Масларова сигурна: Няма от какво да се срамувам!

Критиките за тоалетите ми бяха жълт пиар, смята бившият министър
Обновена: 5 апр 2015 10:14 | 5 апр 2015 10:14,
58
Масларова сигурна: Няма от какво да се срамувам!
Емилия Масларова Снимка: архив, Булфото

Нямам от какво да се срамувам в своята работа – никога не са се повишавали доходите, както по мое време; не са получавали майките толкова, колкото по мое време, заяви бившият социален министър Емилия Масларова в  „Тази неделя” по bTV.

Тя определи като позитивни доста от нещата, които прави вицепремиерът и социален министър Ивайло Калфин. "Много от нещата са бленувани и разработени в програмата на социалистическата партия”, коментира ексминистърът.

Според Масларова социалният министър винаги е опозиционерът в правителството и „всяко едно непреодоляно препятствие е провал”.

„Може би ще ви учуди, но сега се чувствам малко реабилитирана във връзка с новите предложения на министър Калфин за социалното подпомагане и за раждането на деца от деца”, отбеляза тя. По думите й през 2005 г. – 2006 г. заедно с тогавашния здравен министър Радослав Гайдарски са отворили темата, но тогава обществото не било готово и реакцията била: „Това са традиции, това е дискриминация на ромския етнос”.

Според нея в момента консенсусът за пенсионната реформа е възможен, но освен това не бива с нея да се правят опити за решаването на всички проблеми на държавата. „Не може с ниски доходи, с малко заети, с ниски осигуровки да имаме пенсионна реформа и да искаме високи пенсии”, категорична е Масларова.

Тя се обяви за поне 10-годишно замразяване на пенсионната възраст и решение дали ще се набляга на нея, или на осигурителния принос.

По време на последното си участие във властта тя беше критикувана заради тоалетите си, които според някои не са подходящи за министър, който се грижи за бедните. „Това беше преекспонирано, беше жълт пиар. Това, че аз се старая да изглеждам добре, не означава, че това е скъпо и е разточително”, подчерта Масларова.

„Аз и сега плача, когато видя дете в тежка ситуация или видя дом, в който има деца или възрастни хора”, сподели още бившият социален министър.

Емилия Масларова не мисли за връщане в голямата политика и вече е в пенсия. Бившият министър на труда получава максималния размер, като при липса на таван би вземала и повече – осигурявала се е на висок доход.

Тя все още е подсъдима по дело за злоупотреби, но е уверена в невинността си.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
0
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
Плаче ,реве и къса арамнито за по десет бона като види бедно дете и беден старц.Червена кирва.
44
0
 
2
 
! Отговори
това червено кюфте преди 5 години
Идете вижте хотелчето и за 100 милиона в Павел баня.Един от хотелите и.Идете червени бабки и си вземете стая при нея за 180 лв. преспивка.И тия пари са натрупани и крадени от хубавото време за което ви лъжат че било хубаво.Хубаво ама за тях.И пак гласувайте за червените борци с капитализма.
43
0
 
2
 
! Отговори
софиянец преди 5 години
Бе то комунист срама има ли?!!!!!!!Костюмчета на Армани а поверените и пенсионери без хляб и лекарства.За да дадеш за едно костюмче 10 000 лева- а познайте колко е срамежлива .Е от тия не можеме да пекнем,
42
0
 
2
 
! Отговори
ne viarvasht na salz преди 9 години
shtom plache katovidi deca v domove izostaveni,da varne otkradnatite milioni,i da gi dade za tezi siraci i stari hora.Da,ama ne.
41
1
 
7
 
! Отговори
Валентин преди 9 години
Съвсем ясно е, че сигурността е от връзката с ДС. Знае, че съда е купен и няма кой да я пипне. В това отношение яко се поддържат всички и затова сме на това дередже. Станаха милионери и са подсигурили внуци и правнуци. Целта е да минава време и всичко да бъде забравено и потулено. НЕ ТРЯБВА ДА ИМА ДАВНОСТ ЗА ТЕЗИ ИЗМАМНИЦИ.
40
0
 
6
 
! Отговори
ФАШИСТ преди 9 години
*** *** - не комунист
39
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Напротив!Има за какво и това го казваме ние,"вашият електорат".Лошото е че сте дебелокожи като тапири и не се срамувате.А ви плащахме, но вие ни ограбвахате!
38
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
DO TEO/ za kokoshka nyama proshka-za milioni nyama zakoni.
37
0
 
20
 
! Отговори
teo преди 9 години
НАГЛАТА МАЗНА МАСЛАРОВА Е МНОГО ЩАСТЛИВА, ЧЕ ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ ЗАМАЗА КРАЖБИТЕ Й В СТАРА ЗАГОРА, СТАРОЗАГОРСКИТЕ МИНЕРАЛНИ БАНИ И ОЩЕ ... Никой не каза какво стана с нейните закононарушения. КОГА ЩЕ БЪДЕ ОСЪДЕН ПРОКУРОР ИЛИ СЪДИЯ В БЪЛГАРИЯ, КАКТО В РУМЪНИЯ ??? А ПОСЛЕ И ПОЛИТИК, КАТО МАСЛАРОВА? БЪЛГАРИ ????
36
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Защо БСП издигна Бойко Борисов? Само за това Масларова,Белене те зове....
35
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 41Е как да стане тази работа та ако почне такова мероприятие то Боко пръв ще е в затвора и то доживотно :))
34
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Че от какво да се срамува !?!? Та при депутатите да крадеш,мачкаш,лъжеш и мамиш и да живееш на гърба на народа си е съвсем нормално ,от какво има да се срамува!! Народа трябва да се срамува,че е толкова *** и дава да го доят и стрижат,разни тарикати вече 25 години !!
33
0
 
8
 
! Отговори
морска мутра преди 9 години
Стига сте се подигравали с г-жа Маслена , сега ще ни намери от раз хиляди пенсионери да ни напълнят хотелите, ама на държавна издръжка и да са стари ***.
32
0
 
9
 
! Отговори
Шаран -БГ преди 9 години
Мислим си ние ,че гжата намаза дебелата филия с дебел пласт масло и отгоре с мед, ама не е така. Тя е убедена в невинността си.........!
31
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ама как ще се срамуваш, бе госпожа? Ти това чувство познаваш ли го? Докато беше министър що сълзи проля за бедните, сигурна съм, че и до сега плачеш. Плачеш, защото и ти си бедна и знаеш как се преживява почти без пари. Няма ли къде да се скриете, *** мръсни. Повдига ми се от вас. Вашата наглост край няма.
30
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
тя и сега плачела кято видела дете в инвалид,количка,,,,На кой са му припекли твойте театрални сълзи, вместо да се контиш със скъпарски тоалети да беше подала поне 20 лв на това дете, И никакъв жълт пиар не е имало с/у теб,ти като не се сещаше то цялата страна те гледаше и скъпарските ти тоалети и бижута,
29
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тази мазница дала САМО на Плювналиев лиценз да изнася работна ръка за Германия. И мухъла наемал български турци за 2 000 ДМ но им плащал по 500. Така захлебил подлеца. Как да я осъдат тогава???
28
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Това животно си е поръчало розово Бентли!?!? От какво да се срамува, не е черно нали?
27
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тази крадла само 11 милиона ли отмъкна! Пак малко си е взела другите управници крадат по повече. А за дранголника ще му дойде времето и български министри и председатели ще влизат...щом мечката играе у комшиите румънци и нашия ред ще дойде.....Бог си знае работата
26
0
 
9
 
! Отговори
ot blitz преди 9 години
Според ООН домашния секс убива проституцията!Според вас проституцията убива ли обществото, като страничния продук е умъртвени млади момичета и безброй съсипани съдби и драми?Вземете под внимание, че *** не се става доброволно! Има схеми за въвличане със специални наркотици, с бой, с изнудване, с бедност, с отвличане, с заплахи и тн.Също според ООН над 50 000 млади момичета в България са прилъгани и разработени за *** още от училище преди да навършат 15г. После са продадени