БСП би бойкот на президента, не ще още пари за армията

Миков и сие напуснаха заседанието при Плевнелиев
27 апр 2015 13:24,
51
БСП би бойкот на президента, не ще още пари за армията
Снимка: архив Булфото

БСП напусна заседанието на Консултативния съвет по национална сигурност при президента Росен Плевнелиев. Социалистите бойкотираха срещата заради искането на военния министър Николай Ненчев да се отпуснат още 2,5 млрд. лв. за армията.

Не е редно да се отделят още пари за един сектор при положение, че много други са в критично състояние, обяви лидерът на "червените" Михаил Миков. Той беше категоричен, че БСП няма да подкрепи имерките, предложени от министъра на отбраната.

Заседанието при президента продължава повече от 3 часа. На него присъстват премиерът Бойко Борисов, шефът на парламента Цецка Цачева, вътрешният и външният министър, министъра на отбраната както и лидерите на партиите в парламента.

Основна тема на заседанието е състоянието на въоръжените сили в България.

Срещата при президента мина под засилена охрана от жандармерия заради два протеста пред вратите на „Дондуков“ 2. Стотина души се събраха, за да изкажат подкрепата си за военния министър Николай Ненчев. Привърженици на „Атака“ пък протестираха срещу президента Росен Плевнелиев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още по темата: МиковПлевнелиевНенчев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
0
 
4
 
! Отговори
уйо преди 8 години
Само 2,5 милярда ли.....трябва да са многократно повече да намалят пенсиите и заплатите и да подпомогнат НАТО с 50 милярда. Болен Сайдеров се оказа прав, тия 16 милярда заем ще отидат в НАТО.
34
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Този път и аз съм съгласна с Миков.
33
0
 
1
 
! Отговори
Николай Димитров преди 8 години
До АнонименМен не ми пука, не слагам американците пред руснаците по погнуса, аз съм българин не руснак и тук не е Русия и няма да бъде, също и Сащ.
32
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Няма ли да има най после едно правителство,което да каже:-даваме 2,5млрд за развитието на еди кой си икономически сектор,за намаляване на безработицата и повишаване жизнения стандарт на българите,а правим оборот на закъсалите американци
31
9
 
4
 
! Отговори
?!? преди 8 години
Микофф ще поиска когато те контролират правителството за да могат да купят Руско оръжие. Това значи, че въобще не им пука за националната сигурност, а да облажат риснака и те да топнат пръстчета в медеца.
30
1
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
трябват им пари за стари самолети от които ще вземат огромна комисионнание сме разграден двор от преди 25 години от кого ще се пазим кой ще ни нападаосвен крадците на дребно и едро аз не виждам други нали има нато има голямабаза в диарбекир с ам самолети и войници
29
12
 
3
 
! Отговори
комендия! преди 8 години
комунистическите *** са против пари за армията?!?!? това звучи абсурдно и комично ! :) тези масови убийци , доказани, са против пари за оръжия или бомби? Та те са създателите на оръжията за масови унищожения ...тези доказани античовеци са против оръжия? Това немога да го повярвам хаха звучи наистина комично ! :) долниии стеее гадове червени , в червата сте долни и проклети ! :) Античовеци , извънземни *** същества ...доказани изнасилвачи на малки дечица и убийци на майки!
28
14
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
тези охлюви от опозицията искат да отслабят възможно най-много държавата, та който иска той да минава от тука. Много ясно че трябват още пари за армията. Нямамe никаква отбрана, стане ли конфликт - ще ни превземат до следобед същият ден. Един кораб и два самолета... Направо страхотна отбрана имаме.
27
0
 
9
 
! Отговори
до 19 преди 8 години
Не се дрогирайте през деня....
26
1
 
5
 
! Отговори
до 31 преди 8 години
Другарю, да не сте случайно от седерастията?.
25
2
 
3
 
! Отговори
до 32 преди 8 години
Другарю, да не сте случайно от седерастията?.
24
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Служих 2 години в нашите ВВС, авиобазата в Добрич, самолетите вече са стари, а новите също са скъпи, без значение от кой ги купуваш.
23
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
С кого,ще воюваме,след като сме уж съюзници с естествените си врагове,Турция и Гърция,с Русия аз няма да воювам,както и голяма част от българите. ПП И троловете да не ме наричат комунист
22
12
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ако няма пари за армията комунистите ще ревнат - дайте за армията!Като има пари, комуниста пак реве - дайте ги за друго !Важното е комуниста да е винаги наопаки !
21
1
 
3
 
! Отговори
kk преди 8 години
Trabva da namerqt pari za armiqta,da si kupuvat slujebni avtomobili prez 2 gd i za o6te kup gluposti namirat pari,no za armiqta nqma .Kakav sram samo da nqmame edin goden samolet.I ne starite amerikanski ko6nizi a novi samoleti trqbvat .
20
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Та ето за това бяха визитите на високо равнище в началото на годината.Защо да не ни опънат някое друго милиардче,за бракувани самолети
19
9
 
8
 
! Отговори
N преди 8 години
Именно БСП разрушиха българската армия,е с помоща на ДПС естествено.
18
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Аре бе! Нали Баце каза, че ще почакат. Много бързо спешиха пешките за да купуваме изкорубените американски щайги! Аман от продажници! И откъде тия 2.5 млрд - а-а-а, пак ли заем?!?
17
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Всичката Мара втасала,да потрошим луди пари(някой хора да вземат комисион),а накрая пак няма армия,мерси
16
6
 
19
 
! Отговори
резил преди 8 години
Нещо ми става - за първи път да съм съгласен с Миков!