Зеленогорски плашел с оставка заради Радан

Бившият кмет иска общи кандидатури за кметове в РБ
1 юли 2015 08:00,
13
Зеленогорски плашел с оставка заради Радан
Снимка: архив Булфото

На 20 юли си подавам оставката като шеф на националния предизборен щаб. Това е обявил съпредседателят на Реформаторския блок и зам.-шеф на ДБГ Найден Зеленогорски в края на заседанието на парламентарната група на РБ вчера.

Бившият седесар поставил ултиматум на колегите си от ДСБ - няма да изпълни намерението си, което би взривило РБ на прага на изборите, единствено, ако до 15 юли Радан Кънев склони в блока да се подпише коалиционно споразумение и такова за единната му регистрация в цялата страна, пише 24 часа.

Самият лидер на ДСБ не е присъствал на инфарктното заседание. По време на него отделни депутати, изнервени от липсата на разбирателство по всички въпроси за изборите в София, са предупредили, че след 25 октомври ще искат оставката на двамата лидери на парламентарната група. Такива са Кънев и Зеленогорски.

Лидерът на ДСБ не отиде и на заседанието на ДСБ - София, което в събота номинира за кандидат-кмет на РБ Вили Лилков, а за водач на листата за Столичния общински съвет - Трайчо Трайков. На форума се чуха гласове, че никъде не пише, че партията трябва да се съобразява с ДБГ на Меглена Кунева.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
3
 
! Отговори
Наблюдател преди 8 години
РБ упорито не искат да научат уроците от времето на СДС
7
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Здравепозването нямам оплакавен - там се вижда че Москов има поне някаквав оля да промени неща. ще има съпротива, ше има грешки - ще стане.Ама Отбраната е трагедия. А образованието по *** министър не сме имали отдавна. Имали сме злонамерни минстри (Игнатов), но прости - не.
6
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
хахахахахахахха Пък да хвърли. Голям Праз! ще заплачем за него! ПРЕДАТЕЛ!
5
0
 
5
 
! Отговори
Седесар преди 8 години
Какви избори?Кой ще ги избира?
4
0
 
7
 
! Отговори
безпартиен преди 8 години
Къде ще ходи,че плаши?Тоя смени БКП със СДС а сегя някакви "реформатори".Интересно следващите при които се присламчи кои ще са.Абе,да е в играта и далаверата.
3
0
 
7
 
! Отговори
ха преди 8 години
Пак доста издържаха.
2
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Му-ха-ха...
1
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Реформатори ли? Нагли, алчни.