Покрай Гърция Миков видя провал на политиката на икономии

Според шефа на БСП изводите от вота тепърва предстоят
6 юли 2015 18:44,
12
Покрай Гърция Миков видя провал на политиката на икономии
Снимка: архив Булфото

Референдумът в Гърция показва провал на неолиберализма и политиката на икономии. Това коментира лидерът на БСП Михаил Миков по повод резултатите от вчерашното допитване в южната ни съседка.

Още по темата

Според соцводача тепърва предстоят изводите от вота на гърците.

"За мен той е израз на нагласите в гръцкото общество по един изключително важен въпрос, свързан с провала на политиката на икономии, на неолиберализма, който води до увеличаване на дълговете, до страдание за народите и никакъв резултата в крайна сметка", каза Миков.

Според него Европейската комисия и гръцкото правителство трябва да направят своите изводи, за да се стигне до разумно споразумение.

"Рано е за пълни изводи, като се изключат тези, които най-запалено пропагандират безропотното изпълнение на една политика, която получава все повече провали", каза още Миков.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
2
 
! Отговори
СС преди 8 години
***!
8
0
 
3
 
! Отговори
Наблюдател преди 8 години
При комунистите конкуренцията по некадърност е изключително голяма. В това отношение Миков се е доказал още като министър на МВР. Сега се напъва да се докаже като политически анализатор.
7
0
 
3
 
! Отговори
П.Петров преди 8 години
Другарят Миков май е позабравил, че точно управлението на социалистите от ПАСОК вкара Гърция в тази дългова пропаст. Неолиберализма би оставил гърците да живеят с каквото си изкарат и банките да фалират, а не да подкрепя ликвидността на гръцките банки с милиарди.
6
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
е па БСП щом е против икономиите ЩО не направи минималната заплата 700 лева като беше на власт?? нали така ще стимулираме потреблението.
5
0
 
4
 
! Отговори
До 6 преди 8 години
Трудно ми е да си поема дъх, толкова смешно ми става докато ти четях мокрите сънища. Коя е тази силна и успешна държава която функционира на основата на комунистическата идеология, че не се сещам? Комунистите ги бива единствено да фалират, това го правят най-добре и успеваемостта им трябва да признаем е 100%.
4
1
 
4
 
! Отговори
хитрец преди 8 години
Г-н др. Михув,май па сте зуопотребиуи с аукохоу!!!!:)))))
3
2
 
7
 
! Отговори
Божо преди 8 години
Млъкни, червен популист , всички сте такива като вейкуракис, ципуракис и..., или насила взимате чуждото, или не плащате пропитото !!!! Аутсайдери с автомати и *** !!!
2
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Neoliberalizym..., Misho, ot kyde nauchi tazi duma?
1
1
 
12
 
! Отговори
Незначителен преди 8 години
След изтрезняване боли глава!