Новият директор на "Гранична полиция" е главен комисар Антонио Ангелов

Досегашният Милен Пенев става директор на РДГП Аерогари
Обновена: 28 апр 2015 18:03 | 28 апр 2015 18:02, Елка Василева
5
Новият директор на "Гранична полиция" е главен комисар Антонио Ангелов
Снимка: архив, Булфото

Нямаме повод за гордост по отношение на противопоставянето на нелегалната миграция и контрабандата, заяви главният секретар на МВР главен комисар Георги Костов пред ръководните служители на ГД "Гранична полиция" /ГДГП/, съобщиха от пресцентъра на Министерството на външните работи.

За да се промени това, трябва да има още по-тясно взаимодействие с ГДБОП и ГДНП, е посочил той и е обявил, че със заповед на вицепремиера и министър на вътрешните работи Румяна Бъчварова за директор на ГД "Гранична полиция" е преназначен главен комисар Антонио Ангелов. За заместник-директор на ГДГП е бил преназначен старши комисар Стоян Иванов, досегашен директор на РДГП Бургас.

Още по темата

Главният секретар на МВР е уверил, че новият директор може да разчита на целия ресурс на ведомството за постигане на по-добри резултати по приоритетните задачи. По думите на главен комисар Антонио Ангелов една от първите задачи на ръководството на дирекцията е засилване на оперативната работа. "Трябва да се използва целият ресурс на оперативния състав, за да се противодейства на контрабандата и нелегалната миграция. Ще бъда безкомпромисен към всички прояви на корупция", е заявил той.

Досегашният директор Милен Пенев става директор на РДГП Аерогари.

Главен комисар Антонио Ангелов е роден на 23 юли 1969 г. в Лом. Завършил е висше образование във ВИПОНД - МВР през 1994 г., специалности: "Охрана на обществения ред и борба срещу престъпността" и "Право". През октомври 1994 г. започва работа в сектор "Криминална полиция" в столичното Шесто РПУ - СДВР. Заема различни длъжности в СДВР, като от април 2014 г. е началник на отдел "Противодействие на криминалната престъпност" в дирекцията.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
3
 
! Отговори
Аз преди 8 години
Айде, почна се 2010-та на нов глас. Тотална чистка във всички дирекции .............Да се стягат всички останали директори! Кой е следващият наред? Обявявам наддаването за открито!!!
2
1
 
3
 
! Отговори
Пешо преди 8 години
Главен Комисар шеф на отдел в СДВР? ***, да не си объркала пак нещо?
1
0
 
3
 
! Отговори
ревиЗОРО преди 8 години
А да този е неподкупен гарантирам