ГЕРБ се готви да спечели в Пловдив от раз

Кандидатурата на Иван Тотев е безапелационна
27 мар 2015 20:23, Александър Попов
110
ГЕРБ се готви да спечели в Пловдив от раз
Снимка: Булфото, архив

До два месеца предстои да започне процедура за номинациите на общински съветници и кметове за предстоящите местни избори. Това каза в Пловдив заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов.

Той заяви, че за Пловдив кандидатурата на сегашния кмет Иван Тотев е безапелационна.

В Пловдив трябва да спечелим на първи тур, като по този начин ще спестим време на администрацията да работи за
развитието на града, коментира Цветанов.

Той уточни, че ГЕРБ ще се бори на първо място да повтори успехите си и после да надгражда. Цветанов припомни, че в момента кметове на ГЕРБ има в 94 общини, от които в 14 областни градове. Очакванията му за предстоящите избори са да спечелят в над 100 общини и в между 16 и 20 областни центрове.
 
От 1601 общински съветници в страната се надяват броят им през следващия мандат да надхвърли 1700.

Цветанов прогнозира, че най-оспорвана кампанията ще бъде в Кърджали, Разград, Шумен, както и в Северозападна България.

Цветан Цветанов, Менда Стоянова и евродепутатът Андрей Ковачев откриха тази вечер в Пловдив Европейски информационен център на членовете на Европейския парламент от ГЕРБ/ЕНП. Целта е чрез този офис Европейският парламент да бъде по-близо до пловдивчани, като офисът се превърне в мястото, където жителите на града да могат да получават актуална информация за дейността на българските евродепутати от ГЕРБ, каза Ковачев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


110
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Моят глас отива за ПФ.
57
5
 
14
 
! Отговори
видинчанин преди 9 години
Който мисли да гласува за БСП дано БСП да му пробута за кмет Герго Гергов-дето беше на Видин кмет.Тогава ще има да види кон боб яде ли!Ако искате градовете ви да заприличат на Видин гласуваите за БСП!
56
4
 
16
 
! Отговори
безпартиен преди 9 години
Откато Станишев разцелува Местан на площада не остана за други да се гласува освен за ГЕРБ.От това се отвратиха и старите комунисти,та камо ли ние безпартийните.Втората ни възможност е ПФ.Ще видим и кой какви кандидати ще издигне-все пак изборите са за кметове.
55
1
 
19
 
! Отговори
Shark преди 9 години
До вот за курбан. Възможно е, не се учудвам. Аз обаче помня, както и много други хора, как Тотев стана кмет. Вечерта на изборите до късно изборните резултати бяха в полза на Славчо Атанасов, а сутринта се събудихме с победител Иван Тотев. Как стана това??? /въпроса ми е риторичен, цял Пловдив знае отговора, а и не само Пловдив!!/
54
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Абсолютен престъпник!На коленееее!!!!!
53
0
 
18
 
! Отговори
до 76 преди 9 години
Абсолютно прав си!За това и на миналите избори врещяха срещу ДПС,да вдигнат процента на участие!И леваците се вързаха!Интересно,сега какво ще измислят!?
52
0
 
18
 
! Отговори
CCCP преди 9 години
Ah ti malko mishlenceeeee....hubav si ti ama e glupav naroda,,,stana oligarh na garba na bednite...ama te sa si vinovni..
51
5
 
18
 
! Отговори
titoti преди 9 години
Скъпи другари и другарки, не забравяйте, че БЪЛГАРСКАТА КОМУНИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ винаги се е грижила за своите ПРАВОИМАЩИ. Нашите далновидни стратези са трасирали пътя към НАШЕТО щастие. Спокойно.Да живее вечно БКП. ТЯ ще пребъде във всичките си разновидностти.
50
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Те с мошеничества печелят всички избори. Имаше клип във фейса, как са подкупени комисиите и тъпчат стотици бюлетини в урните за тях, когато няма гласуващи в помещението. За това не ходя да гласувам..това са избори с предизвестен край. Власт не се дава, а се взема и от нас зависи всичко. Никакво гласуване, падане на избирателната активност до около 10% и тогава да видим дали цивилизоване Европа ще признае изборите в България.
49
2
 
27
 
! Отговори
Shark преди 9 години
Иван Тотев ще спечели в Пловдив кога цъфнат налъмите. Още по-малко пък от раз. Цял Пловдив чака кога мамин Тотю ще си иде, тея разправят че бил белапелационен. Хубаво, тъкмо разочарованието ще е по-голямо, вярвайте си.
48
11
 
15
 
! Отговори
съкмайдик преди 9 години
Хубаво е Тотевото колело! Шофьорите са негодни.
47
2
 
33
 
! Отговори
от Пловдив преди 9 години
От раз,но на куково лято.
46
2
 
40
 
! Отговори
САВ преди 9 години
Ех ,колко ще му отива раираният костюм!
45
1
 
37
 
! Отговори
избирател преди 9 години
Съвет да не ходим на избори ли, дава този от снимката ???
44
3
 
40
 
! Отговори
пв 2015 дк преди 9 години
В Пловдив Тотев ще загуби! Помнете!
43
16
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не съм от Пловдив,но само проверих в нета и се оказва,че гласовете от Столиново е спечелил Славчо Атанасов с подкрепата на човека съсипал Панаира-червения олигарх Гергов.Така че малко по-сериозно,тия опорни точки ви е спуснал накой *** и е видно.
42
4
 
43
 
! Отговори
ДАНО... преди 9 години
ДАНО ДО ИЗБОРИТЕ ДА ГО ВКАРАТ В ЗАТВОРА ДА НЕ МУ ГЛЕДАМЕ ФИЗИОНОМИЯТА АКО ИМАМЕ ПРАВОСЪДИЕ ОТДАВНА ТРЯБВАШЕ ДА СТАНЕ ТОВА КАК МИСЛИТЕ???????
41
2
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Е как няма да е от раз? То Тотев го има на 10 клипа в тубата как прави предишните избори...
40
3
 
52
 
! Отговори
Горо преди 9 години
Гаврата продължава - осъден ефективно престъпник ходи по улиците, че и избори прави! ТОВА ГО ИМА САМО В ДЪРЖАВАТА КЕНЕФАРИЯ!
39
4
 
42
 
! Отговори
морски преди 9 години
ОСТАВКА!