ГЕРБ била единствената партия с реален политически живот

Ще участваме самостоятелно на изборите, заяви Цветанов
18 апр 2015 17:52, Александър Попов
137
ГЕРБ била единствената партия с реален политически живот
Снимка: Булфото, архив

ГЕРБ, както винаги досега, ще участва самостоятелно със свои кандидатури на предстоящия местен вот, защото това е единствено отговорната позиция пред избирателите. Това заяви Цветан Цветанов пред участниците в семинар в Банско -"Европейски измерения на регионалната политика".

Той подчерта, че младите хора ще имат място както в листите с общински съветници, така и сред кандидатите за
общински кметове и кметове на кметства.

По думите му, ГЕРБ е единствената партия, която води реален политически живот и дава шанс на младите хора. Това се потвърждавало от факта, че най-младият евродепутат в Брюксел и най-младият народен представител в България са от ГЕРБ.

Цветанов добави, че през последните 3-4 години сме свидетели на появата на много партии, които обаче не стигнали доникъде, защото са залагали на популизма.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


137
Още по темата: Цветан ЦветановГЕРБ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
98
0
 
2
 
! Отговори
Асеновец преди 9 години
ГЕРБ и ДПС трябва да се забранят със закон, а на Радан Кънев да му се отнеме правото да кадрува и да продължава с безумни назначения на незнайни хора, нямащи необходимия потенциал и знания
97
0
 
2
 
! Отговори
Калоян преди 9 години
Имаше една песен на група Атлас- Живот след смъртта... Вие убихте политическия живот, убихте икономиката, убихте свободата на словото. За това ГРОБ ( ГЕРБ) е партията с реален политически живот... Но не е реален. Нейният живот е като пиявица, като проказа. Смуче жизнените сили на народа български.
96
0
 
2
 
! Отговори
Ред арми преди 9 години
Да така е Цв. Цв. ГЕРБ е единствената партия с реален живот....Защото вие отнехте живота на останалите, отнехте свободата на словото, отнехте възможността на хората за свободен избор. Тези, които се осмелят да го направят и да не спазват доктрината на Буда биват преследвани, унижавани, уволнявани....
95
0
 
5
 
! Отговори
youtu.be/tbQAdu5mG7Q преди 9 години
всички герберасти на хубаво и топло
94
0
 
5
 
! Отговори
до Шоп преди 9 години
Шопе, днес е Неделя, не почиваш ли или Тикваров ще ти плати двоен надник? Дай някакъв телефон да изкарам и аз некоя кинта. Къната.
93
0
 
3
 
! Отговори
Набор 54 от Сливен преди 9 години
Рамо до рамо с американските "Братя по оръжие" българските войни показаха на учението"ЩИТ 2015", че са винаги готови да защитят ...евроатлантическите безценности.На края на учението млади герберчета поднесоха цветя на бойците от братските армии и се качиха на танковете.Дружбата ни с великите САЩ е необходима както ... Слънцето и Водата за всяко живо същество.Защитата на американските интереси е въпрос на Дълг и Чест за всеки български гражданин.
92
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Иво-шопХонорарите от МГЕРБ стигат ли да си лекуваш ревматизма на пръстчетата
91
0
 
0
 
! Отговори
Иво-шоп преди 9 години
Доволен ли си ;)
90
8
 
1
 
! Отговори
Шоп преди 9 години
ГЕРБ работят здраво и строят постоянно - вижте магистралите, елате в София да видите какъв град стана. И още се строят пътища, сгради, комплекси!Само при Борисов и Фандъкова се случва това !
89
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да ни пазят от пияните руснаци, това искаме!Не може да се вярва на пияници, това и децата го знаят !
88
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Електорате!!!! Колко време,ще загубиш,за да разбереш,че тези са пълно МЕНТЕ.
87
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Сегашните министри са специалисти, а не партийни лица.Нямало е досега други да излизат всеки ден и да дават отчет какво се прави - проверете в нета, никой правителство, освен това и предишното на Борисов !Другите се криеха и крадяха, а тези работят!
86
5
 
1
 
! Отговори
Иво преди 9 години
Цецо, ти си гледай задълженията.Троловете си плюят, щото им обещават копейки от русия хобит от Кремъл.На последна инстанция ще го оправдаят, защото няма да се изложат пред целия свят.Искат да се отслаби ГЕРБ, затова го съдят, ама няма да стане.
85
0
 
6
 
! Отговори
Всички стари партии преди 9 години
Да се поканят специалисти за министри,а не пожарникар-министър председател и жена в МВР-без никаква представа как се държи дори пистолет,какви са тези специалисти без образование!!!!!
84
0
 
7
 
! Отговори
до 96 преди 9 години
Защото само простият им електорат от 15% или 1/6 от българските избиратели ходи да гласува. Останалите са отвратени от тези неграмотници.
83
1
 
4
 
! Отговори
до 101 преди 9 години
Олигархията го тури да "управлява" с 84 депутата и с 12, повечето създадени за тази цел, "партии", за да и даде 16 милиарда лева, които простият му електорат и останалите ще връщат с 10% ефективна годишна лихва (при положение, че основната лихва на ЕЦБ е 0%).
82
1
 
6
 
! Отговори
до 90 преди 9 години
Единствено простият електорат от има-няма 15% или 1/6 от българските избиратели гласува за тези неграмотници, защото се идентифицира с тях. Останалите 85% или 5/6 от българските избиратели не гласуват за тях.
81
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 97 Я кажи сега,какви пари,за 8г-16млрд лв. вноска на България-15млрд лв. Къде са чуждестранните инвестиции,къде е ръста на икономиката,няма ги.Естествено,че сме в международна изолация,никой не желае да инвестира в Бойкова България
80
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
алчет гьнсуратбезродник- любимец на ***
79
1
 
7
 
! Отговори
до 97 преди 9 години
През едноличното си "управление" на неконтролируемия хаос в периода август 2009-март 2013 година Борисов разсипа Държавата окончателно и вкара икономиката в депресия, продължаваща вече 5 година.