От Кирчо Киров, през кърмата, та до КТБ

Вижте днешните откровения на премиера Бойко Борисов
Обновена: 31 мар 2015 14:20 | 31 мар 2015 14:08,
47

Премиерът Бойко Борисов потвърди, че миналия юни се е срещал с Цветан Василев. Срещата им била след настойчива молба от страна на банкера, и се осъществила в дома на Борисов в Банкя, по-скоро в гаража.

Още по темата
След като даде показания по делото срещу бившия шеф на разузнаването Кирчо Киров, премиерът коментира още, че на тази среща Цветан Василев му се е извинил заради организираното присъствие пред дома му, което продължило близо година.

На молбата да коментира интервюто на Цветан Василев за КТБ, премиерът започна с думите: "Аз понеже имам големи гърди, мене само за кърменето в мола никой не ме е питал".

Впоследствие Борисов разясни пред медиите как е научил, че дружествата на Василев се продават за 1 евро.

Гледайте още видео материали от "България" на bgonair.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
0
 
2
 
! Отговори
до по-долу пишещите, преди 9 години
първо да ви светна с пяна на уста говори вашия непрокопсаник ,който ни го натресохте пак за премиер ,и второ елдата е много здравословна храна и скъпа така,че с удоволствие я хапвам,но не при Путин за голямо съжаление защото Путин ми харесва,та бокич да те питам ти мислиш ,че само твоите малограмотни избиратели те гледат,когато не успея да преместя канала ти слушам тъпотиите ,ей момченце *** в гроба се обръща като те гледа какви ги плещиш ,засрами се ,осъзнай се ,ама къде в твоята чутура съ
37
2
 
4
 
! Отговори
ДАМУ СЕ НЕ ВИДИ преди 9 години
БОКО Е БОЛЕН МОЗЪК. В ТОВА ВЕЧЕ НИКОЙ НЕ СЪМНЯВА. МНОГО МИ Е ТРУДНО ДА ГО ГЛЕДАМ И ПРИ ИЗКЛЮЧЕН ОТ ЗВУК ТЕЛЕВИЗОР, А АКО СЛУЧАЙНО ГО ЧУЯ, МИ СТАВА ТОЛКОВА МЪЧНО И СРАМНО, ЧЕ ЖИВЕЯ В СТРАНА С ПРЕМИЕР БИВШ ПОЖАРНИКАР, ПАРТИЕЦ ОТ БКП,ОТРЕКЪЛ СЕ ОТ УБЕЖДЕНИЯТА СИ/СЪЩО КАТО "ПРЕКРАСНИЯ" ПРЕЗИДЕНТ ПЛАТЕН КОМСОМОЛЕЦ/, НАГЛА, АЛЧНА И ПРОСТА МУТРА. НО ПРИ НАРОД ОВЦА, КАКЪВ ДА Е ПРЕМИЕРА, ОСВЕН ВЕЧНО ГЛАДЕН ВЪЛК
36
1
 
9
 
! Отговори
Дръндер преди 9 години
До избирател-безпартиен 35Аз гласувах ва РФ и сега съжалявам! Но тиквун си е *** и ти дето се правиш на недоразбрал безпартиен няма да промениш това! Тоя *** сега се изгаври и с майките кърмачки! Това *** наистина е срам за страната ни! А печели не само защото БСП са слаби а защото също като по времето на Тодор Живков няма алтернатива и много *** като теб гласуват за него! Ето това е!
35
0
 
8
 
! Отговори
ПОНЕЖЕОБАЧЕЗАЩОТО преди 9 години
"Аз понеже имам големи гърди, мене само за кърменето в мола никой не ме е питал."Защо, само тези с малки гърди ли питат?
34
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Божеееее тоя ще ме разплаче ...........А ти като плащаше цяла година на раноблудните и некрасивите да тормозят всеки ден софиянци може така ли !?!?
33
13
 
6
 
! Отговори
избирател-безпартиен преди 9 години
Колко са жалки червените ***. Само обиждат и псуват като *** . Такъв бил тиквун онакъв бил и т.н. Само , че Борисов на всички избори побеждава , а БСП се смъкна на 10 % подкрепа . Това ако не е безсилие здраве му кажи .
32
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Значи Василев първо бил организирал едногодишно "бдение" пред дома на Борисов, после го загризала съвестта и му отишъл на крака за да му се "извини"... в гаража. После пак съвестта му изчезнала и обрал КТБ... АХАХААХАХАХАХБойко, просто кажи защо фалирахте КТБ и струваше ли си всичко това, само за да се върнеш на власт?
31
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Интересно как все Тиквето е в прокуратурата да дава показания за разни убийства, незаконни подслушвания, фалити на банки, а по-интересното е как все се оказва, че се е срещал с въпросните лица преди извършването на престъпленията.
30
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
винету е майстор на късия разказ
29
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Сега разбирам какво значи тъпотата да е безкрайна като Вселината. Урок по тъпота редовно ни дава Рапона. И около него десетина псевдожурналя го гледат с възхита?!? Тогава не се сърдете когато на вас гледат като хора втора ръка в странство и ви третират като маймуни. Благодарете му но от сърце.
28
0
 
3
 
! Отговори
Elica преди 9 години
Кой плаща екскурзията на ВСС в Щатите - planbe.bg/до-вашингтон-и-назад -
27
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 26 АнонименДа бе да. Поголяма част от политиците са блажили от КТБ как пък реши, че ББ не е като по негово време се разрастна този цирей и той лично беше политически чадър на КОЙ
26
1
 
7
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
иво,говориш като пожарникар ,нали. Иначе ,като Гл.секретар и М-р Председател , направо си е гола работа.Не , че харесвам някой т останалите.Нищо по добро от тях.За съжаление.
25
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Кърменето и големи гърди, е като Тиква и мозък, надаш се заради обема да има, ама за съжаление понякога, като в наши случай...........нема никой - с една дума зрителна измама!!
24
23
 
3
 
! Отговори
Иво преди 9 години
Отивайте в Русия, ***, Путин ще ви храни с евтина каша от елда и овес :)))Ако имаше по-кадърен от Бойко защо не го видяхме, къде се крие?Защо само при Бойко се строи?
23
1
 
22
 
! Отговори
Ени преди 9 години
Хора, аз почнах да се отчайвам. В какъв *** сериал живеем? Тия управляващи в Бермудския триъгълник на властта да не им ампутират мозъка? Срам, срам от тази тъпотия в държавата.Боже, пази България!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
22
24
 
7
 
! Отговори
Ivo преди 9 години
Бойко е железен, надсмива се над опонентите си, които освен с *** игра, не могат да му се опрат.А троловете съскат с пяна на уста - на това най-се радвам :)))
21
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
и се осъществила в дома на Борисов в Банкя, по-скоро в гаража.--------хахапо-скоро, най-скоро
20
2
 
25
 
! Отговори
магив преди 9 години
За сетен път се убеждавам,че народа е напълно изтрещял.По големи *** както сега при Борисов не е имало и при Костов.
19
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
*** народ = Изпърдяна държаваКойто иска да се гордее че е българин.Аз се срамувам.