Сидеров с призив: Да спрем ученията със САЩ!

"България ще бъде въвлечена плътно във военни действия"
Обновена: 27 мар 2015 14:16 | 27 мар 2015 12:48,
216
Сидеров с призив: Да спрем ученията със САЩ!
Волен Сидеров. Снимка: БТА

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров призова съвместните учения със САЩ на наша територия да бъдат прекратени, докато се разреши украинската криза. Според шефа на националистите това е единственият верен ход на властта в момента.

Още по темата
В декларация от парламентарната трибуна Сидеров отново обяви, че България е на фронтовата линия на конфликта.

Той припомни, че преди дни американският конгрес прие резолюция по искане на президента Обама за снабдяване на Украйна с оръжие. "Това означава че, ще има ответни действия от страна на Русия и че България ще бъде въвлечена плътно във военни действия", предупреди шефът на националистите.

Пред депутатите Сидеров припомни, че в момента в Черно море има кораби на САЩ. Той обясни и че пистата в Безмер се удължавала, за да могат от там да излитат американски изтребители, а в Горна Малина се открива команден център на НАТО.

В същото време в страната се провеждали 22 съвместни подготовки и военни учения между България и САЩ, което било безпрецедентен брой.

"Това означава, че България наистина е на фронтовата линия. Прекратете съвместните учения, докато не се разреши украинският въпрос“, призова Сидеров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


216
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
135
0
 
1
 
! Отговори
кали преди 9 години
Ако не беше Волен държавата загива !!! Браво на Волен !!! Истински българин !!!
134
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Джуджето пак е в шизофренична криза!
133
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Сидер ага ,платен фес и русофилистик,*** продаваща гъ*а си за евро -тази дърта политичека *** -тръгнал *** да дава съвети за външна политика
132
2
 
2
 
! Отговори
Бял Белев преди 9 години
Сидеров е доста бял и без бенки. Как е възможно? Белите имат бенки. Или не ходи на плаж, или не е толкова бял. Има малко боичка явно. Кой си, къде си?
131
9
 
6
 
! Отговори
красимир илиев преди 9 години
До АнонименСидеров лай лай Защото путин ще си вземе парите Тази *** как може да се нарече българин
130
15
 
7
 
! Отговори
Поляк преди 9 години
След като руснаците свалиха самолета с цялото полско правителство, което отиваше на поклонение на изкланата от руснаци полска интелигенция в Катинската гора ... вече никой не вярва на жалките руски пияндета. Пияндури и убийци - това са руснаците!
129
16
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тоя отдавна трябваше да е извън парламента!
128
12
 
7
 
! Отговори
Иво преди 9 години
Перхидроления хамалюлю пак иска да изпъкне. Да ги спре, ако е голям ербап!Джуджевиден путинопоклонник.Пияните руснци също правят учени, нека да отива да ги гледа ;)
127
2
 
1
 
! Отговори
антиЕС преди 9 години
до Антиусс една дума- казва се индукция
126
15
 
6
 
! Отговори
перхидролен незабеле преди 9 години
Сидеров-*** и упорит. Не си фактор в България.А и в Европа на всякъде му заключват вратите.
125
5
 
16
 
! Отговори
Антиус преди 9 години
Тук явно се е наложил манталитета на тълпата. Един нарича Волен луд,още 20 му припяват без никакви аргументи. Слепи ли сте бе офце заспали,тук залога е голям,или сащ с техния нов световен ред на финансово робство за народите и облага на шепа хора,или Русия с Китай и Азия като двигатели на по-справедлив икономически ред.Четете нета и се ограмотявайте,за последните 15 г социалната политика на Русия стремитенло се е покачила,оттам и огромната поддръжка за Путин.Рашките не са онова което беше преди.
124
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
спокойствие ми дава факта , че България е единствената страна през Втората Световна война , която почва войната с едни съюзници , а завършва войната от другата страна , като се бие с свойте бивши съюзници . Муаааааааааа
123
2
 
13
 
! Отговори
цирк преди 9 години
Сидеров, по спокойно! и в двете световни войни сме били на страната на губещите. Но сега при ТСВ ще останем само географско понятие.
122
25
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
явно руската дипломация много е закъсала, щом разчита на СидерУглу
121
7
 
23
 
! Отговори
До 138 преди 9 години
Кои сте тези Вие дето ще правите това или онова?Да не сте червейчетата, щедро подхранвани от ГЕРБ и USA посолството, управлявани от Деформаторския блок, по време на големия цирк и драпането за власт срещу Орешарски?Може и да ви дадат някой лев да направите поредните идиотщини, но не вярвам дори и менторите ви чак до такава налудност да стигнат, като тази, която демонстрираш тук...
120
25
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ДА ПРИБЕРЕМ ИБРИКА-БОЛЕН....... В СОЦ-*** "НА ТЪМНО, СИБИРСКИ ХЛАД И НА СПОКОЙСТВИЕ"...! Слънцето и чистия ЕВРОПЕЙСКИ въздух.....му се отразяват зле!Малко да се затопли ...и почва да се насира публично!
119
27
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да освободим Альоша от наряд....и сложим чучелото Сидеров да плаши гаргите !
118
32
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Приберете Пациента в Изолатора !
117
26
 
19
 
! Отговори
патриот преди 9 години
Защо се изказва човек по военни въпроси който е изкръшкал от казарма и не се е клел във вярност към Родината.А вече е и към криминалния контингент на България+измяна.
116
20
 
14
 
! Отговори
ники преди 9 години
До антиЕСИ какво последователно има в този ненормалник? 91ва година зове да изпратим Альоша в пенсия и приветсва американците, днес ми тръгнал да прави точно обратното?!?!?!?!?!?!?