АБВ-ейци: Нищо, а и никой не е забравен!

Партията с инициатива за героите от Великата отечествена война
3 май 2015 13:05,
22
АБВ-ейци: Нищо, а и никой не е забравен!
Снимка: БТА

Кампания под наслов "Нищо не е забравено, никой не е забравен" започва партия АБВ.

"Така ние ще изразим своята признателност към героите - участници във Великата отечествена война, където с  активното участие на българските воини във втората фаза на  войната е разгромен хитлерофашизмът", каза в Пловдив Георги Първанов - президент на България в периода 2002-2012 г. и лидер на АБВ.

Още по темата

Той и представители на младежката организация на  партията поднесоха венци и цветя пред Паметника на Альоша.

По думите на Първанов, с разгрома на хитлерофашизма се дава  зелена улица на процеси в Европа, довели до създаването на Европейския съюз и единна Европа.

"Само след броени дни ние ще отбележим една забележителна годишнина - Деня на победата и Деня на Европа, които са неразривно свързани, защото именно подвигът на героите от Великата отечествена война даде възможност да се  реализира идеята за единна Европа", посочи Първанов и допълни, че каквито и да са отношенията между страните от Изтока и Запада днес, ние дължим на героите признателност.

По повод на решението на Светия синод в богослужения името на Симеон Сакскобургготски да се споменава като цар на всички  българи, Първанов коментира, че не бива да се ревизира вотът на българите на референдума отпреди близо 70 години.

Тогава, по думите му, 90 на сто от хората гласуват страната ни да бъде република, а не монархия.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
1
 
! Отговори
синева преди 8 години
България все повече не ми харесва. Не се намериха хора, които да подобрят живота и облика й.... А как беше - високи, сини планини, реки и златни равнини, небето като от коприна......
12
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
гаден комунист върти опашка Мястото му е в затвора
11
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Как можахме да се опазим да не изпращаме нашата армия извън БЪЛГАРСКИ територии в най важната част от войната а не успяхме във втората фаза??!Все си мисля че огромната заслуга за убитите български войници се носи от БКП-БСП !Нека те сега поемат всички разходи по НЕ НУЖНОТО убиване на българските войници!По междо другото България по настояване единствено на СССР плаща златни левове на съседите!Това е партия която трябва да се забрани с закон!
10
5
 
9
 
! Отговори
истината преди 8 години
Гоце Рублата едно си знае, едно си бае...Бътлгария беше окупирана от *** на Сталин и прости каскетаджии станаха министри - затова и до ден днешен теглим...
9
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Кое му е великото на ВСВ за България ?...и докога тези проруски комунистически динозаври ще индентифицират себе си с България !
8
2
 
6
 
! Отговори
vesko02 преди 8 години
А бе Първанов плаща ли си да пишете от време на време за него,щото нищо и не може да каже освен да натопи някого.
7
3
 
10
 
! Отговори
Лозан преди 8 години
Първанов е предатвл и дупедавец.Плю по Боко а сега му се дупи ежедневно че да има парче от властта. Агентче на ДС което имаше шанса да се поправи но пак излъга. Без Власт не може дъртия комумист това е.А кой те направи президент Гоце Дпс-то и Бсп-то. Пародия
6
3
 
10
 
! Отговори
Даниел преди 8 години
Този още ли не са го застреляли другарите му мафиоти ? Велика отечествена война, а ? А къде останаха Списаревски и другите паднали преди 9.9.1944 г. ? Или понеже те бяха царски офицери и войници и да не се споменават изобщо, а ? Де*а безродното племе са това комунистите.
5
9
 
10
 
! Отговори
не нам сти на Руски преди 8 години
До читателТи си един жалък лъжец и клеветник. Всички интересуващи се знаят, че благодарение на защитата на СССР България остана в старите си граници въпреки териториалните апетити на съседите и успя да изтрие мръсното фашистко петно от имиджа си с пролятата кръв в боя с фашисткия звяр
4
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Всички проруски партии трябва да бъдат забранени със закон, докато Русия не стане нормална държава. Както са забранени нацистките партии. Как пък не разбраха ***, че нацизмът и комунизмът са две страни на една и съща монета и победата, която се празнува на 9 май е еднакво черна дата, както щеше да бъде, ако беше победил Хитлер.
3
8
 
12
 
! Отговори
читател преди 8 години
Тези мизерни продажници,в угода на върколака Сталин за дадената им власт, вкараха България във войната, загубихме над 30000 човека, просто така, за нищо. Никой никога не призна нашето участие. Ние бяхме окупирана страна до Парижския договор, януари 1947г. Българските войници умираха под командването на Толбухин, без цел и резултат. Предателят ген. Стойчев, на 9.9.44 доброволно встъпва в БКП и с радост започва да угажда на окупаторите. Всички висши офицери, не съгласни с БКП са отстранени.
2
1
 
27
 
! Отговори
баба Пенка Растата преди 8 години
Първанов както обикновено само говори,говори,а файда от него никаква.
1
6
 
17
 
! Отговори
ЖороПърви преди 8 години
АБВ са циници- правят се на леви, ама най-големият ГЕРБ-ерски *** е другаря Калфин!