаване на етническия мир",И не само това; много се съмнявам,че Местан и сие ЖАЖДАТ да се зададе господство на ИД; тогава ще бъдат ВЕРНОПОДАНИЦИ, ръкопляскащи и БЕЗУМНО ПРЕДАНИ на "освободителите си"!!!???Двуличието, мълчанието на ДПС,МЕСТАН,ДОГАН по въпросите на "БОЙЦИТЕ" на ИД, на "игрите на ОБЕЗГЛАВЯВАНИЯ" от деца, изповядващи ислям, говорят ЛОШО за ДПС, Местан и всич
74
3
 
7
 
! Отговори
Пич преди 9 години
Наратива си нарицателен ДПС-арски гьонсуратлЪ
73
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Политика на гърба на другите
72
23
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Русенския македонец така и не проумя, че каквото каже ДПС-това е било и ще бъде, елементарна аритметика е. ДПС е с твърд и постоянен електорат, а не сбирщина от партийки заедно с каруцаря си. А с времето цифрите все повече ще растат, колкото да не им се иска и стиска.
71
26
 
9
 
! Отговори
Rado преди 9 години
На Местан винаги бих повярвал, но на тия псевдопатриоти, които заради мазното кокалче и майчиното си млекце продадоха-никога.
70
1
 
8
 
! Отговори
hasan aga преди 9 години
До ALOOsto puskate dps vav vlasta stosto ne glasuvat bulgarite stoako glasuvat bulgarite pune 70% dps nema da vleze viv vlasta nema da ima mesto niklade tugava ste vidyat talibanite sami ste se trtepatv nay skoro vreme te ste predizvikat novi predsrochni izbori DPS VAN OT VLASTTA 99% DEPESARITE SA PRUST NAROD NE ZNAYAT ZA KVU GLASUVAT DOGAN ZAPOVYADVA
69
23
 
9
 
! Отговори
ТОЗИ преди 9 години
ТОЗИ ДЕБЕЛАК НЕ СЕ ЛИ СРАМУВА ДА ИЗЛИЗА НЕПРЕКЪСНАТО НА ТРИБУНАТА В ПАРЛАМЕНТА И ДА ГОВОРИ ГЛУПОСТИ ДА СЕ ПРАВИ НА "ГОЛЯМ"ЗАМ.ПРЕДСЕДАТЕЛ ЗА НЕГО СА ГЛАСУВАЛИ НАЙ-МАЛКО 1000 ДУШИ ОБЩО В ЦЯЛАТА СТРАНА И АКО НЕ БЕШЕ ПФ НЯМАШЕ ДА ВИДИ ПАРЛАМЕНТ ТО И ПФ ВЕЧЕ НАМА ДА ВИДЯТ ПАРЛАМЕНТ КОЛКО ГОДИНИ ПО СКАТ ВСЯКА ВЕЧЕР ОПЛЮВАХА БОРИСОВ И ГЕРБ ИЗЛЪГАХА ИЗБИРАТЕЛИТЕ СИ
68
21
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Македонския гражданин Каракачанов
67
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Хората са под снега а те чрез Манипулация се мъчат да заместят Бедственото пложение с некви ТРИКОВЕ
66
0
 
4
 
! Отговори
do 91 преди 9 години
Cheti i nauchi istoriata dragi...ako samo baha ali sra....li.tebe namache da te ima......
65
2
 
7
 
! Отговори
PROST SELQNINN преди 9 години
DEPUTAT4ETA VZEMAITE SE V RACE ILI AKO NE MOJETE DA VKARAME OT 4UJBINAA 4E DA NA OPRAVQT PISNNA NI
64
7
 
33
 
! Отговори
бай иван преди 9 години
Знам как балканския полуостров е изглеждала по време на турското робство и преди това.И знам как турците са съсипали всичко градено с години. За сведение византийците основават магнаурската школа 5век, по времето на княз Борис е имало училища, а 900г. по-късно имаме само килийни училища.
63
9
 
10
 
! Отговори
до 65 преди 9 години
Българите ставаме много защото по време на турското робство християни почти не са взимани за войните които османците водят в Европа.
62
5
 
30
 
! Отговори
Гражданин преди 9 години
Браво,г-н Каракачанов! Само така! Нещо повече - да се забрани неконституционната партия ДПС и се преустанови веднаж-завинаги нейната анти-българска политика!А *** като бившият сливен ски кмет Янко Янков се подмазват на ДПС и ги величаят,че били много ценни за България ?! Цен-ни са за такива като Янков,които БКП / тогава / изхвърли от редиците си...България за българите! Хора с небългарско съзнание нямат място у нас !!!
61
5
 
30
 
! Отговори
2013 преди 9 години
Гледам тука доста турци хвалят колко добре било в Османската империя, *** защо всички балкански народи празнуват освобождаването си от тях? Всички ли са толкова заблудени, та не разбират какви блага им е донесла тая назадничава азиатска империя, или турците нещо се самозаблуждават за ролята си?
60
7
 
6
 
! Отговори
турчин преди 9 години
играчка плачка
59
3
 
7
 
! Отговори
дамдум преди 9 години
До Анонимен 78Чета коментарите ти и те са да кажем обективни но на моменти не обосновани и не подкрепени с факти защото няма такива историята не е точна наука математика а истина която се предава субективно.За националните герои да те са измислени от Комунистите.Но я ми кажи защо след като османците са били проспериращи са изпаднали и защо Ататюрк е национален герой на Турция.Той е бил военно аташе в България влюбен в Българка и е съсдал Турция помодел на .......?
58
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Rasisama e zabranen v cqla europa! Za tui kato vi se istrivat komentarite, ne se sardete na moderatora, a se saglasete s tova che narushavate zakona, dragi mi karakachanovci i atakisti podkupni!