Миков обеща: Ще се борим срещу "биткаджийския" стил

В Ботевград гръмна първата пушка на ГЕРБ за местните избори!
Обновена: 26 мар 2015 21:12 | 26 мар 2015 21:03, Анисия Иванова
20
Миков обеща: Ще се борим срещу "биткаджийския" стил
Снимка, архив Булфото

Лидерът на БСП Михаил Миков заявява, че в Ботевград гръмна първата пушка на кампанията на ГЕРБ за местните избори. В профила си в соцалната мрежа Facebook той коментира днешния инцидент в града, при който общинският съветник от БСП Христо Якимов е бил нападнат и душен от местен бизнесмен, съобщиха от пресцентъра на БСП.

"Ако започват с физическо насилие и публично унижение още отсега, как ще изглежда България наесен - в разгара на предизборната кампания?", пита лидерът на столетницата.

Още по темата

От пресцентъра припомнят, че причина за нападението е, че Якимов е изнесъл факти за злоупотреби при възлагане на обществени поръчки за строителство в общината. "Няма да ни  уплашат по този начин, защото сме решени да се борим срещу корупционния модел във властта, срещу "биткаджийския" стил на управление - и в Ботевград, и в цяла България", е посочил Миков.

"Приемете коментара ми за тази грозна сцена не като политическа декларация, а като нормална реакция на гражданин, на когото му е омръзнало да бъде поучаван за върховенството на закона, докато постоянно научава за неговото погазване и за насилие над онези, които се опитват реално да го защитят, а не само да го обещават. Надявам се, че чуждите посланици и в този случай ще реагират активно за защита на върховенството на закона. Защото избирателността в реакциите за защита на законността в крайна сметка подкопава усилията за извоюването й", пише Миков.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
1
 
! Отговори
ЕЙ преди 9 години
ЕЙ ,ЗАТОВА ИСКАТЕ НА 70години ДА СЕ ПЕНСИОНИРАТ ХОРАТА..ЗА ДА МОГАТ АБОНАТИТЕ НА ХРАНИЛКАТА ДА ПЛЮСКАТ.
14
0
 
3
 
! Отговори
Дръндер преди 9 години
До Анонимен 15Заради такива като тебе дето са ги пуснали от четвърти километър сме на това дередже! Ако се абстрахираме от всичко останало, че Миков се възползва и прочее, истината е че мутрите завладяха сържавата ни и сега вилнеят, и това е поредния пример. И нека те коригирам, Бойко не е пожарникар отдавна, ако беше пожарникар по душа нямаше да прави тези простотии, той е мутра! А аз за мутри не гласувам не че ще гласувам и за БСП!
13
0
 
1
 
! Отговори
TPE3BEH преди 9 години
За разлика от съргея, миков не ми е толкова отвратителен, даже мога да кажа леко симпатичен :) Като го чуя да говори по-дълго от 2 изречения особенно :DНе споделям идеалите и морала на хората от БйеСйеПйе, но в този случай миков е прав. Аз съм от там и положението е СТРАШНО!!! Кмета георгиев ако бъде преизбран за 4-ти мандат градът ще загине.И миков да не се прави на ощипана мома, когато кмета откриваше спортната зала беше там, даже до бат'Бойко и си говореха приятелски и си се майтапиха.
12
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бойко - пожарникарСтанишев - хомосексуалистМиков - пияницаИзбирам да гласувам за пожарникара, това поне е мъжкарска работа.
11
2
 
2
 
! Отговори
Шоп преди 9 години
Мише, стига с тая водка бе, почини си...
10
1
 
2
 
! Отговори
Иво преди 9 години
Наздраве, другарю Миков, пак си почнал отрано с ракията ;)То не остана кой да гласува за вас бе, вашата клонирана партия ДПС ще ви изпревари, но какво от това, нали сте от едно семейство ;)
9
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До ПРОФЕСОР - пийте уиски с уед!!!!:)))от "витаголд"
8
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Миков, вий не сте за душене, вие сте за убиване, колективно.
7
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
prav si dr.mikov niama demokrazia i varhovenstvo na zakona v balgaria.
6
1
 
1
 
! Отговори
www преди 9 години
Емемейкайте се срещу каратето, Мичони. Така е по-ефективно ;)
5
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
мико .мико изтървал си всички влакове вече с др.станишев .пълен провал
4
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Другарю Миков народа е с вас , до пълна победа на изборите
3
8
 
13
 
! Отговори
Соц преди 9 години
Др. Миков да ви кажа доста смислено говори ако човек се заслуша и абстрахира от негативите които носи партията БСП
2
4
 
20
 
! Отговори
ПРОФЕСОР преди 9 години
За здравето на др. Миков пийте уиски с уед!!!!:)))
1
7
 
20
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 9 години
Порошенко и Коломойски са като Борисов и Местан !И двамата слугуват на Световния елит навън, но не могат да поделят баницата вътре !А, народите им страдат.