Реформаторите искат 5-7 кмета в големите градове

Надяват се и на 50 кмета в по-малките населени места
Обновена: 19 апр 2015 14:50 | 19 апр 2015 14:30,
42
Реформаторите искат 5-7 кмета в големите градове
Снимка: архив, Булфото

Реформаторският блок се цели в 5-7 кмета на областни градове на изборите и 40-50 на по-малки населени места, обяви зам.-председателят на Движение "България на гражданите" Найден Зеленогорски, който днес бе избран за председател на предизборния национален щаб.

"Имаме сериозни шансове за балотаж на местата, където сега има кметове, свързани с Реформаторския блок и това ще е наша сериозна задача", добави той.

По думите му няма нагласа за преминаване на коалицията в единна партия, а по-скоро се поддържа идеята на федеративен принцип, който да пази многообразието на партиите в рамките на единството на блока.

На пресконференция след разширеното заседание на политическата сила лидерът Меглена Кунева каза, че партията й ще има свои листи във всички общини в Бургас.

В едномесечен срок ще се инициират преговорите с останалите политически сили в Реформаторския блок. До 30 април ще се сформират общинските координатори и местните щабове, до тази дата също трябва да има и общински щабове с по 5 души.

Срокът за номинациите за кметове е 15 май, а за общински съветници - 30 май.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
0
 
! Отговори
аn.elica преди 9 години
Женската ми солидарност към Мая Манолова като боркиня и титан равнопоставям с мъжката присъственост и делова популярност на Радан Кънев. Утвърдените качества на Дамата и реализацията на Джентълмена са добър коректив и мотивиращ стимул за властващите ГЕРБ.
24
0
 
0
 
! Отговори
ognyanz преди 9 години
Тези т.н. реформатори вървят по пътя на ДПС. По време на правителството на Орешарски ДПС заради подкрепата си искаше 7-8 областни управители. Сега с един файтон хора в Народното събрание реформаторите искат 5-7 кмета на областни градове. А уж не преяждали с власт.
23
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Папуняк и кукумявка - алчни за постове, власт и ПАРИ !
22
0
 
1
 
! Отговори
Асеновец преди 9 години
Не Реформаторски- РАЗБОЙНИЧЕСКИ блок сте вие. Само властта ви интересува и личната изгода.
21
0
 
1
 
! Отговори
Ред арми преди 9 години
Не се ли наядохте с власт нещастници? Съсипвате държавата , а сега искате да досъсипете и без това обеднелите общини
20
1
 
8
 
! Отговори
койчо преди 9 години
Вън Кунева от политиката!
19
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
много интересно кои са тези 4 града и защо останалите не са важни за икономиката.Козлодуй е най-важният ,а също Гълъбово,Раднево,Девня,Раковски.Давай други важни ,да видим там кои са кметовете.
18
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Aз пък искам 5-7 дни да ни оставят на мира с тия отрови от небето.
17
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Реформаторите и останалата фашистка ***, която е узурпирала властта в Българи след купуване на гласове и манипулация на изборите ще много скоро ще бъде съдена от народен съд и в Белене.
16
1
 
13
 
! Отговори
Позиция преди 9 години
А аз не искам лъже реформаторите.
15
0
 
16
 
! Отговори
Фесто преди 9 години
Реформаторите забравиха, че в България има само 4 големи града, които са от значение на икономиката. като сте толкова ербаб ви пожелавам да спечелите напр. в Кърджали. Ако стане, искрено ще ви стисна ръцете......
14
1
 
7
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
като има хора които ги харесват защо да не спечелят българинът не си вади поукиот нищо после четем неграмотните коментари за този или онзи
13
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
vLAST,VLAST ISKAT TEZI URODI,DANO SE ZADAVIAT.
12
3
 
28
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 9 години
РБ---РАЗТУРИ БЬЛГАРИЯ---- ДА Я РАЗТУРИМ БРАТЯ БЬЛГАРИ ТАЗИ ПАРТИЯ СЬС ТОЯГИ НЕМА ДА СТАНЕ С ИЗБОРИ
11
0
 
24
 
! Отговори
Перко преди 9 години
Всичкото деформатор в панделата или при св. Пипи... народен съд кога? кога? кога?!!!
10
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Какви листи какви пет лева,къде са реформите ,защо Пеевски,Цацата и Цв Цв продължават да съсипват всичко градивно??? Докога ще сте гръб и изтривалка на мутрон,за когото най голямата реформа е метрото! Напускайте правителството и да отиваме на избори,Мутрон реформи няма да прави и ако останете на есен ще ви се плаче.
9
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ГЕРБ няма да пуска аванта никъде на РБ, защото са прекалено силни и в момента мачкат и опоненти и съюзници. Вървим към еднопартийно управление на ГЕРБ, подкрепяно от ДПС. Всички останали играчи на партийната сцена са в нокаут. Закривай тая ***
8
2
 
26
 
! Отговори
непукист преди 9 години
Тези смешници се надяват на нещо си като мечтаят ,че Винету ще им пусне някаква аванта.Като се погледнат спечелените от тях гласове те са предимно в по-големите градове ,но са недостатъчни за да спечелят самостоятелно и едва ли техните партньори във властта ще им направят подаръци . Колкото до останалите по-големи партии те са традиционно силни в малките населени места така ,че мечтите са безплатни дерзайте.
7
0
 
29
 
! Отговори
Психодясното се ... преди 9 години
... компрометира тотално.
6
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
*** инфраструктура на окупатора САЩ