Страхил Ангелов не се страхува: БСП е секта!

Твърди, че партията е превърнала в чучело една идея
3 юни 2015 09:40,
40
Страхил Ангелов не се страхува: БСП е секта!
Снимка: Facebook

"Не виждам шанс в БСП нещо да се промени. Не се вписвам. Превърнаха в чучело една идея. Едни и същи хора ръководят партията от 25 години", коментира пред bTV социалистът Стархил Ангелов, който заяви в края на миналата седмица че напуска БСП-София заедно с още 40 членове.

От районния съвет на БСП-"Витоша", където членува Ангелов обаче съобщиха, че той не е подал писмено оставката си и освен него са заявили, че напускат структурата само още двама души.

Още по темата

Ангелов отново настоя, че напускащите са много повече. По думите му са 30. Той призна, че все още не е подал писмено оставката си, но е категоричен, че ще го направи.

"Напускам БСП по идеологически причини. Това, в което се превърна БСП не ми харесва, БСП сега е дясна партия на крупния капитал", коментира бившият депутат от БСП (беше народен избраник само един кратък мандат в 24-то Народно събрание).

По думите му Столетницата е пожертвала всички идеали и не е дала дългосрочна визия за развитието на страната.

Той не вижда шанс нещо в БСП да се промени и смята, че партията ще загуби и предстоящите местни избори, защото не са останали силни кандидати.

"Превърнаха партията в секта, мислят, че притежават монопола върху истината. Другите са анатемосани". Така Страхил Ангелов коментира поведението на ръководството на БСП.

Той твърди, че няма да отиде в друга партия и няма да се занимава с политика в бъдеще.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Страхил е честен, но наивен.Все пак и той разбра за мафията в Бг - БСП, СДС, ДПС, ГЕРП и пр.Това говори много лошо за бъдещето на мафията. Иде време разделно... Четете книгата " Възмаздието" - касае Народния съд и т.нар. "елит", дето младостта му минала по Белене и Скравена.
29
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тези комОнисти от БКП/БСП от лакомия и простотия сами се самоубиха. Преди имаха накакво доверие но Гея всичко продаде за да *** и докара Тиквока на власт. Сега като стари хиени не искат да пуснат кокъла и се бият кой да остане да краде. Най-*** и гнусното от тях бързо отиде в ГЕРБ. Там Императора подхвърля по кокълче на този който го хваща за шлифера. Така БСП ще се смалява като сушена слива докато изчезне като СДС. Остатъците ще им идва да си изядат дипломите защото от простотия и лакомия н
28
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Почти всички върли комунисти овреме усетиха откъде духа вятъра и се прехвърлиха в ГЕРБ. По брой на комунисти ГЕРБаджиите са на първо място сега.
27
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не е секта а мафиотска организациия на гейско семейство и фамилия найденови.
26
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
От ГошуЕееее, имало умни хора сред социалистите бе, не е за вярване :)))Вече няма-40 с малко акъл напуснаха,останаха само зомбитата....
25
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Страхилчо е малко чалнат,показателно беше турнето му в Сирия,но думите са му много на място.И си е точно секта,знам за какво се борят и какво им социалното на това сдружение на вечни червени крадливи олигарси като Гергов,дреме им на шапката за народа.Айде в коша и да се закрива това червено недоразумение!
24
0
 
13
 
! Отговори
ист преди 8 години
Страхиле, дали е секта или мафия няма разлика.
23
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Страхиле, интелигентните хора отдавна го знаят това. Въпроса е ти като го знаеше защото работеше за БСП срещу България?
22
3
 
18
 
! Отговори
ГРН преди 8 години
БСП отдавна е за бунището, досега плащаха за реанимиране с откраднатите пари. Но! Доде Серго, и опразни партийната каса.... Мъка, мъкааа :-))))
21
2
 
13
 
! Отговори
криминолог преди 8 години
Комунистите са най-зловещата ОПГ /организирана престъпна група/ в историята !
20
2
 
1
 
! Отговори
bb преди 8 години
v koja partia sche otide tosi predatel boiko komandva gerb snanischev komandva bsp dogan dps da ne si otkril Amerika be predael sega v gerb li sche otidesch ili pri tschengeto semionov v parlamenta masoni rotarianzi donosnizi na USA i rusia dosta ima sa 4istene 120 deputati sa bg dpokriaje sa mnogo kalfin masinika komunjagata sa lae pensiite sa niski moskov lae muschenizite dr.sa si po mesta kato dr.neschkov koito ne e ovolnen a e v bolnitschni tova kasvat kolegi ot okrajna bol.gen,tonev go nama
19
12
 
9
 
! Отговори
ХМ! преди 8 години
ТОЗИ СТРАХИЛ ТРЯБВА ДА СЕ ЛЕКУВА НЕ Е ДОБРЕ КАТО ГО СЛУШАХ ПО БТВ ТОЙ ДОРИ НЕМОЖЕ ДА ГОВОРИ ЧУДЯ СЕ КОЙ ГО Е НАПРАВИЛ ДЕПУТАТ И КАТО КАКЪВ? КАТО УМЕН КАКЪВТО НЕ Е ? НЯКЪДЕ ЧЕТАХ ЧЕ ЩЕ ТРЪГНЕ ПО ТЕЛЕВИЗИИТЕ И ЩЕ ПЛЮЕ ПО БСП КОЙТО ГО Е ПИСАЛ БЕШЕ ПРАВ - *** НА ЛЕКАР МОМЧЕ НЕ СИ ДОБРЕ
18
11
 
9
 
! Отговори
Знакова фигура преди 8 години
ГЕРБ са започнали изкупуване на БСП. Яко са ги подхванали, но и плащат добре.
17
11
 
11
 
! Отговори
гарабедчо преди 8 години
Защо бе Страхилчо не напусна като беше депутат. Защото сега огладня и герберчетата ти обещаха кинта. Повечето сте *** корумпирани.
16
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Наистина вярно определение БСП е секта
15
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Секта,секта,секта,сектасекта,секта
14
0
 
2
 
! Отговори
Вуте преди 8 години
"Той твърди, че няма да отиде в друга партия и няма да се занимава с политика в бъдеще." А с какво?
13
0
 
11
 
! Отговори
ген Деникин преди 8 години
За сведение на авторите на статията. 24 тото народно събрание е открито на 22 май 1938 г., и е закрито на 24 октомври 1939 г.
12
5
 
9
 
! Отговори
До барабойко преди 8 години
Какво е "герп"?
11
5
 
11
 
! Отговори
Чиновник преди 8 години
Абе вие нямате ли кредити за изплащане, че с БСП се занимавате? Гледайте си вноските по кредитите и не се занимавайте с неща, които не ви засягат.