Борисов няма да сменя министри, не виждал смисъл

Премиерът си имал привилегия – не гледал телевизия
28 апр 2015 17:20,
42
Борисов няма да сменя министри, не виждал смисъл
Снимка: БТА

Премиерът Бойко Борисов даде да се разбере, че не обмисля да прави нови промени в кабинета. През последните дни слуховете, че готви смяна на военния министър Николай Ненчев се засилиха.

Още по темата

Очакването беше подсилено от призива на един от коалиционните партньори във властта, Георги Първанов, Ненчев и министърът на външните работи Даниел Митов да бъдат уволнени.

Облаците над военния министър се сгъстиха още повече след като в понеделник Консултативния съвет по национална сигурност при президента го бламира в искането му за актуализация на бюджета за армията.

"Не виждам смисъл от ремонт на кабинета", обяви обаче днес Борисов в Долна Диканя. Призива на Първанов премиерът коментира с: "Аз имам рядката привилегия да не гледам телевизия и да не слушам".

"Когато дойдат да ми приказват за магнолиите, се заслушвам от време на време, за да видя докъде е паднала журналистиката. А иначе всяка партия има право да си изявява своите претенции, да говори по своите програми, да си трупа точки пред избирателите си. Всеки има право на мнение. Това е демокрацията", коментира Бойко Борисов, цитиран от "Нова телевизия".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
0
 
1
 
! Отговори
Ред арми преди 8 години
А памперсите ще си смениш ли мутро, защото се окъка....
31
0
 
1
 
! Отговори
Ред арми преди 8 години
Тиква си си Борисов и тиква ще си останеш
30
0
 
2
 
! Отговори
Калоян преди 8 години
Хайде Борисов, хайде моето момче. Време ти е да си ходиш в къщи и да си се грижиш за магнолиите. Вън Борисов от политиката. Вън мутрите от управлението на страната
29
0
 
2
 
! Отговори
Асеновец преди 8 години
Защо да ги сменя? Нали на него му трябват послушковци, които да използва и манипулира.
28
0
 
2
 
! Отговори
Дякон преди 8 години
А кога ще си подадеш оставката?
27
0
 
2
 
! Отговори
Ред арми преди 8 години
Рибата се вмирисва от към главата. Няма смисъл да се сменят отделни министри наистина, трябва да се смени министър- председателя
26
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До до Бай Тошоможе би ще ти стане много по-добре, ако по-скоро отидеш при Тато, да си гукате и да се успокоиш. За народа не се тревожи, той си избира това, което му е необходимо.
25
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тоя провали 3-4 енергийни проекта. Белене, Южен поток, Козлодуй, нефтопровод. Ставаме бананова република. *** реформатори и гербарии щели да се диверсифицират с газ от Марс или Азербайджан. Толкова са прости, че не правят разлика между потребление и транзит на газ за други страни. Обикновени национални предатели, като тези преди 100 години.
24
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Питам по принцип, без да се отнася за този, за когото всички си мислим. Как става възможно ***, нахален, посредствен сънародник да може да управлява една държава ?
23
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Винаги съм се питал, този на кой свят живее? Той толкова се е отделил от народа и така го гони шубето, че е абсолютно неадекватен. В охраната му има и снайперисти като на Обонго. И от какво го е шубе каратиста, нали народа го обича? Пресата и ТВтата платени от него го показват като велик и неповторим а той си е един страхлив крадец-подлец който има само една мисъл, да остане на власт докато е жив. А народа да умирга с изключение на лакеите които го хвалебстват за трохички.
22
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Кратункьо, ами то и с теб медиите се занимават вече 15 години. Откак бригадир Аспарухов те направи от пожарникар, генерал и Главен секретар...
21
2
 
14
 
! Отговори
до Бай Тошо преди 8 години
Защо Тато ни остави на този *** да ни докара до просешка тояга? Сигурно е добро момче но много просто и лакомо бе Тато. Какви му съвети даде та стана милиардер а ние гладни и бедни пущиняци. Сега като си горе на Небето кажи на Свети Петър да му прати депеша, един тлъст инфаркт и народа да задиша свободно. Молим ти се от сърдце.
20
3
 
16
 
! Отговори
В това ... преди 8 години
... Нещо, което някои незнайно защо наричат "правителство", цари тотален хаос. Няма никакво ръководство, никаква програма/стратегия, всеки прави каквото си иска. 13 вожда, зависещи един от друга името на корумпираната, олигархична "коалиция". Само едноличното "правителство" на неконтролируемия хаос на Борисов в периода август 2009-март 2013 година беше по-слабо.
19
2
 
16
 
! Отговори
Гласувал за Герб преди 8 години
Тотален Провал е кабинета Борисов 2!!! Жалко, че гласувах!!!:-(:-(:-(
18
1
 
12
 
! Отговори
Доган преди 8 години
Ще ядеш пак тукати !
17
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Що не гледаш телевизия? Ама гледай, да се видиш отстрани на какво мязаш.Да си чуеш изцепките и да си направиш аджеба правилна преценка ." Абе,аз за този пост ли съм или съм седнал на чуждо място без да имам право на това"?То трябва не само пиесата "Език мой,враг мой"да си чел ами трябва и от време на време да гледаш филма "Усещане".
16
0
 
12
 
! Отговори
1 преди 8 години
Драги ми слънце наш,така е промени не трябват,а оставка на цялото правителство.
15
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ima mladi Hora s obrasovanie s 4ujfi esizi toja vanschen Minister sa nischto ne stava
14
0
 
5
 
! Отговори
B преди 8 години
Abe boiko smeni Vejdi Tova e golam Skandal isloji te Kakto i zz te islagasche
13
0
 
14
 
! Отговори
Деликанлъ преди 8 години
а агнешко няма ли покрай тая хубава пита,тъй хубаво Бойко да пращи от ядене